Nie jesteś zalogowany.
jak bylem w gim to mialem szczescie do zajefajnych brunetek z dlugimi wlosami Poszedlem do LO i mnie szczescie opuscilo bo nie mam dziewczyny w klasie ktora podobalaby mi sie a w szkole wszystkie fajne sa zajete A tak to dziewczyna moich marzen to blondynka z niebestkimi oczami i dlugimi wlosami
Zief, niechce mi sie rozpisywac...
Jak najdluzsze wlosy (przynajmniej tak jak moje) brutetka,potrafiaca sie zachowac w towarzystwie, nie palca, malo pijaca (napewno nie tyle ile ja ;>), kobieca..,inteligetna, majaca jakis cel w zyciu,mlodsza, o podobnym charakterze..... i aby byla dziewica }:>
/ Zreszta mozna by wymieniac i wymieniac...
Czy sie spelnily te marzenia ? heh nawet pare razy... :>
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2006-08-23 11:25:48)
No dziewica to podstawa a mlodsza niekoniecznie. Co do palenia i picia sie zgodze. Bo jakby przepila mnie wlasna dzieczyna to bylby wstyd i ile to kasy by trzebabylo wydac
Fajnie, czytam te Wasze wymagnia co do dziewczyn i zaczynam przypuszczać, że traktujecie dziewczynę jako swoją niewolnicę
Co to znaczy, że ma nie pić lub pić mniej niż Wy? Ja rozumiem, że nie lubicie jak ktos pije ale czy nie wpadło Wam do głów, że dziewczyna też może chcieć aby Jej "wymarzony" też nie pił :/
Dyskryminujecie Je, a z takim stosunkiem to nie za bardzo wypada.
Aby kogoś krytykować/oceniać trzeba być samemu w porządku.
Tyle mojej, niektórym wydającej się bez sensu, wypowiedzi!
Jak najdluzsze wlosy (przynajmniej tak jak moje) brutetka,potrafiaca sie zachowac w towarzystwie, nie palca, malo pijaca (napewno nie tyle ile ja ;>), kobieca..,inteligetna, majaca jakis cel w zyciu,mlodsza, o podobnym charakterze..... i aby byla dziewica }:>
To ideał kobiety czy ....?
Dobrze, że nie wymieniłeś, że musi umieć gotować, sprzątać, prać, prasować, ma siedzieć w domu i wychowywać dzieci, przynosić kapcie i ciepły obiad jak wrócisz z pracy itp
Ja mam nadzieję, że jeśli stawiasz(cie) takie wymagania dziewczynom to sami spełnicie ich wymagania.
Przykładowo:
nie palący, nie pijące, nie przesiadujący cały czas przed kompem bądź TV i aby był prawiczkiem:)
Powodzenia:D
PS.Te wymagania to przykład a nie moje:)Choć kto to wie:P
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-08-23 16:47:23)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja nie wymagam więcej niż sam moge zaoferować swojej przyszłej kobiecie
wymagajca mamy mlodziez w tych czasach no no ^_^
W takim razie opowiedz jak było kiedyś?? Czy kiedyś było lepiej? Bo takie mam wrażenie...
PS. Wciągnął mnie ten wątek, przeczytałem cały ;-)
PS2.
~lilith "nie palący, nie pijące, nie przesiadujący cały czas przed kompem bądź TV i aby był prawiczkiem"
Z tym kompem i TV to przesadziłaś
Ostatnio edytowany przez robak (2006-08-25 18:36:35)
to ja rozwieje wasze zachcianki, nie ma wymarzonych dziewczyn! NAwet ta najbardziej pasująca do danego opisu zawsze choćby jednym małym szczegółem odejdzie od owej charaterystyki, i to samo tyczy sie wysnionego faceta
Yuuki ma racje. Wszystkie dziewczyny które znałem z początku mogłby sie wydawać moim ideałem, a potem okazywały sie zdrowo walnięte. Może poprostu mam takie szczescie
Ktoś wcześniej napisał, że taką znalazł. A po za tym co złego jest w marzeniu? Ja nigdy nie chce przestać marzyć to by było straszne... Oczywiście marzenia są tylko marzeniami i praktycznie się nie spełniają, po za paroma wyjątkami ale niestety nic samo nie przyjdzie (wiem z doświadczenia).
Yuuki ma racje. Wszystkie dziewczyny które znałem z początku mogłby sie wydawać moim ideałem, a potem okazywały sie zdrowo walnięte. Może poprostu mam takie szczescie
W dzisiejszych czasach ponad polowa dziewczyn jest zdrowo walnieta. I leca na kase.
Takich to nienawidze!
MasterJabko napisał:Yuuki ma racje. Wszystkie dziewczyny które znałem z początku mogłby sie wydawać moim ideałem, a potem okazywały sie zdrowo walnięte. Może poprostu mam takie szczescie
W dzisiejszych czasach ponad polowa dziewczyn jest zdrowo walnieta. I leca na kase.
Takich to nienawidze!
100% racji, znam taką jedną i nadal nie moge pojąć dlaczego....
no dobra, ale nie wszystkie są takie. tak samo dziewczyna może powiedziec "wszystkim facetom zależy tylko na seksie"
uogólnianie na moje oko pogarsza sprawę
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-25 18:55:23)
A kto tu uogólnia?
Ja napisałem, że ponad połowa. Bo to niestety prawda
no dobra, ale nie wszystkie są takie. tak samo dziewczyna może powiedziec "wszystkim facetom zależy tylko na seksie"
uogólnianie na moje oko pogarsza sprawę
a co to nie jest prawda
Wady... różnice... irytacja... gdy ją widzisz to marzysz o jakimś spokojnym miejscu na świecie, byle dalej, byle nie tu. Marzenia, ideały są nudne to tylko miły cel do dąrzenia a nie sen który wyśniony da ci szczęście. Próbowac, popełniac błedy... życ a nie wegetowac. Hmmm przydługi wstęp bez większego sesnu ^^ I dośc proste meritum. Na szczęscie życie jest na tyle interesujące że może pokazac ci że twoje marzenie bedzie twoim piekłem na ziemi a jego kontrast aniołem z nieba. P.S. Temat troszke jak koncert życzeń a czy możesz powiedziec że na 100% wiesz czego pragniesz? (Pytanie ogólne a nie do konkretnej osoby ^^)