Nie jesteś zalogowany.
tak,wiem z jakim avatarkiem mam doczynienia;P
widze jakiegoś gostka pomalowanego na biało z czarnym paskiem +podbite oko[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Widać że nie wiesz.
Zajrzyj TU http://en.wikipedia.org/wiki/Lobo_(comics)#Background
Ostatnio edytowany przez szymon_j (2006-08-23 03:08:26)
Dobrze gadasz Rekid. Kurde Bele.
ooooooooojjjj przepraaszaaaam cie mr ważniak nie miałem pojęcia z kim zadzieram[papatki][papatki]hahaahahahhahah[roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-08-23 08:28:42)
Mów co chcesz, ale najlepszy avek jest tuz obok tekstu który właśnie czytasz ^^ Juz sama postać jest zajebista xD
Habanero jest zajefajne. Tylko szkoda, że ostatnio jakoś brak nowych odcinków tego komiksu
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-08-23 07:50:38)
powiedziałabym " a mi się moj też podoba", ale to chyba będzie tekstem objechanym- 1. a 2- to to że to chyba logiczne że jesli ktos wstawia dany avatar, to jeśli mu sie nie podoba tak na serio to i tak wybrał go jako "najlepszy" z dostępnych jakie miał.
Żeby nie bylo powiem tak: a moj [avatar] do mnie pasuję, choć to chyba poczęsci odnosi siem do każdego( hehe wyłączając avata Bartka?)
Nie znacie się najlepszy jest mój Hide:P
Nie znacie się najlepszy jest mój Hide:P
no Hide daje rade, ale nie pogardziłabym gdybyś miał Miyaviego w avie;)
nic ze ten temat miał chyba wygladac troche inaczej, teraz każdy siebie zachwala cóżmozna powiedziec.. "<lol>"
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 09:19:06)
nyom troche inaczej powinien wygladac a widze ze warma dostalas XD hyhyhy nyo wracajac tyooo jak wam sie podoba moj avek ? moze jakies glosowanko na jakis najlepszy av? ^_^
nyom troche inaczej powinien wygladac a widze ze warma dostalas XD hyhyhy nyo wracajac tyooo jak wam sie podoba moj avek ? moze jakies glosowanko na jakis najlepszy av? ^_^
co do Twojego ava Mavet, możnaby mu ostrość trochę podkręcić;)
noo moznaby punktowac 1-5 tak jak w wyborach nienznaych miss, i potem podliczyc.
a tego warna to "za zbyt duża ilośc jajcarskich postów" dostałam ;P
i ocb o_0
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 11:47:23)
Fajnie wyglada avek Strusic, a twoj Mavet jest troszke rozmazany ;]
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-08-23 11:49:07)
To ja może nie na temat, ale powiem, że bardzo mi się podoba sygnaturka kubika.
Ja nadal uważam za tejlepsze te które nie zmieniają się przez długi czas!
jedne z fajniejszych mają: lb333, Hidek, Winged, Wanderer, Kane, Pa3cja.
dla mnei najlepsze sa dzibrila i dehumanizera:D
dla mnei najlepsze sa dzibrila i Dehumanizera:D
Patrzcie i uczcie się, oto prawdziwie znający się na rzeczy człowiek
Dla mnie zdecydowanie najlepiej wyglÄ da avek ~Dehumanizer'a. NastÄpnie Wanderer'a i Kisiela:P
Moze macie fajne avatarki, sliczne, swiecace itp. itd Ale nikt nie ma TAKIEJ sygnaturki jak ja HA! :P
Moze macie fajne avatarki, sliczne, swiecace itp. itd Ale nikt nie ma TAKIEJ sygnaturki jak ja HA! :P
bo żadna sie tutaj nie dubluje XD