Nie jesteś zalogowany.
Luuuuuuuuuuuuuuuudzie, przecież nikt wam nie karze używać irca. Nikt was tam nie trzymie. Albo stosujecie się do zasad albo nie a wtedy BAN. Proste? PROSTE!!! Według mnie koniec tematu.
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-08-21 11:09:39)
Koniec tematu byl juz chyba z 10 postow temu ;-) Fakt nic mnie tam nie trzyma i mnie tam nie ma xD
ja tylko sie zapytałam,a i prawo mysle mialam do tego. (ale dalej jestem za pisaniem z polskimi znakami:P:P:P)
co do polskich znakow powiedzial bym tak: niektorzy jak pisza to uzywaja pl znaczkow i sa do tego przyzwyczajeni, ja przez pewnien okres tez pisalem tylko z polskimi znaczkami ale pewna gra mnie tego oduczyla
ale pisze z innego powodu, a mianowicie zarejestrowalem sie na tym ircu jest wszystko ladnie ale mam problem jak wejsc teraz na kanal zebym mogl rozmawiac z ludzmi ?? ^^ poniewaz nie moge wyjsc z glownego "menu" i pytanko co mam teraz wpisac zeby otworzylo mi sie te drugie okno?
z gory dzieki za pomoc
aha wielkie dzieki jestes moim bogiem ^^
heheh jak to człowiekowi nie wiele trzeba;)
a mi cos nie chce wejsc imho ze przedtem sie zajerestrowalem to teraz mam only register can join in the chanel who nice chyba sobie juz ne pogadam ;_;
A zrobiłeś IDENTIFY nicka przed wejściem?
ta ale nadal nie wchodzi ^_^" widac to dziadostwo mnie nei lubi
niech ktos mi pozwoli wejsc na kanal XD bo mi nie chce wejsc
ja ci pozwalam zarejestrowałeś już nicka? przed wejściem na kanał zrobiłeś "identyfikację"?
czytaliscie poprzednie ? mowilem ze tak .... ale cos mi mirc chyba szfankuje i mwoi ze nie mam zajerestrowanego nicku -_- a identyfikacje robie robie i nici xD
A po rejestracji nicka odebrałeś email z kodem weryfikacji i wklepałeś go?
yup ... i wlasnie sie dziwie czemu mi wejsc nie chce OO"
yup ... i wlasnie sie dziwie czemu mi wejsc nie chce OO"
To jest po prostu nie możliwe. Jeśli zarejestrowałeś nicka przez /msg nickserv register... a potem wstawiłeś zawartość maila to NIE MA TAKIEJ możliwości, żebyś na kanał nie mógł wejść. Sprawdź jeszcze raz wszystko dokładnie. A jak jesteś pewien na 100% to odezwij się do mnie po 21, a zobaczę co da się zrobić.
cos nie moge sie zalogowac na Irca.. moze dostalam bana?
cos nie moge sie zalogowac na Irca.. moze dostalam bana?
Hmmm, nie było żadnych zmian, ale wklej tutaj jaki komunikat podaje si serwer.
ponoc nie jestes zarejestrowana, a rejestrowalam sie. Wyzej jeszcze jakis Trojan.. jezu o co chodzi
[URL=http://img228.imageshack.us/my.php?image=ircne2.gif][/URL]
a moze mam wirusa zaraz przeskanuje komputer
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-08-22 13:07:49)
spróbuj wpisać: /msg NickServ IDENTIFY [twoje_hasło]
wpisywalam juz tak i mi wyskoczylo: NickServ - Your nick isn't registered