Nie jesteś zalogowany.
Ja już nie wiem sam co o tym myśleć. Wyjdzie odcinek 200 i się przekonamy.
Kto wie, może tak będą naywały się pierwsze dwa odcinki kakashi gaiden, bo to jaki tytuł dadzą autorzy to tylko chwila.
Zauwarzyliście to że odcinek 200 wyjdzie dwa tygodnie po 199.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-08-19 11:23:36)
Szczerze mówiąc - wali mnie anime. Powaznie sie zastanawiam czy to g*** oglądać.
Mam wrażenie ze anime to robią jacyś fani dla kasy -.- Manga (czyt. orginał) ftw!
Ostatnio edytowany przez Guard (2006-08-19 11:38:43)
Jak sądzicie czy tytuł Active on Duty, The Strongest Helper. My name is Uchiha Obito oznacza koniec zapychaczy i pierwszy odcinek Kakashi Gaiden. Bo wedłóg mnie tak, a do tego tytuł ten nadal jest na ANN.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-08-19 21:19:02)
To nie brzmi zachęcająco:
200.
Active on Duty, The Strongest Helper
My name is Uchiha Obito
現役バリバリ 最強の助っ人
Genyaku BARI BARI, Saikyou no Suketto
201.
Multiple Traps, Countdown to Collapse
多重トラップ 崩壊のカウントダウン
Tajuu TORAPPU, Houkai no KAUNTODAUN
Jak to nie?? Przecierz nie zrobią zapychaczy o Uchiha Obito, bo on pierwszy raz będzie pokazany dopiero w Kakashi Gaiden, a skoro jest taki tytuł i się ten tytuł nie zmieni to bardzo prawdopodobne że odcinek 200 będzie pierwszym z Kakashi Gaiden. ( Obym sie mylił ).
Obyś się nie mylił
Nie ma jak "wiem od kogoś, kto wie na pewno". Ów "ktoś", to zwykle najpewniejsze źródło informacji, która się nie sprawdza. Te niby tytuły przyszłych odcinków to może być lipa.
Czeka się, kiedy będą Obito & Kakaszko, kiedy wrócą z treningu Naruto & Jiraszko, ale to może być w grudniu po południu. Zapowiedzi DB wklejanych w aviki już chyba nikt choć trochę zorientowany w temacie nie traktuje poważnie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-20 02:08:27)
Nie ma jak "wiem od kogoś, kto wie na pewno". Ów "ktoś", to zwyle najpewniejsze źródło informacji, która się nie sprawdza. Te niby tytuły przyszłych odcinków to może być lipa.
Czeka się, kiedy będą Obito & Kakaszko, kiedy wrócą z treningu Naruto & Jiraszko, ale to może być w grudniu po południu. Zapowiedzi DB wklejanych w aviki już chyba nikt choć trochę zorientowany w temacie nie traktuje poważnie.
Niebądź takim pesymistą !! Miej choć trochę wiary, wiara może czynić cuda więc bez negatywnych myśli mi tu proszę !! Trochę zirytowany jestem filerami mam nadzieje że wybaczysz że se pokrzycze ale dopuki nie zobacze że 200 to filer to będe wierzył
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-19 23:49:50)
Jak sządzicie ile Masashi Kishimoto tworzy jeden chapter ( wiem że tydzień ) ale chodzi mi o to czy dałby zrobić jeden chapter w jeden dzień. Bo gdyby tak to bógłby się trochę postarać i robić dwa chaptery na tydzień wtedy anime Naruto nie zblizało sie do mangi a tak to co, zblirzy się znowu i znowu będą zapychacze. Może kiedys umówi się z twórcami anime naruto na takie coś:)
Jak sządzicie ile Masashi Kishimoto tworzy jeden chapter ( wiem że tydzień ) ale chodzi mi o to czy dałby zrobić jeden chapter w jeden dzień. Bo gdyby tak to bógłby się trochę postarać i robić dwa chaptery na tydzień wtedy anime Naruto nie zblizało sie do mangi a tak to co, zblirzy się znowu i znowu będą zapychacze. Może kiedys umówi się z twórcami anime naruto na takie coś:)
człowieku czego ty pragniesz, jak on ledwo z 1 na tydzień wyrabia, a ty chcesz 2? ale nie teraz tak myślę, przecież Naruto jest robione komputerowo, wiadomo cienie, tła itp. w mandze. hmm, myślę, że daliby radę, ale wiesz dlaczego tak nie robią? kasa, kasa, hehe:D jak mu więcej zapłacą to napewno będzie robił więcej.
Masashi korzysta z pomocy współpracowników rysujących "na murzyna" - nie jest to żadna tajemnica. Najwyraźniej sam nie wyrobiłby się w tydzień (albo musiałby obniżyć poziom wykonania). Sęk w tym, że on to nie tylko rysuje, ale też wymyśla, ponadto rzecz ukazuje się w cyklu wydawniczym podyktowanym strategią "Shonen Jumpa".
Na ann pojawiło się coś takiego:
200. Active on Duty, The Strongest Helper
My name is Uchiha Obito
現役バリバリ 最強の助っ人
Genyaku BARI BARI, Saikyou no Suketto
201. Multiple Traps, Countdown to Collapse
多重トラップ 崩壊のカウントダウン
Tajuu TORAPPU, Houkai no KAUNTODAUN
202. The Second Part Of Episode 200 Is A FAKE! It's Official! Naruto Fans Are The Biggest Idiots On Earth!
203. Naruto Man-Handles Kakashi
[cytuj]202. The Second Part Of Episode 200 Is A FAKE! It's Official! Naruto Fans Are The Biggest Idiots On Earth![/quote]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-20 03:32:08)
[cytuj]202. The Second Part Of Episode 200 Is A FAKE! It's Official! Naruto Fans Are The Biggest Idiots On Earth!
Moge tylko dodaÄ : rotfl
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-08-21 12:08:43)
[cytuj]202. The Second Part Of Episode 200 Is A FAKE! It's Official! Naruto Fans Are The Biggest Idiots On Earth! [/quote]
Z fanami Naruto nigdy nie bÄdzie dobrze i zawsze bÄdÄ idiotami, nawet siÄ cieszÄ Ĺźe to nie koniecz zapychaczy.
a teraz coś takiego się pojawił : http://www.animenewsnetwork.com/encyclo … 25&page=25
Ciekawe ciekawe;)
Co się tam pojawiło? Bo nie mogę wejść.
co ma być to bedzie jeszcze 2 tygodnie i sie przekonamy !!!
eee 2 tygodnie?? chyba trochę dłużej (jeśli wierzyć datom przy tytułach)