#41 2006-08-22 12:36:46

Lukasz_1986
Użytkownik

Odp: Marzenia o niej - sprawdziły się czy nie?

po 1 dział "O wszystkim i o niczym" samo mowi za siebie...

Nilatarion napisał:

Zdaje mi się, że każdy facet ma jakieś tam wyobrażenie o swoim ideale mi osobiście podobają się spokojne, dobre, miłe, ciche, szatynki o szmaragdowych oczach ahhh rozmarzyłem się. Jest taka jedna w mojej klasie... na 18 dziewczyn 16 ma chłopaka a ona właśnie nie i nigdy nie miała... Kiedyś zebrałem się w sobie i powiedziałem co do niej czuje( miała takie mocne spojrzenie, że czułem się jakbym miał być rozstrzelany przez pluton egzekucyjny... ) w pewnej chwili spojrzała na mnie, miała taką smutną minę i powidziała, że nie możemy być razem i odeszła:( ehhh

eh i tu pojawia sie moj problem ,3 dni temu dziewczyna spedzilem mile chwile na dzialce , noc , spolny pocalunek... znam ja ok 8 lat... w sumie zawsze cos do nie mialem i ona to wiedziala, po tamtych dniach na dzialce powiedziala ze nic do mnie czuje tylko ciagle do swojego bylegoo... eh jak takie slowa rania...

jesli chodzu o wymarzona partnerke... nie ma , reasumujac powyzsze wypowiedzi to moze byc kazda tylko musi zadzialac magia, a milosc sie objawi jezor

#42 2006-08-22 12:42:04

Kane
Administrator

Mag napisał:

Zanim znaleźliście swoje połówki, mieliście na ich temat jakieś wyobrażenie?

Mniej-więcej smile

Mag napisał:

Czy wasze wyobrażenia, marzenia co do drugiej połowy zanim je poznaliście pokryły się z rzeczywistością, czy zupełnie nie?

Większość pokryła się z rzeczywistością, albo innymi słowy, miałem masę szczęścia i znalazłem swoją prawdziwą drugą połowę yahoo

Imperare sibi maximum est imperium

#43 2006-08-22 15:46:02

Elvis1985
Użytkownik

Ja może ideału nie mam, ale są takie dziewczyny co innym się podobają a ja po oczach poznam, że to zwykłe "ladacznice" oczkod. Nienawidze też nastolatek z serii tak zwanych "lolitek" smile_big

W sumie to czas utworzenia tego tematu zbiegł się z poznaniem pewnej dziewczyny. I jak ona przeczyta ten post uzna że się próbuję jej podlizać oczkod

Podsumuję tylko, że raczej swoje możliwości znam i "zaspkoję się" średniej urody dziewczyną. Choć ta o której mowa powyżej jest o niebo ładniejsza (nie dla wszystkich jezor ). Może za bardzo w siebie wierze, ale kto wie... Może kiedyś się uda...

Ostatnio edytowany przez Elvis1985 (2006-08-22 15:46:20)

#44 2006-08-22 18:07:50

Cain
Użytkownik

"Prawdziwi ściganci nie potrzebują dziewczyn!!"

a tak na serio:

Wyobrazenia mialem ale trafiłem na całkowitą ich przeciwność, byliśmy pół roku i sie posypało.
Zawsze jest tak, że te które mi sie fest podobają to są jak abonent telefoniczny, albo zajęte albo niedostępne.

Jako że jestem nieśmiały, nie lubie wypicowanych lolitek, nastoletnich dziwek tudzież "lasek z małymi cyckami", nie chodzę na "imprezy", tylko co najwyżej na koncerty lub na piwo, rozglądam się (o zgrozo!) za ciemnowłosymi pięknościami i cenię skromne ale spontaniczne dziewczyny, których wypowiedzi nie trzeba przesiewać przez filtr wycinający słowa na k.. i h.. mam nikłe szanse na udany związek.

