Nie jesteś zalogowany.
Skończył sie raczej nakład niż to że ich nie przetumaczyli lub wyczerpała się im licencja na ilość egzemplarzy.
te tomy sa O_o moj kumpel przeciez ma wszystkie co do tej pory wyszly, no tak jak mowi feniks pewnie naklad sie skonczyl.
Jubei: to jak chcesz te tomy to idz do jakiejs dobrej ksiegarni albo empku i zamow...
sory, za brak pl znakow to przez irca:D
Skończył się nakład, a nawet dodruk, bo mieli takowy podobno. Ja też nie mam całej kolekcji, jedynie tomy od 6 do 18. Dobrze, że mam kumpla, który miał 5 pierwszych, wiec mogłem sobie wszystko przeczytać. Mimo wszystko warto czekać na tłumaczenie Kabury, bo jest super.
Mimo wszystko warto czekać na tłumaczenie Kabury, bo jest super.
no, poza nazwali wlasnymi rzecz jasna:P
Chyba nie czepiasz się przypadkiem do rasengana(wirująca sfera), chidori(siewka) i paru takich nazw? Mam nadzieję, że nie o to ci chodziło, ale jeśli tak, to nie masz racji.
Trudno powiedzieć. Jakby ich ludzie nekali pogróżkami... wydrukujcie te tomy, bo jak nie... to może coś by z tego wyszło, ale tak, to chyba już po frytach. Jedynie na allegro nieraz ktoś sprzedaje tomy Naruto, tylko, że najczęściej całą serię.
gdy wyjdzie 200 odcinek to wszystko się okarze, czała prawda o tym czy naprawdę jest to koniecz fillerów czy to tylko żart DB.
Hmm tytuł już można powiedzieć że znamy ale nie napawa optymizmem
Chodzi mi o to że jak wyjdzie 200 odcinek to prawdopodobniebędą znane tytuły następnych odcinków.
Poprawka - kiedy wyjdzie 199, przeciez zawsze na koncu jest zapowiedz nastepnego -.-
Wiem przez kogo te zapychacze, przez Jubei'a.:D To on bez przerwy chce aby byĹy one dalej puszczane.
A co do tytuĹĂłw to chodzi mi ze bÄdÄ znane 202 i 203.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-08-22 20:57:02)
Poprawka - kiedy wyjdzie 199, przeciez zawsze na koncu jest zapowiedz nastepnego -.-
Ja akurat tutaj stawiam pół na pół. Pierwsza połowa, że będzie zapowiedż, ale druga, że nie (tak jakoś mi lepiej pasuje, żeby nabrac widzom ochoty)
poczekamy, zobaczymy, cierpliwości
i jak tam? podejmie się ktoś tłumaczenia mangi?*__*
ej.. a wyszlo juz Naruto the movie 3?
czyli musze czekac do stycznia.. ale w Naruto the Movie 2 jest Gaara tak?
hmm w necie juz jest tylko ze niestety pozostawia wiele do zyczenia jakosc hehe wiec lepiej poczekac