Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć , poszukuje "Beyond the Clouds" ale chodzi mi tylko o wersje RAW ( chyba dobrze napiałem )
Dawajcie wszystko co macie , za co z góry dziekuje ( notabene niedawajcie mi adresów do eMula itp.)
Pozdro
Ja tam w życiu się z RAWem do Beyond the Clouds się nie zetknęłam. Z tego co wiem to wszystko co wychodziło to były już DVD-ripy. No tokyotosho był 7GB obraz ISO, ale chyba źródełek to ty nie znajdziesz do tego .
Jak Yang zobaczy, że znowu ktoś pomylił rawa z dvd ripem w sensie "obrazu bez hardsubów", to może polać się krew
A odnośnie pytania: ja ściągałem czyste dvd ripy chyba stąd: http://bt.dmhy.net/?cat=22 , poszukaj, może jeszcze będzie (chociaż dość dawno to już było), albo po ogólnodostępnych torrentowniach (z anime, ale nie tylko, może piratebay, albo przez torrentspy spróbuj).
Zapomniałeś dodać że był to bardzo piękny RAW
1,2 GB w jednym pliku, 704x396, 23.976 fps
Imperare sibi maximum est imperium
No proszę, a tutaj żadnego rawka się nie uświadczy.
No ale przynajmniej są same DVD ripy (na torrentach też). Jednak rawka się nie uświadczy. Ba, nawet jakoś nie widzę porządnego ripa w mkv, tylko same badziewne avi. Trzeba będzie poczekać aż jakaś grupa która się zna na rzeczy to wyda .
PS Już mi się nie chce wyjaśniać o co chodzi w słowie raw
Oj tak, piękny ten RAW jest.
Yang: Bedziesz mial piekne mkv z dvd jak ASG-A i MikeGold to skoncza (Mike chce tez wydac ten film jako obraz DVD z dodanymi napisami, tak jak Tsukuyomi).
No i o to chodzi . Teraz dla odmiany poczekam, a nie ściągnę sobie rawka na dzień przed wydanie polskiego mkv (tak zrobiłem z appleseed).
Strony 1