Nie jesteś zalogowany.
LOL "taipen" xD zmien sobie bo 2 osoba juz wali blęda:D
EDIT: pa3cja - jednak źle:P poprawnie: B4RT3K
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-23 04:08:18)
hehe teraz juz widac "koło wzajemnej adoracji"
co jest do wygrania w tym "konkursie" XD?
a mnie to juz nikt nie rozpoznaje gdzie moja slawa ? pieniadze ? KLASA? XD
1 Anaka
2 Lilith
3 Pa3cja
4 Wanderer
5 Yang
6 Kisiel
7 Kane
8 Strusic
9 Saeroth
10 Gracol
jak kogos pominolem to gome ;_; ale jednak moja onee chan mnie pamieta JESTEM HAPPY ^_^
hatake to dobry pomysł zaczne tak liczyć.
A i licze tylko te osoby które podały po dziesięć osób ( jeśli ktoś da mniej to ich nie podlicze ) A i kolejność jest warzna ze względu na punkty.
czyli jednak trzeba bylo jakas kolejnosc dac? A nie lepiej by bylo, gdyby poprostu za to ze jest sie na liscie, dostawalo sie jeden punkt?
Na samym początku napisałem cos takiego:
Najbardziej znaną wam osobę wpiście na początku
To jaka punktacja byłaby najlepsza??
Narazie zrobiłem tą z punktami ale jak wymyśli ktos lepszą to można to zmienić.
Ostatnio edytowany przez Eternit (2006-08-23 12:13:21)
Lepiej by bylo, gdyby poprostu dostawalo sie jeden punkt, za samo bycie na liscie. No ale.. nie ja decyduje :)
Myślełem że mnie wymienisz hatake. A tu takie coś.
znam cie ale jesszcze nie wystarczajaco dobrze zeby dac cie na liste;)
wlasnie propo tego co tu powiedzial Jubei. niech sie nikt nie obraza czy cos to tylko zabawa xD, Suchy jak moglem o tobie zapomnieć!! bede sie zmazyl w piekle:D
A ja wypisze, nie najbardziej mi znanych ludzi, tylko tych ktorzy najbardziej mi pomogli gdy potrzebwałem plyt, mam nadzieje, ze modkowie, nie wywala mego posta, bo jestem wdzieczny tym ludziom i bede ich za to promował:)
1.Shinnek
2.Skrzynia
3.Pa3cja
4.Slymsc
5.Lankin
6.Kamyl
7.Renton
8.Nuito
9.Mistrz sztuki
10 Egzekwo Kazik i Turquoise:) dzieki wam wszystkim:)
Hmm... Nie wiem czym się niektórzy przy tym doborze kierują. Ja zrozumiałem to tak, że mam podąć tych, którzy wydają mi się najpopularniejsi (najbardziej znani), a nie tych, których najlepiej znam.
Stąd taka lista:
1. Kane
2. gracol
3. taipan
4. Sempai
5. Boomerek11
6. Obiwanshinobi
7. ard
8. Wanderer
9. pa3cja
10. Yang
Pół roku temu wyglądałaby ona zupełnie inaczej, jednak myślę, że na chwilę obecną te osoby jakoś każdy kojarzy z czymś konkretnym. Czy to z wypowiedziami, banami, fotkami czy działalnością w serwisie.
Mam nadzieję, że nikomu nicka nie przekręciłem. Specjalnie wyszukiwałem wszystkich.
[EDIT] ~Jubei - miałem tylko dziesięciu, a tamten jakoś w pamięci mi nie zapadł.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-08-23 13:53:55)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Hmmm. Ciężka decyzja. Na tym forum regularnie wiecej niz 10 osób pisze.
Ale jako że to najbardziej znane osoby to:
1.Yang - (biedaczek )
2.Kane
3.Gracol
4.Taipan
5.Winged
6.Wanderer
7.Pa3cja
8.Ard
9.Kubik
10.Kisiel
I lista mogła być dużo dłuższa ( no i wszsycy powinni być na równych pozycjach )
No to i ja sobie taką listę zrobię.
Pierwsza 3 wiadomo
1.Kane
2.Gracol
2.Taipan
4.Krid (BT )
5.Arry (BT )
6.Robak (BT )
7.Phenix (Mój miszcz jeśli chodzi o naukę korekty )
8.Ib333 (OSC )
9.Przemek3 (OSC )
10.Ard (rozumiemy się z tym człowiekiem )
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-08-23 14:11:10)
i na mojej...masz dwa punkty Miszczu
Nie rozumiem. Sugerujecie, że przez tę listę potworzą się jakieś grupy. Toć one już istnieją.
Wiele ludzi połączyła współpraca przy jakichś subach, innych wspólne poglądy, czy przynależność do grupy fansubberskiej. Ta lista nic nie zmieni. nawet gdyby jej nie było. Są ludzie, którzy się lepiej znają i wątpię, by trzymali się z tymi (na jakimś konwencie czy coś), których mniej znają. Oczywiście na pewno by pogadali, jednak trzymaliby się swoich starych kolegów.
Nigdy w licznej grupie nie będzie spójności. Trzeba się z tym pogodzić.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
MistrzSztuki jesteś już, masz 2pkt:)