Nie jesteś zalogowany.
Fakt fakt, ale ten temat mi sie i tak nie podoba:P
Moze dlatego, ze nie mam zadnego punktu:)hehe:) Ale na serio, skoro ludzie wpisuja tu tych znanych to spoko, jak na forum cos sie dzieje, bo czasami są tak nudne tematy, ze nawet na forum nie wchodze, a tak moge podziwiac rywalizacje:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-08-23 14:51:23)
Dla mnie, jak już napisałem na początku, ten topic nie ma większego sensu. Kto jest najpopularniejszy na forum? Kto się najwięcej udziela? Co to jest w ogóle? Wybory miss i mistera forum? Prospamera? Osoby najbardziej zaangażowanej? Kogo najbardziej lubimy? Znamy? I po co to komu? Czy ten, kto wygra będzie się czuł przez to zajebiście, albo będzie się na niego zwracać większą uwagę?
Dlatego też ja tu nie zagłosuję... Dziękuję mimo wszystko tym, którzy oddali na mnie głos, czy to dlatego, że mnie lubią, czy też dlatego, że po prostu pamiętają. Ja sam nie chcę tu nikogo faworyzować, ani nikogo pomijać. A nuż się zdaży, że zapomnę o kimś, kogo znam bardzo dobrze, przez co sprawię mu mniejszą bądź większą przykrość. Ja sam też nie czułbym się dobrze stawiając jednego ponad drugim. Osoby, które znam, i które lubię, wiedzą o tym, a przynajmniej się domyślają.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-23 15:34:48)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Kto jest najpopularniejszy na forum? Kto się najwięcej udziela? Co to jest w ogóle? Wybory miss i mistera forum? Prospamera? Osoby najbardziej zaangażowanej? Kogo najbardziej lubimy? Znamy? I po co to komu? Czy ten, kto wygra będzie się czuł przez to zajebiście, albo będzie się na niego zwracać większą uwagę?
Dlatego też ja tu nie zagłosuję... Dziękuję mimo wszystko tym, którzy oddali na mnie głos, czy to dlatego, że mnie pamiętają, czy też dlatego, że po prostu lubią. Ja sam nie chcę tu nikogo faworyzować, ani nikogo pomijać. A nuż się zdaży, że zapomnę o kimś, kogo znam bardzo dobrze, przez co sprawię mu mniejszą bądź większą przykrość. Ja sam też nie czułbym się dobrze stawiając jednego ponad drugim. Osoby, które znam, i które lubię, wiedzą o tym, a przynajmniej się domyślają.
Czuję dokładnie to samo.
Imperare sibi maximum est imperium
coz zgadzam sie z wandererem. bo jesli to glosowanie na temat udzielania sie to zawsze na pierwszym miejscu powinny byc moderatorzy &_&.
Moderatorzy nie sa od udzielania, ale od trzymania porzadku i kultury na forum:) takze popieram wanderera, bo pisałem o tym wczesniej ale on to ujął w lepszych słowach niz ja:)
Wanderer napisał:Kto jest najpopularniejszy na forum? Kto się najwięcej udziela? Co to jest w ogóle? Wybory miss i mistera forum? Prospamera? Osoby najbardziej zaangażowanej? Kogo najbardziej lubimy? Znamy? I po co to komu? Czy ten, kto wygra będzie się czuł przez to zajebiście, albo będzie się na niego zwracać większą uwagę?
Dlatego też ja tu nie zagłosuję... Dziękuję mimo wszystko tym, którzy oddali na mnie głos, czy to dlatego, że mnie pamiętają, czy też dlatego, że po prostu lubią. Ja sam nie chcę tu nikogo faworyzować, ani nikogo pomijać. A nuż się zdaży, że zapomnę o kimś, kogo znam bardzo dobrze, przez co sprawię mu mniejszą bądź większą przykrość. Ja sam też nie czułbym się dobrze stawiając jednego ponad drugim. Osoby, które znam, i które lubię, wiedzą o tym, a przynajmniej się domyślają.Czuję dokładnie to samo.
ja także
Taaa, zaraz sie okarze ze sie nikomu nie podoba a każdy głosuje o_0
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-08-23 15:22:53)
Kane napisał:Wanderer napisał:Kto jest najpopularniejszy na forum? Kto się najwięcej udziela? Co to jest w ogóle? Wybory miss i mistera forum? Prospamera? Osoby najbardziej zaangażowanej? Kogo najbardziej lubimy? Znamy? I po co to komu? Czy ten, kto wygra będzie się czuł przez to zajebiście, albo będzie się na niego zwracać większą uwagę?
Dlatego też ja tu nie zagłosuję... Dziękuję mimo wszystko tym, którzy oddali na mnie głos, czy to dlatego, że mnie pamiętają, czy też dlatego, że po prostu lubią. Ja sam nie chcę tu nikogo faworyzować, ani nikogo pomijać. A nuż się zdaży, że zapomnę o kimś, kogo znam bardzo dobrze, przez co sprawię mu mniejszą bądź większą przykrość. Ja sam też nie czułbym się dobrze stawiając jednego ponad drugim. Osoby, które znam, i które lubię, wiedzą o tym, a przynajmniej się domyślają.Czuję dokładnie to samo.
ja także
Taaa, zaraz sie okarze ze sie nikomu nie podoba a każdy głosuje o_0
Ja bym proponował zamkanac ten temat za dzien, 2.
