Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Yo!
Więc zacznę od tego, ze w naszym małym świecie Mangi i Anime brakuje polskiej strony, która by umożliwiała uplodowania przez użytkowników i zarazem ściągania okładek jak i nadruków na płyty oczywiście w języku polskim .
Może wydać się to głupie, ponieważ chciałbym założyć właśnie stronę, o której pisałem wyżej, choć znam HTML to do takiego projektu potrzebna jest znajomość języka PHP + MySQL w którym ja dopiero stawiam pierwsze kroki. Chciałbym stworzyć stronę na wzór ANSI gdzie każdy użytkownik mógłby uplodować własne prace (Covery i Labele Oczywiście) oceniać prace innych i oczywiście ściągać prace innych.
Dlatego szukam osób, które chciałyby ze mną stworzyć ten "wielki?" projekt przyda się każdy a zwłaszcza ktoś, kto potrafi stworzyć stronę w PHP + MySQL od podstaw oczywiście nie chodzi mi o grafikę, bo tym zająłbym się ja. Są jacyś chętni? Jak już pisałem każda pomocna dłoń się przyda, bo ta strona na pewno przydała by się dla fanów Anime.
PS. Proszę się zahamować od głupich postów.
pozdro.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Powiem to tak, w PHP programuję od dość dawna, nie raz budowałem od podstaw całą stronę www na własnym silniku, MySQL nie jest mi obcy. Jeżeli chcesz to mogę ci napisać ten silnik strony, pod warunkiem, że zajmiesz się grafiką (oraz layoutem strony) i zapewnisz odpowiednie miejsce na dobrym serwerze. Poczekam najpierw na głos opinii publicznej, co ludzie z ANSI sądzą na ten temat, jeśli chcesz, daj mi znać na Gadu-Gadu, to pogadamy.
ja powiem tak, mi samemu się ta strona nie przyda , ale mój " - " jest niczym w porównaniu z twoimi chęciami no i działaniem na rzecz innych fanów , więc +++++ dla Ciebie, za chęci o odwage ^^
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-08-04 21:58:54)
Minęło trochę czasu od ostatniego postu, nasza strona jest już gotowa w 95% procentach i prawdopodobnie już za kilka dni zostanie opublikowana w Internecie, dlatego pilnie poszukujemy:
- osób zainteresowanych współpracą z nami: wysyłaniem własnych coverów i labelów do naszego serwisu
- osób posiadających na swoim komputerze covery DVD, okładki na Slim Boxy, oraz nadruki na płyty, które udostępnią nam swoje zasoby
Otwarcie już za kilka dni, a łyso by było wypuścić pusty serwis z paroma plikami, dlatego prosimy - pomóżcie nam rozpocząć działalność, od was też będzie zależeć zawartość naszej strony. Zgłoszenia prosimy zostawiać tutaj, albo proszę słać PM do mnie. Przyjmiemy każdą pomoc i z góry dziękujemy...
Też moge pomóc... mam troche coverów... również zrobione przez Akatsuki .
Mam pytanko, mĂłgĹbym zobaczyÄ jak taki przykĹadowe covery na slimcase'a i na zwykĹe pudeĹko cd miaĹyby wyglÄ
daÄ i w jakich rozdzielczoĹciach?
Moze coĹ wykombinujÄ. ^_^ A i jeszcze jedno, czy to bÄdzie serwis z okĹadkami autorskimi czy "podkradanymi" z innych serwisĂłw?
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-08-18 20:09:51)
Ja mam pare coverów Oryginalnych, moich, a także przeróbek fanowskich (spolszczone). Chętnie pomogę
Też moge pomóc... mam troche coverów... również zrobione przez Akatsuki .
Cieszę się, że są ludzie, którzy chcą pomóc... skontaktuję się z wami jutro w sprawie tych coverów, bo dzisiaj się może jeszcze ktoś zgłosi...
Mam pytanko, mógłbym zobaczyć jak taki przykładowy cover na slimcase'a i na zwykłe pudełko cd miałby wyglądać?
Tutaj masz link do takiej przykładowej okładki, tylko, że u nas będą o wiele większe, bo w rozmiarze 1536x1536 (aby lepiej na wydruku wyglądały).
A i jeszcze jedno, czy to będzie serwis z okładkami autorskimi czy "podkradanymi" z innych serwisów?
Z założenia będą u nas okładki autorskie, albo oryginalne przetłumaczone na język polski... ale oczywiście nie mogę zaprzeczyć, że w początkowej fazie serwisu mogą pojawiać się okładki "podkradzione" z innych stron internetowych...
No niewiem :/
Projekty jakis dziwny mi sie wydaje
ale co moge powiedziec
warto sprobwac.
DLA Mnie to BEZ sensu :]
Kiedyś już coś takiego było Ale upadło
Ok, ja wchodzę w to. W przeciągu kilku dni wykombinuję parę okładek Namiary mam więc jak coś wyskrobie to się zgłosze. A i jak stronka wyjdzie to przydałoby się linka wrzucić tutaj.
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-08-18 22:29:54)
ja tez chetny, ale okladki w eng chyba ze ktos bedzie chcial w pl
Zainteresowanym osobom wysłałem już informacje na mail, jeśli ktoś chciałby jeszcze podzielić się swoimi kolekcjami, to proszę o kontakt...
Ostatnio edytowany przez Gamelord (2006-08-19 10:48:27)
Strony 1