...ale ciągle wierzę że coś się kiedyś uda smile_big

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#45 2006-08-22 18:27:24

Turquoise
Użytkownik

Przepraszam że się wtrącę Cain ale Twoją słabość do "skromnych ale spontanicznych dziewczyn" porównałam z opisem jaki masz obecnie... I mam nadzieję że tak ich nie zachęcasz [URL=http://imageshack.us]lolxl9.gif[/URL]   gwizdze

#46 2006-08-22 21:39:08

Cain
Użytkownik

no widzisz Ciebie zaintrygował :> więc może złapałaś się na ten haczyk smile_big i coś w tym musi być.

poza tym nie wiem czego nie lubicie w kuchennych nożach, są takie hmm poetyckie smile_big sam na codzien poruszam sie z czymś podobnym u boku smile_big tzn nie z kuchennym ale z równie ostrym.
(Poza tym Pa3cja tez chyba lubi noże, więc mi to pasi jezor)

no nie offtopujmy już smile_big

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#47 2006-08-22 21:43:18

Satanael
Użytkownik

Miłość to ZŁO, a owocem miłości jest życie, które jest śmiertelną chorobą przenoszoną drogą płuciową. Powinno się z tego leczyć, a leki powinny być refundowane z NFZ.

Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-08-22 21:43:52)

#48 2006-08-22 21:43:35

Turquoise
Użytkownik

Cain napisał:

no widzisz Ciebie zaintrygował :> więc może złapałaś się na ten haczyk smile_big i coś w tym musi być.

Ale ja nie jestem skromna i spontaniczna więc bym się zastanowiła nad typem dziewczyny która może się na to złapać...
(Oprócz Pa3cji rzecz jasna smile_big)

PS: To już ostatni (mam nadzieję) offtop z mojej strony, please forgive me! [oops]

#49 2006-08-22 21:52:17

Zeus
Użytkownik

Hmm.. dopisze sie do tego tematu, ja jakos nie szcegolnie myslalem na dziewczyna jaka ma byc, kolor włosów, obojetnie. Nie myslalem jaka ma byc, w sensie urody, charakteru, sposobu bycia itd. I dobrze, ze sobie nie wyobrazalem, bo według mnie to głupie, a natrafienie na swój "wymyślony ideał" to bardzo skomplikowana sprawa. Ja pierwsza dziewczyne poznałem przypadkiem, dzieki temu, ze nie wyobrazalem sobie byle czego, nie załowałem, ze z nia byłem:) I miło ją wspominam, bo pierwsza dziewczyna jest jak młodość, czy "sex" (zakazane słowo) pierwszy raz jest niepowtarzalny i wyjatkowy:). Pozatym w dziewczynie, kazdej mozna znaleść cos , ze swego "ideału" , jak nie urode, to charakter, jak nie charakter to wspolne pasje. Najlepiej jest sobie snic kiedy sie juz dzieczyne ma, bo mazyc o dziewczynach nie majac dziewczyny to prawdopodobnie jest przygnebiajace. Mazy sie komus blondynka, a wokól brunetki, ktos marzy aby , jego wymarzona dziewczyna była taka  i taka, a potem sie zkocha i klapa:D Ale dosc mych dziwnych wywodów:)

#50 2006-08-22 22:52:21

AKUMA
Użytkownik

I ja sie z tym zgadzam w 100 % oczkod Widze ze malo kto ma z nas jakis ideal ale zapewne kazdy ma jakies wymagania co do drugiej osoby wiec moze o tym napiszemy ? Ja nie mogl bym tolerowac gdyby moja dziewczyna palila albo naduzywala alkoholu (bo alkohol jest tylko dla mnie jezor ) odrazu mnie to odtraca ;/

#51 2006-08-22 23:08:40

Mr_Gregor
Użytkownik

AKUMA napisał:

Ja nie mogl bym tolerowac gdyby moja dziewczyna palila albo naduzywala alkoholu (bo alkohol jest tylko dla mnie jezor ) odrazu mnie to odtraca ;/

Moge to samo powiedzieć. Nigdy nie tolerowałem i nietoleruje palących kobiet. A gdybym nakrył na tym swoją dziewczyne, to skończyło by się albo ona rzuciła by palenia, albo ja ją.
Cóż narazie na szczescie (nieszczeście?) nie musiałem podejmować takiego wyboru.
Wciaż czekam na tą jedną jedyną.

