Nie jesteś zalogowany.
Zanim znaleźliście swoje połówki, mieliście na ich temat jakieś wyobrażenie? Np. chcieliście, aby np. wasza dziewczyna miała długie włosy, ciemne, puszyste a okazało się, że jest krótkowłosą rudą dziewczyną, miała być delikatna i eteryczna a jest zadziorna i lubi niebezpieczne sporty.
Czy wasze wyobrażenia, marzenia co do drugiej połowy zanim je poznaliście pokryły się z rzeczywistością, czy zupełnie nie? Rzeczywistość mile was zaskoczyła, czy dziwicie się jak to możliwe, że takie osoby ze sobą wytrzymują?
powiem tak moj 1 pocalunek byl inny niz sobie wyobrazalem a dziewczyna...hmmm nyo powiedzmy sobie ze troche inaczej wyobrazalem se swoja dziewczyne ale i tak jest piekna wspaniala cudowna i ja bardzo mocno kocham.... ^_^
łaaaa jestem pierwsza!!! A dlaczego to tylko pytanie dla panów?? może panie tez by sie chciały wypowidziec.....[cojest]
Oj niestety spozniłam sie[baka]
Ostatnio edytowany przez Ichiro (2006-08-21 15:58:38)
ja bylem 1 i po 1 raczej faceci maja takie przemyslenia po 2 chyba to facet zalozyl wiec nie mysli odziewczynach
a ja mam problem z dziewczynami, bo jak na jakąś patrze to zamiast jej piękna dostrzegam tylko jej wady, a jak w końcu spotkałem dziewczynę która mi się spodobała (dziewczynę moich marzeń, doskonałość) to wakacje się skończyły i nic z tego nie wyszło :-(
A ja zadnych takich wyobrazen nie mialem na temat mojej drugiej polowy Niestety do tej pory jej nie odnzlazlem wiec moze pora na jakies wyobrazenia ?
mysl mysl moze ci sie uda:P ale nie polecam sobie brac wzorcu z anime
ja bylem 1 i po 1 raczej faceci maja takie przemyslenia po 2 chyba to facet zalozyl wiec nie mysli odziewczynach
A skąd to możesz wiedziec że raczej faceci maja takie przemyslenia????
Ja na przykład na waszym miejscu tez bym chciała wiedziec co dziewczyny na ten temat myslą...
ale skoro to temat dla panów tu juz sie zmywam bye bye
Mavet napisał:ja bylem 1 i po 1 raczej faceci maja takie przemyslenia po 2 chyba to facet zalozyl wiec nie mysli odziewczynach
A skąd to możesz wiedziec że raczej faceci maja takie przemyslenia????
Ja na przykład na waszym miejscu tez bym chciała wiedziec co dziewczyny na ten temat myslą...
Właśnie, co to za dyskryminacja?
Ja bym powiedziała, że to właśnie dziewczyny marzą o księciach z bajki, a nie faceci No ale jak sobie życzycie.
bwahahahhaa zaraz mnie tu posadza o dyskryminacje dla dziewczyn a robcie sobie co chceta ;] mozecie nawet rozwadac lody na patyku jak wam Mod pozwoli
Powiem, że bardzo trafny temat się narzucił. Od zawsze marzyłem o dziewczynie z długimi, brązowymi włosami i piwnymi oczami (a raczej, czułem pociąg do takich dziewczyn). Z doświadczenia jednak wiem, że nie mam szans u takich dziewczyn Po dostaniu kosza, w przeciągu kilku lat, od trzech takich lasek (które były bardzo pociągające:P) poznałem koleżankę mojej koleżanki . Jest zupełnie inna niż dotychczasowo spotkane przeze mnie dziewczyny. Jako, że jestem nieśmiały, trudno było mi nawiązać z nią kontakt. Ale nie będę zdradzał więcej szczegółów
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-08-21 16:44:06)
Ja wyobrażeń nie miałem, po prostu spotykałem się z dziewczynami najróżniejszymi (blondynki, ciemne, rude, wysokie, niskie) i doszedłem do wniosku, że jeśli jest ci dobrze z jakąś dziewczyną to wszystko inne masz w... poszanowaniu.
Pozdrawiam,
króliczek ;]
[EDIT] ~AKUMA - jak ja Cię dawno nie widziałem.
