Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Sorka ze taki glupkowato napisalem i niepotrzebnie temat zalozylem nowy. Zaczolem sie dopiero interesowac anime a konkretnie filmami o Vampirach , i moja prozba jest taka czy niema moze ktos podac nazwy kilku filmow o wampirach i odrazu link do ich sciagniecia.Chodzi mi o wszystkie nawet odcinkowe.
Z gory dziekuje
Number one: obowiązkowo Hellsing
Po za tym: Vampire Hunter D, Blood: The Last Vamapire, Shingetsutan Tsukihime
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A jakis link do ich sciagniecia ?? :]
Bampire Princess Miyu oraz Trinity Blood
.
Ostatnio edytowany przez pnat (2013-01-14 01:51:43)
A chodzi ci konkretnie o Filmy (fabularne czy Anime)? Jeśli o filmy to mógłbym parę wymienić... Najlepsze Anime zostały już wymienione... więc nie będę się powtarzać...
No to ja napisze tak zagubilem sie w tym :] Czy ktos mogl by wymienic czy to sa filmy czy odcinkowe jak tak to po ile odcinkow bo mi to duzo zajmie i sciaganie jak bym wiedzial z ziomkiem podzielil bym sie co ja mam sciagnac a co on :]
Z gory dziekuje .
A może sam już sobie to sprawdzisz na AniDB?
http://anidb2.ath.cx/perl-bin/animedb.pl
Zazwyczaj seryjkla taka ma ok 13 epków (Hellsing),, 12 (Tsukihime), Trinity blood są cały czas wydawane. Są to ANIME (Nie fabulary).
ja tm znam jedna stronke gdzie morzesz sobie pobrać "Hellsing" ( ja tam mam transfer śr.80 kb/sek)
oto adres:
http://www.worldwidehentai.com/Newlinks … esmain.htm]
a i login abyś mugł ścagać
login: magilla
hasło: 123456
Kigeki - sweitne 10 minutowe anime. Jak ktos szuka to lepiej pod nazwa Comedy. Anime mroczne, bardzo klimatyczne.
Dzieki za wszystkie linki i informacje jak byscie mieli cos jeszcze fajnego zwiazane z ta tematyka jakies filmy czy seriale to prosilbym o wklejanie :]
A btw tych trinity blood odcinkow jest narazie 5 ??
tak pięć.. i w ciągu kilku - kilkunastu godzin ma pojawić się szósty..
pozdr.
Synibos (nie wiem czy dobrze napisałem), dzięki za ten link, moze nie do mnie, ale bardzo mi się podoba.:D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Strony 1