Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
COCOCOCOCO?? Jak możecie!>!>! Nikt nie każe wam tego oglądać!!!
Kompletnie się nie znacie...[rip]
O co Ci chodzi? A czy wszystkie odcinki muszą być dobre? Jak jakis odcinek psuje klimat, ktory był utrzymywany przez poprzednie, to nie jest to dobry odcinek.
COCOCOCOCO?? Jak możecie!>!>! Nikt nie każe wam tego oglądać!!!
Kompletnie się nie znacie...[rip]
Hmm... są gusta i guściki drogi mistrzu. Moja opinia jest taka a nie inna i nie mam zamiaru jej zmieniać Według mnie odcinek 15 to kicha. Druga rzecz: Czy ja powiedziałem że całe Ergo Proxy jest do dupy? Nie. Więc się nie buzuj i nie mów że się nie znamy.
Mam pytanko, czy moze ktos podac tytul piosenki z openingu i engingu? Strasznie podobaja mi sie te piosenki, ale cofanie co 1:30 odcinka juz mnie zaczyna meczyc.
Mam pytanko, czy moze ktos podac tytul piosenki z openingu i engingu? Strasznie podobaja mi sie te piosenki, ale cofanie co 1:30 odcinka juz mnie zaczyna meczyc.
Opening Theme:
"kiri" by MONORAL
Ending Theme:
"PARANOID ANDROID" by RADIOHEAD
Dane z ANN.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To już niestety koniec...odpalać torrenty i oglądać póki świeże
[Pino-no-Usagi]_Ergo_Proxy_22_[53CB13C3]
[Pino-no-Usagi]_Ergo_Proxy_23_[B16DD302][FINAL].avi
Idę spać -_-
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-03 23:56:23)
Dzięki ~Karasu za INFO. Fajnie, że zrobili 2 ostatnie na raz.
3 ostatnie epki i koniec... oby były warte śledzenia całej serii...czy coś w tym guście:P
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-04 00:51:13)
Eh, juz koniec... A ja myslalem, ze ta seria dopiero sie rozkreca.
Jest dostępne Ergo Proxy 5-6 grupy Ubique
Info na stronie www.anfo.pl
i dla tych co nie mogą torrentować
szybki DDL: http://random.mayulive.com/usagi/
Po obejrzeniu ostatniego odcinka EP nie wierzę, że nie zrobią kontynuacji. A dlaczego? A dlatego, że porzucanie takiej "żyły złota" jakim jest EP byłoby totalnym głupstwem(w USA na bank się sprzeda) Poza tym zakończenie "Deus Ex Machiny" pozostaje otwarte, co umożliwia dalszą kontynuację projektu Jak dla mnie najlepsze anime roku 2006, które zapisało się na kartach historii gatunku tłustym druczkiem
(I tym oto sposobem płytka dvd z EP godnie zajmuje miejsce na mojej półce obok Cowboy'a Bebopa, Ghost In The Shella, NGE oraz Akiry )
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-05 17:27:14)
Strony Poprzednia 1 2