Nie chcialo mi sie tu pisac ale nagle mi sie zachcialo wiec jestem Milo ze jeszcze ktos mnie pamieta
Co do tematu ja mialem podobnie jak Gracol i tez tak uwazam, poniewaz nie ma sensu uganiac sie np. tylko za samymi bladynkami bo taki jest twoj ideal
Ja wyobrażeń nie miałem, po prostu spotykałem się z dziewczynami najróżniejszymi (blondynki, ciemne, rude, wysokie, niskie) i doszedłem do wniosku, że jeśli jest ci dobrze z jakąś dziewczyną to wszystko inne masz w... poszanowaniu.
Zgadzam sie w 100%. Mozna miec jakiestam wyobrazenia o partnerce idealnej, ale przychodzi moment, cos zaiskrza miedzy dwojgiem ludzi i jakos to leci. Mozliwe, ze oboje dostrzegaja w sobie cos, co ich wzajemnie fascynuje, moze poprostu dzialaja hormony, czy postanawiaja byc ze soba z 1000 innych powodow. Moj prawie 4 letni zwiazek rozpadl sie ponad rok temu. Nigdy sie nie dowiem, czy to bylo juz wlasnie TO, czy moze jednak dobrze sie stalo jak sie stalo. Poki co preferuje wolne zwiazki, nie angazaujac sie na dluzej i narazie taki uklad mi odpowiada. Do tych spraw zawsze podchodzilem z doza sceptycyzmu, bo niestety marzenia to jedno, a codziennosc i tak rzadzi sie swoimi prawami.
Szkoda że temat kierowany tylko do Panów... co sobie pogadacie to pogadacie można się najwyżej douczyć z treści postów co sobie kto tam i jak w główce układa...
powiem tak "Straszliwa Prawda o Pieniadzach" XD to oczywiscie tylko metafora ;]
powiem tak "Straszliwa Prawda o Pieniadzach" XD to oczywiscie tylko metafora ;]
Metafora.. i to o ilu znaczeniach! Nie da się opisać w ramach pewnego szablonu ludzkich uczuć (chyba, że ktoś chce zrobić to odwołując się do chemii, a zapominając o czynniku jakim jest ludzka dusza). Zawsze podobało mi się określenie "Jak grom z jasnego nieba". IMHO tak top działa. Jak coś między wami nie zaskoczy to choćby nie wiem jaką "laską" byłaby dziewczyna to nie potrwa to długo. A jak zaskoczy to choćby nie wiem jakim "kalafiorem" (dziewczyny, bez urazy, to tylko metafora... i męski wątek ;] ) byłaby ta wybranka, to może się okazać, że to osoba na całe życie. Pewnych rzeczy po prostu nie da się wyjaśnić w sposób logiczny i słowami.
A moze panie sie wypowiedza, jak widza, badz chciałyby widziec swego ukochanego:D
Zdaje mi się, że każdy facet ma jakieś tam wyobrażenie o swoim ideale mi osobiście podobają się spokojne, dobre, miłe, ciche, szatynki o szmaragdowych oczach ahhh rozmarzyłem się. Jest taka jedna w mojej klasie... na 18 dziewczyn 16 ma chłopaka a ona właśnie nie i nigdy nie miała... Kiedyś zebrałem się w sobie i powiedziałem co do niej czuje( miała takie mocne spojrzenie, że czułem się jakbym miał być rozstrzelany przez pluton egzekucyjny... ) w pewnej chwili spojrzała na mnie, miała taką smutną minę i powidziała, że nie możemy być razem i odeszła:( ehhh
Zdaje mi się, że każdy facet ma jakieś tam wyobrażenie o swoim ideale mi osobiście podobają się spokojne, dobre, miłe, ciche, szatynki o szmaragdowych oczach ahhh rozmarzyłem się. Jest taka jedna w mojej klasie... na 18 dziewczyn 16 ma chłopaka a ona właśnie nie i nigdy nie miała... Kiedyś zebrałem się w sobie i powiedziałem co do niej czuje( miała takie mocne spojrzenie, że czułem się jakbym miał być rozstrzelany przez pluton egzekucyjny... ) w pewnej chwili spojrzała na mnie, miała taką smutną minę i powidziała, że nie możemy być razem i odeszła:( ehhh
Ehh, skąd ja znam ten ból?:/ Może by tak założyć "temat złamanych serc" z opisami odrzuceń przez płeć przeciwną?:P Gdzieś, gdzie wszyscy mogliby się wypłakać