#81 2006-08-08 21:28:20

Aleksandra
Użytkownik

Odp: Ragnarok on-line

Dobra ludzie mam prośbe placze macie jakaś stronke z której można ściągnąć klienta kRO + sakray bo kurde te linki z KDR to jakieś dziwne sa bo wypakówuję i co ... BŁĄD , BŁĄD ... a ja bardzo chcę pograć w tę grę placze[placze][placze] Plose o pomoc , wiem że jestem niemota ale ja was tak bardzo bardzo lubie okej

#82 2006-08-08 21:32:16

Kisiel
Użytkownik

Aleksandra napisał:

Dobra ludzie mam prośbe placze macie jakaś stronke z której można ściągnąć klienta kRO + sakray bo kurde te linki z KDR to jakieś dziwne sa bo wypakówuję i co ... BŁĄD , BŁĄD ... a ja bardzo chcę pograć w tę grę placze[placze][placze] Plose o pomoc , wiem że jestem niemota ale ja was tak bardzo bardzo lubie okej

Clients & Patches
Wiesz, że podaję w tym temacie chyba 3 raz te strone? baka

Z http nie pobierzesz najnowszej wersji. zo oficjalnego serveru jest ciezko.
Potrzeba konta, koreańskie proxy i wolne ciagniecie z serveru co nie wznawia połączeń.

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-08 21:32:35)

10721827ve.gif

#83 2006-08-08 21:35:17

Aleksandra
Użytkownik

nio ta stronka nawet ale kurde coś mi się długo ściąga i mam niski transfer ;] myślisz że nie próbowałm już ? Aż taka niemotka ze mnie nie jest xP Ale ok wychodzi na to , że muszę się uzbroić w cierpliwość xD

#84 2006-08-22 23:08:22

AKUMA
Użytkownik

W RO gram juz sporo i caly czas na KDR ale teraz rozwazam zmiane serwera poniewaz mam dosc tego ze 80% graczy expi na foczkach i EQ nie umieja grac tylko nawalac foki i chwala sie ze maja duzy lv a na WoE bez dobrego EQ to nawet upper nieraz nie pokozaczy.

Jednym slowem foczki to zuo ;]

#85 2006-08-23 12:49:14

Kisiel
Użytkownik

Okej, podzielę się swoją kolekcją flashy RO zrobionych przez fanów.

jest ich 44, spakowane rarem na serverze gigeshare.
Pobierajcie stąd STĄD

do oglądania wymagany jest flash player lub/i shockwave player.
obydwa można pobrać ze strony Macromedia

niektóre z nich są naprawdę fajne smile
polecam i pozdrawiam

10721827ve.gif

#86 2006-10-15 02:56:09

AKUMA
Użytkownik

Hmmm skoro duzo osob gra na KDR to moze podacie niski i gildie ? oczkod

#87 2006-10-16 00:37:06

Ero sannin
Użytkownik

Miałem kiedyś paladyna przed wipem to była moja najsilniejsza postać (wszystko mowa o KDR bo na innych to wszystko na maksa). Teraz to mam wszystkie 6 slotó zapełnione moja główna postać to priest 77 lvl (mały ale 50% tax) założyłem nim gildie konohe (konoha-gakure.xt.pl full info o gildii) do której wszystkich zapraszam. Niewiem czy wy też ale ja mam problem z muzyką w KDR i nie tylko ja jak czytalem tam na forum (wiem, wiem że można winamp i własną muze włączyć ale muza z RO nawet fajna jest), mogę wam powiedzieć jak sprawić by muzyka działała, wystarczy ściągnąć patchera bakaRO (wpiszcie sobie w google "baka gaming") i go zaaktualizować. Na szczęście jest on postawiony na Aegisie więc można grać na KDR i na bace ale jest i już muzyka. Pomoge expić, lub poprostu pomóc wiedzą bo w RO gram już prawie 3 rok.

PS: Nick mojego priesta "wrozka oro" (nie pytać się czemu w rodzaju żeńskim)
PS2: Co do foczek, cóż to prawda ale zwróć uwage że większość tych co expi na fokach to nooby niewiedzą gdzie expić, ja bym polecił thanatos tower tam można spoko dobić do upperka, tylko niewiem czy dodali kolejne poziomy bo o ile pamiętam to na KDR było ich 6. Jak ma się priesta (najlepiej z Aspersio na max lvl) to proponuje Niff. Lub jeżeli macie i priesta i powyżej 90 lvl to zbieracie 12 osób, party robicie i idziecie całą grupką na 3 poziom Bio Lab'a. Oczywiście jeżeli ma się hunta lub maga to można na solo żyć z zabijania mini-bossów. A jak jesteś alchemikiem czy creatoem (już niepamiętam który miał ten skill) i jedzisz na bossach skilem co wali po ileś tam tysięcy bossy. Co do zarobku to nie powiem bo to moja tajemnica xD dożu tego Post Scriptum mi wyszło...

Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2006-10-16 00:45:09)

Stopka forum

© Animesub.info 2024