Nie jesteś zalogowany.
Ale przy odc. 199 będzie zapowiedź następnego epka. Więc jeszcze półtora tygodnia.
2006-09-28 202.Final Mission! The Conclusion of the Konoha Chronicles Part 1!
2006-10-05 203.A Walk Through Memories! The Failed Mission That Broke Hearts!
Na ANN właśnie to się pojawiło.
Przeczytałem właśnie coś dziwnego, minowiecie: W Japoni dwa kanały mają prawo do emisji Naruto i z tego co mi wiadomo odcinki idą równo od samego początku. Teraz natomiast <po odcinku 199> jedna stacja robi 2-tygodniową przerwę, natomiast dróga ,,przerwy tej nierobi". Więc jak ktoś po odcinku 199 zobaczy napis ,,Następny odcinek za dwa tygodnie" niech nie wierzy w to do końca!
info zaczerpnięte z http://cal.syoboi.jp/tid/210
PS> Nie wiem, czy to specjalne zagranie, czy może się coś za tym kryje, ale 199 nie będzie zapowiedzi następnego odcinku. <rzekomo ma być jekiś dodatek - DB też to zpowiedziało!>
Jubei hehe dobre
A ja wiem co się stało z ANN, ktoś się wnerwił i schakował im strone o
Kto by się nie wnerwił na nich. Za takie kłamstwa nalezało im się.
Podaj mi swój adres oo Ci bombe przyślę!
...Nie to jest tylko żart. Osobiście jednak wierzę, że konie filerów, już bliski. Jubei a czy czytałeś choć kawałek ,,dalszej" mangi - tej która nie jest jeszcze zekranizowana?
Ostatnio edytowany przez Gabriel665 (2006-08-21 15:14:03)
Nie rozumiem cię...Widziałeś już KG i 1-CH. mangi <a dalej jest jeszcze ciekawiej> i wolisz filery?
PS. Acz kolwiek, gdyby zrobili je trochę ciekawsze, np: pokazali Garę, zrobili jakiś ciekawych przeciwników, i jeszcze więcej walki, to filery by mi wogule nie przeszkadzały.
Poniżej umieszczam krótki opis, odcinku 198 <informacja sama w sobbie to SPOILER
In order that purpose of gene know is searched, to ナルト retrograde hypnosis is applied, many information cannot grow the dark space. The information that entered such a time, the village of the cascade hiding trains on a large scale near the border. "It hides and the fact that the village attacks to the foreign country at a stroke with pretext of practice and enters to be good is a certain expedient", that, the cord hand which pulls the air and closes.
On the one hand, シカマル which can follow lower patience, if you search after the foot of the gene know, strengthened the thinking that the extent which is searched, something it is strange. The time, the cherry tree question doing a certain serious discovery....
Ostatnio edytowany przez Gabriel665 (2006-08-21 15:30:15)
Nie wiecie o co chodzi Jubei. Jeśli się nie myle, to Jubei chce, żeby teraz zapychacze trwały jak najdłuzej, aby później za szybko nie musieli znowu zacząć je emitować.
tak samo jak ja myslol psychopata ale nie mozemy byc pewni czy seria sie skonczy szybko czy to bedzie tak dluga jak DB :}
Nie wiecie o co chodzi Jubei. Jeśli się nie myle, to Jubei chce, żeby teraz zapychacze trwały jak najdłuzej, aby później za szybko nie musieli znowu zacząć je emitować.
No tak, ale to ma też złe strony.Jęzeli naruto by poszedł dalej z mangą, a następnie znów robiliby filery, to one mogły by być o wiele ciekawsze, np ukazanie Naruto o wiele silniejszego niż jest teraz, znającego nowe techniki, co pozwoliłoby w końcu na wprowadzenie NOWYCH super silnych przeciwników.
PS. Jak juz powiedziałem nie mam nic przeciwko filerom, ale wolałbym, że by wreszcie się skończyły...
za duzo fillerow to niezdrowo dla serii a od czasu raczej nie przeszkadza!choćby ten 5 odcinkowy o tym wyscigu czy xos w tym rodzaju dawno to bylo
ja bym tam wolal żeby filfery skończyły się teraz, i robili je poźniej jak bedzie lecialy odcinki z mangą to znaczy by robili tak jak bylo w db, czyli przedluzali by walki.
Ja chce koniec filerów i bez jaj mają 1,5 roku przewagi plus drugie tyle gdy oni będą tworzyć odcinki manga będzie wychodzić. Więc niech się już skończy to badziewie.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-08-21 17:36:35)
feniks anime moze i tak dogonic mange... szczegulnie ze oni tonie dokladnie robia :]
Psychopata napisał:Nie wiecie o co chodzi Jubei. Jeśli się nie myle, to Jubei chce, żeby teraz zapychacze trwały jak najdłuzej, aby później za szybko nie musieli znowu zacząć je emitować.
No tak, ale to ma też złe strony.Jęzeli naruto by poszedł dalej z mangą, a następnie znów robiliby filery, to one mogły by być o wiele ciekawsze, np ukazanie Naruto o wiele silniejszego niż jest teraz, znającego nowe techniki, co pozwoliłoby w końcu na wprowadzenie NOWYCH super silnych przeciwników.
PS. Jak juz powiedziałem nie mam nic przeciwko filerom, ale wolałbym, że by wreszcie się skończyły...
LoL, chyba do konca tego nie przemyslales co ? W nowych fillerach mial by nowe super moce, a jak by znowu zaczela sie manga, to co? Dostal by w glowe pala od Sakury i dostal amnezji? Bo jakos musial by stracic te super moce, ktore zyskal w zapychaczach, a ktore na pewno nie pokazaly by sie w odcinkach nawiazujacych do mangi. No chyba, ze tworcy mangi zaczeli by sie wzorowac na filerach.
feniks anime moze i tak dogonic mange... szczegulnie ze oni tonie dokladnie robia :]
Feniks nie napisal, ze anime nie dogoni mangii...
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-08-21 18:14:59)
Psychopata jemu chyba chodziło o to, że jak teraz wejdzie manga to Naruto będzie silniejszy o tyle co jest w nowych chapterach mangi i potem w fillerach by te moce wykorzystywał ( te z mangi )
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2006-08-21 18:17:49)