Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
powodzenia zycze, szkoda ze w avi tylko, ja tam wole mkv/ogm
ara ara...
powodzenia zycze, szkoda ze w avi tylko, ja tam wole mkv/ogm
Są (prawdopodobnie) szanse, że poczekamy na 3ep i wydamy całość w paczce w kontenerze MKV z sofcikiem tak jak to było z pierwszym odcinkiem Destiny
(ponieważ o dziwo w hardku znalazły się dwie literówki... )
Tak przy okazji ogłoszenie drobne nie płatne...
Poszukuję osoby, która byłaby chętna do zrobienia kary jednego endingu ponieważ mamy na oku taki projekcik i tylko tego nam brakuje, a osoba która zajmuje się u nas tym ma już co robić więc...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakcik (info)
Są już gotowe napisy do pierwszego odcinka Death Note:) Zainteresowanych przekierowywuję tutaj----> Death Note 01
Szczegółowe informacje znajdziecie na naszym forum pod tym adresem: http://freedom-fansubs.ovh.org/viewtopic.php?p=229#229
Napisy są wersją beta, które będą jeszcze poprawiane
Wreszcie mogę iść spać...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-08 06:37:03)
Death Note 02 by FREEDOM-Fansubs jest już gotowy. Ass i synchro do TW wstawimy jutro
Synchra do grup: TW(mdvd), S^M i AP(w ass) już dodane.
Oficjalnie ogłaszam ukończenie prac nad pierwszym odcinkiem DEATH NOTE
Teraz już wiadomo dlaczego grupa zaprzestała wydawać softy
Odcinek dostępny na BT jak i MU
Więcej szczegółów na naszym forum
[edit]
karaś aleś screeny walną... gorszych się nie dało xD
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-11-20 21:41:15)
Przydałby się jakiś screen z samego epka. Chodzi mi o wygląd czcionki w samym epku.
Dużo by mi to dało.
EDIT: Czcionka bardzo ładna - żadnych zastrzeżeń!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-24 20:47:07)
Można już pobierać drugi odcinek Death Note:
MU - [FD-Fansubs]_Death_Note_02_[XviD1.2_704x396][BD5C87F5][PL]
Torrent - [FD-Fansubs]_Death_Note_02_[XviD1.2_704x396][BD5C87F5][PL]
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-11-24 17:47:18)
Powiem tyle, fajnie że się za to zabraliście, ale moglibyście się postarać o jakieś porządne czcionki bo te w pierwszym epku nie nie powalają(a nawet niespełniająnorm ktore umilają patrzeni w ekran). Mam nadzięję, że dalej poprawicie to co sięludzio nie podoba i będziecie brneli odważnie do przodu.
[cytuj]Popraw link do MU jest blednie napisany.[/quote]
Linki już poprawione... za niedogodności z tym związane gomene...
[cytuj]ale moglibyście się postarać o jakieś porządne czcionki bo te w pierwszym epku nie nie powalają[/quote]
Jesteś w ogóle chyba pierwszą osobą, która wypowiedziała się na temat samego relka...
[cytuj]Mam nadzieję, że dalej poprawicie to co się ludziom nie podoba i będziecie brnęli odważnie do przodu.[/quote]
W drugim jeszcze zostały stare, ale zawsze można to nadrobić i zmienić już od trzeciego...
Do czego też zapewne spróbuje chłopaków namówić... raczej...
Nie wiem czemu ale nie moge zassac torrentow ani do jednego jak i drugiego epa... Ten server beta.bt.anfo.pl nie moze zostac odnaleziony w moim firefoxie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna