#21 2006-08-21 21:16:59

hamciu
Użytkownik

Odp: Marzenia o niej - sprawdziły się czy nie?

jak ma być "temat złamanych serc" to ja proponuje "jak wyrwać panne/chłopaka???"(bez dyskryminacji) bo niektórzy (ja =_=) mają z tym problemy, a niektórzy nie ^_^

#22 2006-08-21 21:26:08

Satanael
Użytkownik

No to chłopcy wymyśliliście dołujący temat. Ja tez mam niezły problem z płcią przeciwną. Zawsze byłem ignorowany przez dziewczyny i wszystko by było dobrze, bo sie prawie z tym pogodziłem, ze będe sam, ale... No własnie to ALE. Jakos tak sie zdarzyło, że od 5 lat z przerwami widuje pewną dziewczynę i jakieś 4 miesiące temu zdałem sobię sprawę, ze nie mogę bez niej żyć. Najgorsze jest w tym to, że ona ma faceta. Ech... Więcej już nie pisze bo zbyt wielki ból... ;(

#23 2006-08-21 21:29:23

Nilatarion
Użytkownik

Sataneal nie można się godzić z samotnością:(

#24 2006-08-21 21:31:03

Satanael
Użytkownik

Wierz mi, można. Niestety... Zresztą, czasami nie ma innego wyboru.

#25 2006-08-21 21:33:53

lilith_
Moderator

Wybór jest zawsze, tylko czasem każdy jest zły:(
A w ogóle dołujący temat

Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-08-21 21:34:28)

"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."

#26 2006-08-21 21:35:38

Nilatarion
Użytkownik

W pewnym stopniu pogodziłem się z tym, że dokońca liceum nikogo takiego jak Dorota( to ta cicha miła szatynka) smutny nie znajdę ale potem studia pewnie w sosnowcu, nowy rozdział życia nowe znajomości i wierze, że wtedy znajdę drugą taką osobę na której będzie mi zależało. Trzeba być dobrej myśli nigdy nie jest za późno na miłość

#27 2006-08-21 21:48:25

n0need
Użytkownik

"Mocny" temat.
Póki co młody człowiek jestem, tak więc są marzenia, są i plany, ale realizacja dopiero w liceum albo studia, wcześniej - nie dziękuję, może kiedy indziej xD
Hmm, co do marzeń, to ciężko określić ten jeden typ, co do strefy fizycznej. Ale chciałbym aby byłą po prostu KAWAII, dla mnie! Co do psychiki to to, co cechuje kawaii:
-miła, łagodna, spokojna, cicha, bezbronna oczkod Ale teraz takich jest 0, same energiczne dziewczyny, nie mam nic przeciwko temu, ale tak jakoś wizja Mnie i Tej pięknej z Mych Marzeń, taka cicha i w ogóle... To cały dzień można sobie to wizualizować mm.. oczkod
Obecnie zadaje się tylko z jedną dziewczyną, przyjaciółka mogę rzec, ale niestety jej obecność też mnie po prostu "razi" po pewnym czasie, chcę żeby odeszła (prawie że tak jak w "Człowiek z labiryntu" Roberta Silverberg'a) - ona to rozumie już. Ale mam nadzieję i marzę sobie, że jak będzie ta jedyna, to z nią nie będzie tak, będzie tak, że każda chwilą będzie tą przyjemną częścią życia oczkod Zobaczymy... 
Marzenia są piękne. Warto czasem pomarzyć smile

Oczywiście, sam osobiscie ciekaw jestem co nasze Forumowiczki wymyślą, tak więc poproszę o "naskrobanie" jakiś wypowiedzi smile

#28 2006-08-21 21:55:35

Nilatarion
Użytkownik

n0need masz racje tych miłych i cichych jest coraz mniej ... wymierający gatunek:( ...najwięcej takich to chyba w anime można spotkać...

#29 2006-08-21 21:55:40

Mavet
Użytkownik

ja tez bylem samotny .. ale jakos sie tak trafilo jednym trafem ze poznalem w wawie dziewczyne ^_^ ... i jakos tak... mimo ze ma tyle problemow i wiekszosc staram sie wziasc na siebie nie chce zeby cierpiala ^_^ i odczuwala bol smutek ... wogole to staram sie pomoc jej we wszysktim czym moge (nawet w tym czym nie moge) czasami jestem zly na nia a ona na mnie ale tak chyba zawsze jest.. w zwiazkach :]
np podczas konwentu znowu sie spotkalismy tzn w czasie konwentu ucieklem na pare h :] by sie znia spotkac.. wtedy byl pocalunek 1 i w ogole ... hmm troche inaczej sobie to wyobrazalem XD bo z przodu wiselka a z tylu smieci Oo"

Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-08-21 21:56:38)

#30 2006-08-21 21:59:04

Satanael
Użytkownik

Ostatnio zauważyłem, że faceci często idealizują swoja drugą połowe, wyobrażaja jaka ona powinna być wspaniała itp. itd. A na koniec co??? Okazuje się, że zdecydowana większość bierze sobie za żony zwykłe, niewyróżniajace sie dziewczyny, a te ładne, które kiedys przebierały w facetach są samotne. Opinie swą opieram na związkach moich kumpli i tym o czym gadali po kilku piwach (stali się bardziej otwarci oczkod ).