Ale jak mawiam: Spodziewaj sie niespodziwanego".

EDIT:
AKUMA - kupe lat, już myślałem żeś gdzieś zapijaczył itp oczkod;);).

Ostatnio edytowany przez Mr_Gregor (2006-08-22 23:09:01)

#52 2006-08-23 03:58:09

Dabek
Użytkownik

A ja powiem krotko: o jakiej marzylem, taka mam ^^

#53 2006-08-23 04:08:47

Hatake
Użytkownik

Dabek napisał:

A ja powiem krotko: o jakiej marzylem, taka mam ^^

szczesciarz:P

#54 2006-08-23 08:53:48

Mavet
Użytkownik

Typy tak maja ^_^ ze maja szczescie jezor XD

ino ja tez jestme szczesliwy z Justynka i moja onee chaan i Lilią XD ^_^

Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-08-23 08:54:13)

#55 2006-08-23 09:23:15

yuuki
Użytkownik

Nilatarion napisał:

Satanael dokładnie dlatego ja odrazu szukam takiej normalnej... zresztą jakieś nastolatki gustują w jakiś nienormalnych facetach... ze ścigaczem, luzak w dresie który nie lubi szkoły... a jak przychodzi co do czego to żenią się z normalnymi facetami bo chcą czuć stabilizacje... i normalny dom.

każdyn szuka w zyciu jakiegoś szaleństwa, choćby był najspokojniejszym człowiekiem swiata to i dla niego istanieje jakies "extrim" ktorego by chiał, nie musi to byc skakanie ze spadochronu, ale powiedzmy hmm.. jazda tramwajem bez skasowania biletu;)

Generalnie zauwazyłam że im facet przystojniejszy , tym wiekszy z niego buc i prostak. NIe mam żadnego ideału,ani w zasadzie nawet jakiś wyobrażenia na temat tego z kim być bym chciała, gdyż zazwyczaj okazuję sie ze chłoapk/dziewczyna o której sie nawej wczesniej nie myślało okazuje sie byc równym "typkiem". hehe nie znamy osoby ani godziny oczkod

Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 13:42:38)

#56 2006-08-23 09:42:20

Nilatarion
Użytkownik

Napewno nie związałbym się z dziewczyną, która by paliła, nosiła 5 kilo tapety na twarzy... chodziła codziennie do kosmetyczki, fryzjerki i na solarium... jej hobby by było oglądanie się w lustrze...

#57 2006-08-23 09:46:07

yuuki
Użytkownik

Nilatarion napisał:

Napewno nie związałbym się z dziewczyną, która by paliła, nosiła 5 kilo tapety na twarzy... chodziła codziennie do kosmetyczki, fryzjerki i na solarium... jej hobby by było oglądanie się w lustrze...

hehe Maj Dija a kto lubi takie dziewczyny?  chyba tylko "po podobnych pieniądzach" im chlopcy-
ona duzo tapety= on 5kg złota na szyi
ona pali= on pije
jej codzienna wizyta u kosmetyczki,fryzjerki i w  solarium= on.. razem z nią XD
jej hobby to ogladanie sie w lustrze= a jego "szybki podryw" na BMW tatusia, z gadką o sprawdzeniu miękkości tylnego siedzenia

na to jets tylko jeden kometarz...[roftl][roftl][roftl]

Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 13:41:39)

#58 2006-08-23 09:56:54

Nilatarion
Użytkownik

...Teraz ciąg dalszy mojej wypowiedzi:) śniadanie mi przerwało, nie może być typem krzykacza... powinna mówić ładnie i na temat nie więcej niż trzeba. Nie może być leniwa to znaczy nie pracować myśleć, że ja utrzymam całą rodzinę, hmmm i nie może nie lubić anime smile_big

#59 2006-08-23 10:10:35

yuuki
Użytkownik

heh.. ja nie mogę, nie za dużo tych wymagań ??

#60 2006-08-23 10:57:48

Mavet
Użytkownik

wymagajca mamy mlodziez w tych czasach no no ^_^

Stopka forum

© Animesub.info 2024