Nie jesteś zalogowany.
Szukam torrentow do Love China i informacji ile to jest odcinkow,czy caly czas wychodzi czy juz sie skonczylo
Jakby ktoś cos wiedział to na gg: 1225369 albo na forum odpisać z góry dzieki
pozdrawiam
p0nury
Tutaj masz adresik do L..H. http://anime-xplosion.com/?bt. Wszystkiego jest 25 odcinków plus Love Hina Again - 3 odcinki , plus 2 specjale . Wszysko znajdziesz w podanym aresie?
a beda problemy z subami?
Co do subów to proponuję zajrzeć na www.animesub.info Ponoć tam jest dużo napisów
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ręcę mi już opadają i się zastanawiam czy się śmiać czy płakać. Bynajmniej nie był by to normalny śmiech, tylko śmiech szalonego profesora latającego po zakładzie psychiatrycznym z wielkim tasakiem (przydała by się stosowna emotka ).
A nic, jutro się usunię ten temat. No przynajmniej ludziska będą mogli się pośmiać z tytułu .
Moze to z okazji olimpiady w Pekinie zobaczycie, wtedy wszyscy będą Love China
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tak ja już czekam na Love China, a potem na Love China Again
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
tez bym ogladnal te anime wyglada na nowe Love CHina musi byc fajna pewnie opowiada historie chin ;D
ara ara...
tez tak mysle ale Leve China ruuuzel ;) a jak ktoś myśli inaczej to baty
Załamka, ...
nic dodać nic ując załamka.
Love China .. chyba poszukam,"cichy śmiech"
O taką emotkę Ci chodziło Yang?
A co do wątku to bardziej mnie załamuje fakt, że ten temat był już poruszany kilka razy, a nie to, że autor robi błędy ortograficzne w zapisie Romaji
Hehe niezła Proponuję ją na stałe wprowadzić na przykład pod nazwą [jajużniemogę]
Raczej o taką:
sorry za tą 'drobną' literówke ale mam nadzieje ze glowna rozmowa tego topicu nie bedzie sie opierała na wyśmiewaniu mnie, szukam jakis torrentow - najlepiej rawy w dual audio
pozdrawiam
p0nury
Z tymi rawami to się tak porobiło, że wszystko co nie ma wrenderowanych napisów to ludzie nazywają rawami. Kiedyś wyjaśniałem co jak i dlaczego, ale ile razy można w kółko mówić to samo?
A że starsze pozycje mają ogm to norma, bo w końcu kiedyś mkv nie było tak dopracowane. No ale teraz można by już dać spokój temu statycznemu projektowi. Ale pewnie mają już gotowy szablon postępowania, więc co by tu dużo nie kombinować dalej robią te ogm
Ma ktoś może torrenta do Love Hina ale koniecznie w avi bo mkv i ogm mi nie starsznie haczą i dzwiek nie jest odtwarzany płynnie z obrazem (procek 433)
No to musisz przerobić plik mkv lub ogm na avi, robi się to virtualDubMod a jak poszukasz to w sieci są instrukcje z rysunkami, wiem bo kiedyś przerabiałem z podobnego powodu serię Rahxephon
Powodzenia.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Jeżeli przerobienie z mkv na avi rozwiązało ci problem z wydajnością, to oznacza że masz problemy ze splitterami. Można pokombinować z kodekami i wtedy nie powinno być różnicy między avi a mkv (w wydajności). Chociaż jeśli dzwięk będzie w acc i do tego super obraz wraz z napisami formatowanymi w ass to raczej ten procek tego nie pociągnie. Ale zawsze można spróbować mplayer'a który ma znacznie mniejsze zużycie procka od rdziennie windowsowkich playerów i kodeków (mplayer jest pod windowsa, ale powstał pod linuxa). Tak że i nawet te 433 powinno pociągnąć pożadny obraz. Tylko nie wiem jak tam jest z napsami (wiem że kiedyś nie bardzo sobie radził z formatem ass).