#31 2006-08-21 22:00:36

opcy
Użytkownik

wg mnie temat idealny do smęcenia, zaraz znajdą się jakies złamane serca co sobie wmawiają że straciły okazję życia itd itp... Popre zdanie Gracola, jeśli trafi się na fajną dziewczynę to nic innego się nie liczy. Te z którymi mi było najlepiej nigdy nie zaczynały z pozycji "faworytek" i raczej odstawały (na początku) od wizji "mojej dziewczyny".
Po prostu ludzie się schodzą i się rozchodzą, czasem zostają ze sobą na dłużej, oto cała filozofia wg mnie smile

Ostatnio edytowany przez opcy (2006-08-21 22:01:55)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#32 2006-08-21 22:02:37

Nilatarion
Użytkownik

Satanael dokładnie dlatego ja odrazu szukam takiej normalnej... zresztą jakieś nastolatki gustują w jakiś nienormalnych facetach... ze ścigaczem, luzak w dresie który nie lubi szkoły... a jak przychodzi co do czego to żenią się z normalnymi facetami bo chcą czuć stabilizacje... i normalny dom.

#33 2006-08-21 22:04:05

Mavet
Użytkownik

ja popieram obcego chociasz nie dokonca... Kazda dziewczyna kazdy chlopak ma swoj ideal :] i kazdy podarza nim :] .... imho nie zawsze o tym wiemy to i tak jestesmy z osoba idealna poniewaz nie wazne jak wyglada itd itp tylko czy sie dobrze przy niej czujemy prawda?

#34 2006-08-21 22:27:44

Satanael
Użytkownik

Koniec końców i tak za wszystko odpowiada chemia - dosłownie. Endrofina i takie inne rózne hormony.

#35 2006-08-21 22:35:35

Nilatarion
Użytkownik

Hmm jeśli chodzi o chemie to można urzyć ,,ciosu poniżej pasa' czyli feromonów naukowcy się sprzeczają czy to działa ale znajomy to testował mówił, że dziewczyny inaczej na niego patrzyły czuł, że zwracają na niego większą uwagę... ja nie testowałem bo i tak nie mam na kim...

#36 2006-08-21 23:43:49

Jasmine
Użytkownik

Ktoś tu chyba chciał opinie dziewczyn (tak przy okazji - należę do tych cichych i spokojnych jezor ).
Zawsze po cichu wzdychałam do długowłosych. Właściwie tylko tacy chłopcy przyciągali mój wzrok (choć żaden z moich chłopaków takich nie miał). Poza tym oczywiście wymarzony facet miał mieć mnóstwo innych, wspaniałych cech - inteligentny, grający na gitarze, z ciekawymi zainteresowaniami, tolerujący moje wady. I w końcu się taki znalazł (w pierwszej kolejności - poza długimi włosami - urzekł mnie jego nos, który skojarzył mi się z postaciami z anime). Wygląda na to, że można znaleźć wymarzonego partnera/partnerkę, o ile nasze wyobrażenia nie wykraczają poza ludzkie możliwości jezor Póki co jestem szczęśliwa i nie wymieniłabym mojego chłopaka na żadnego innego smile

Jak widać ten temat nie musi być taki smutny oczkod

#37 2006-08-22 00:11:45

ogi
Użytkownik

W moim przypadku całkiem dałem sobie spokój z lataniem za spódniczkami. Z doświadczenia (niewielkiego, ale zawsze smile) wiem, że mi to nie służy. Bo przez dziewczyny przestaję myśleć racjonalnie, i zaczynam popełniać błędy. Więc płeć przeciwną omijam z daleka, i jakoś nie czuję się z tego powodu specjalnie smutny, wręcz przeciwnie jezor

#38 2006-08-22 08:47:29

Nilatarion
Użytkownik

To fakt kobiety odbierają rozum

#39 2006-08-22 09:38:48

yuuki
Użytkownik

Nilatarion napisał:

To fakt kobiety odbierają rozum

to nie kobiety, to miłosc;)

#40 2006-08-22 11:40:33

Satoshi
Użytkownik

Jakby mi ktoś przed wakacjami powiedział że przez ANSI poznam dziewczyne to bym go  wyśmiał [roftl] ale jednak jakoś się stało i teraz z nią jestem jezor

EDIT: ehh cieslak bo ty taki nieuczucoiwy jesteś jezor

Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-08-22 12:14:58)

Stopka forum

© Animesub.info 2024