Nie jesteś zalogowany.
Ja moj avatarek znalazłem przypadkowo, tylko go powiekszylem , jak tylko weszła taka moda na ansi i nie trudno mnie poznac na forum, zawsze ten sam Zły z FF:)
piszesz "nie zmieniłem" ale masz oznaczenie żeńskie przy nicku , może to literówka a może nie ....ale nie tylko Tobie się to trafia [/quote]
spokojnie, to literówka. mam zeza klawiaturowego, wiec można mi wybaczyć ten mały błąd
Jaka znowu zadyma powiedzmy że burzliwa dyskusja a to że rukia jest u mnie na avie to wynika z faktu że bardzo lubie tą postać i dlatego się znalazła na avie.
piszesz "nie zmieniłem" ale masz oznaczenie żeńskie przy nicku , może to literówka a może nie ....ale nie tylko Tobie się to trafia
spokojnie, to literówka. mam zeza klawiaturowego, wiec można mi wybaczyć ten mały błąd
Jeśli o mnie chodzi to niema problemu
A co do avatarka to ja musiałem się nieźle naszukać aby znależć taki jaki chciałem
hmmm.. ja też się zastanawiałam dlaczego faceci mają żeńskie avatarki ale szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza Można to ujać tak , że im ta babeczka (na avatarze)się podoba więc pokazują ją na forum
Wiedziałam
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-08-23 16:12:07)
hmmm.. ja też się zastanawiałam dlaczego faceci mają żeńskie avatarki ale szczerze mówiąc to mi nie przeszkadza Można to ujać tak , że im ta babeczka (na avatarze)się podoba więc pokazują ją na forum
taaak najprostsze teorie są często najlepsze
i często się sprawdzają
dlaczego wiekoszść facetów na tym forum ma żeńskie avatary ???
HyHyHy - na niektore pytania lepiej nie znac odpowiedzi
Ja mam najpiekniejszy avek i sygnaturke. i żaden heteroseksualny facet nie może twierdzic że jest inaczej .
Z avkiem pomogla mi dziewczyna ( widac kobieca reke, nie ? ) a sygnaturke sam zrobilem ( 3 najpiekniejsze sceny z FSN ).
Przemek 3 rzeczywiscei zan sie na rzeczy.
ee jaka ostrosc jest boska -_-" zalozcie okulary to moze zobaczycie zrobilbym wiekszy av i lepszy gdyby bylo wiecej pixeli i kb dostepne ^_^ niestety na tym forum az takiego luksusu nie ma ^_^
Ja tam lubie mego misia!!
Lubie takie zwierzaczki.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Kon jest super . Hmm...trudno nazwać hide kobietą więc teoria o kobiecych avkach u facetów u mnie nie skutkuje .
mój avatarek jest jaki jest ale i tak go lubie:)
mój avatar to po prostu kawałek wycięty z mojego rysunku
yuuki napisał:dlaczego wiekoszść facetów na tym forum ma żeńskie avatary ???
HyHyHy - na niektore pytania lepiej nie znac odpowiedzi
W c a l e n i e t a k a w i ę k s z o ś ć
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-27 01:59:54)
a moj avatarek to hmmmm.... zgadnijta jak zwie sie tyn zwirz ^-^
Ja to bym chciał mieć taką czapkę jaka jest w moim avatarze. Może ktoś wie kto jest na moim avie? ;>
Ktoś tu rzucił tezę, że panie nie przebierają się za panów. Nic błędnego. Poszukajcie sobie informacji o otokoyaku (otoko-yaku). Owszem, czynią to zawodowo, ale jest to na swój sposób fascunujące, choć kiczowate.
Panie z Dziewczęcego Teatru Muzycznego z Takarazuki
Wiem, że OT - jak trzeba to wydzielę temat.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-08-23 21:06:38)
Mówiłem tylko że nie słyszałem o takich przypadkach co nie znaczy że ich niema
Panie z Dziewczęcego Teatru Muzycznego z Takarazuki
Wiem, że OT - jak trzeba to wydzielę temat. [/quote]
hehe dzieki Anaka, wiedziałam ze cos sie znajdzie;)