Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie zdecydowanie najlepiej wyglÄ da avek ~Dehumanizer'a. NastÄpnie Wanderer'a i Kisiela:P
Kolejny koneser Animowane avki roxxx, no i animowane sygnaturki (choÄ ze statycznych przyciÄ ga zwrok ta ~lb333...)
Animowane avki roxxx, no i animowane sygnaturki (choć ze statycznych przyciąga zwrok ta ~lb333...)
Animowane avki owszem fajne, ale żeby taki avek zajmował mniej niż wymagane 20 kB to trzeba go naprawdę oszpecić.
no i oczywiscie kubika roxuje:D
Animowane avki owszem fajne, ale żeby taki avek zajmował mniej niż wymagane 20 kB to trzeba go naprawdę oszpecić.
8-9 klatek spokojnie przy drobnych machlojkach (niezwiązanych z pogarszeniem jakości) można w tym zmieścić
PS. Unlimited loli works... rotfl Ale chyba podobnego syga na animesuki widziałem
EDIT: Kubik, brakowało mi tego south parku przy twoich postach
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-08-23 13:21:13)
PS. Unlimited loli works... rotfl Ale chyba podobnego syga na animesuki widziałem
A myślisz, że skąd ja go wziąłem
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-08-23 13:23:37)
A myślisz, że skąd ja go wziąłem
Ja tylko avka pożyczyłem i zmodyfikowałem stamtąd pożyczyłem, ale syg w całości mojej roboty
I by nie było, że offtop... Avek ~pa3cji (oczywiście poza moim ) i tak rządzi, bo to Yzak
Mi sie podobaja avatarki Ard'a , Wanderer'a , Starfox'a , Kisiel'a , rĂłwnieĹź mi siÄ spodobaĹ avek M(e)st'a , aha i jeszcze Zgrzyt ma fajny bardzo avek
No i zapomniałem napisać o Aleksandrze:) Twój avek jest bardzo fajny, uważam nawet, że najładniejszy wśród żeńskich użytkowniczek forum.:P
Habanero jest zajefajne. Tylko szkoda, że ostatnio jakoś brak nowych odcinków tego komiksu
Wolno wypuszczają kolejne lecz jak zauważyłes : nie tylko w Japonii jest niezwykle popularne - nie ma mozliwosci by kolejne odcinki (czyli 31) nie wyszły wmiare szybko
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-08-23 15:14:18)
A co powiecie na mój obecny av ??? Prawdopodobnie go zmienie ale na razie może być nie ??
dlaczego wiekoszść facetów na tym forum ma żeńskie avatary ???
Yuuki, lepsze jest pytanie dlaczego niekorzy ciagle je zmianiaja, ja poznaje ludzi po avatwrze a nie po nicku:p sam nie znimiłem avatara od poczatku jak tu jestem:)
dlaczego wiekoszść facetów na tym forum ma żeńskie avatary ???
cóż niektórzy japońscy rockmani czy aktorzy teatralni przebierają się za kobiety , wogóle w Japonii jest duża swoboda pod tym względem i jak ktoś się tym interesuje to mu się udziela (to taka sobie teoryjka )
ja poznaje ludzi po avatwrze a nie po nicku:p sam nie znimiłem avatara od poczatku jak tu jestem:)[/quote]
też tak mam.
cóż niektórzy japońscy rockmani czy aktorzy teatralni przebierają się za kobiety , wogóle w Japonii jest duża swoboda pod tym względem i jak ktoś się tym interesuje to mu się udziela (to taka sobie teoryjka )[/quote]
no ok,a tylko dlaczego w takim razie żadna dziewczyna nie ma męskiego avatu? a przeciez panią też sie udziela przebieranki
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 15:36:26)
A dlaczego nie, moze niekorzy faceci, chca pokazac w ten sposob swoje 2 kobiece ja:):) Zart!!:) Bez obrazy:)
ja poznaje ludzi po avatwrze a nie po nicku:p sam nie znimiłem avatara od poczatku jak tu jestem:)
też tak mam. Jednak dalej nie czaję faktu żeńskiego avatara istnienia, przy męskim nicku
piszesz "nie zmieniłem" ale masz oznaczenie żeńskie przy nicku , może to literówka a może nie ....ale nie tylko Tobie się to trafia
A dlaczego nie, moze niekorzy faceci, chca pokazac w ten sposob swoje 2 kobiece ja:):) Zart!!:) Bez obrazy:)
w myśl teorii yin i yang , każdy facet ma w sobie żeński pierwiastek yin , więc może coś w tym co piszesz jest
sorki za wypowiedzi jedna pod drugą , zapomnialem o edicie
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-08-23 15:36:30)
a co kobieta może mieć faceta na avie a mężczyzna to już takiej ruki mieć nie może???
Poza tym powiedziałem że zmienie ava na taki który pozostanie na stałe już nie długo tak zrobie bo znalazłem świetny materiał nań i jak go dopieszcze to zaraz to zmienie
widze ze sie lekka zadyma zrobiła przez moje pytanie. Chcę zaznaczycf ze to nie ejst prowokacja, tylko czysta ciekawośc
to że w Japonii faceci się przebierają za kobiety to wiem ale o odrwortnych przypadkach nie słyszałem