Dodam jeszcze ,ze przedałoby sie zrobic funkcje sonda w tamatach, przespieszyloby to w jakis sposob "wybory" i mniej zasmiecało tematy.
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-08-23 15:50:02)
No i tu dochodzimy do problemu rozumienia tematu. Autor ściśle nie określił, o co tak naprawdę chodzi. Ja zinterpretowałem to tak, że mam wymienić osoby, które są znane z jakiś powodów. Nie muszę ich lubić, czy znać osobiście. Tylko dlatego zagłosowałem. Gdybym miał dać listę, kogo najlepiej znam, tudzież kogo lubię - to wyglądałaby ona zupełnie inaczej. Pierwszą, bym bez wahania stworzył, drugiej na pewno nie.
Tak to dla mnie wygląda, ale skoro w opozycji do topicu stoi tyle osób, to chyba nie ma sensu go trzymać.
Nie wiem, ale ktoś jak na mój gust koślawo przyciął ostatni OT, albo tniemy zupełnie, albo niezupełnie, a tak zostały posty, które się niby z kimś zgadzają, ale nie wiadomo z kim. Taka uwaga.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dla mnie, jak już napisałem na początku, ten topic nie ma większego sensu. Kto jest najpopularniejszy na forum? Kto się najwięcej udziela? Co to jest w ogóle? Wybory miss i mistera forum? Prospamera? Osoby najbardziej zaangażowanej? Kogo najbardziej lubimy? Znamy? I po co to komu? Czy ten, kto wygra będzie się czuł przez to zajebiście, albo będzie się na niego zwracać większą uwagę?
Dlatego też ja tu nie zagłosuję... Dziękuję mimo wszystko tym, którzy oddali na mnie głos, czy to dlatego, że mnie lubią, czy też dlatego, że po prostu pamiętają. Ja sam nie chcę tu nikogo faworyzować, ani nikogo pomijać. A nuż się zdaży, że zapomnę o kimś, kogo znam bardzo dobrze, przez co sprawię mu mniejszą bądź większą przykrość. Ja sam też nie czułbym się dobrze stawiając jednego ponad drugim. Osoby, które znam, i które lubię, wiedzą o tym, a przynajmniej się domyślają.
Nic dodać nic ująć.. no może troszeczkę..
Myślę, że przyczyna powstawania takich wątków leży w naszej próżności.. każdy liczy, że będzie mógłbyć w taki sposób doceniony, że go zauważą. Mi obojętnie czy jestem znany, czy nie, póki jestem sobą i jestem zadowolony z tego co robię i jak robię.
To może niedługo zróbmy wybory miss i mistera forum, hę
Ten temat jest dla mnie totalna porazką, ale jak chcecie, to sobie głosujcie, mi to do niczego nie potrzebne.
Ech kolejny bezsensowny temat. Tak naprawdę na co on komu? Nie zagłosuję bo nie widzę w tym sensu:)
Tylko troszeczkę mi smutno, że nikt mnie tu nie zna Widzicie doprowadziliście kobietę do łez[placze] Ładnie to tak?<joke>
Myslę dokładnie tak jak Suchy: [cytuj] Mi obojętnie czy jestem znany, czy nie, póki jestem sobą i jestem zadowolony z tego co robię i jak robię.[/quote]
No ale jak ktoś chce się bawić to ja proponuję inną zabawę: poczytajmy książki, pooglądajmy coś, idźmy na spacer, cokolwiek! Jest dużo rzeczy na nudę:)
EDIT: O lol właśnie zauważyłam pod tematem info, że zostanie on zamknięty jutro:)
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-08-23 16:29:31)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jak się rzucili wszyscy na bezbronny temat, prawie jak hieny... i go rozerwali, ach wy wstrętni, źli i podli xP.
Temat jak dla mnie rzeczywiście nie potrzebny, a skoro zostanie zamknięty, to good.
Nie chodzi nawet o bezsensowność tego... hmmm... konkursu xD, chodzi właśnie o to o czym pisał Wanderer.
Ahhh nie mogłem się powstrzymać... nabiłem kolejnego posta, jestem wspaniały i w ogóle O_O... <padł>.
Lilith, to żeby Ci nie było smutno, moja lista:
1.Lilith
Więcej nie ma xP.
A więc ja też się wypowiem. Oto osoby które według mnie może nie są najbardziej znane ale szanuję je za inteligencję postów lub (jak w przypadku nr1) za styl :
10pkt - Zgrzyt
9 - Kane
8 - Johny Lennon
7 - Kisiel
6 - Suchy
5 - Gracol
4 - MBell (dzięki za Anime za free)
3 - Skrzynia
2 - Wanderer
1 - Zeus
"Skazany na zajebistość"
1.Boomerek11
2,Jego brat ( kto czytal ten wie )
3.Hatake cham
4.sw_michal ( co sie z nim stalo ?)
5.alterego zgrzyta - LoL
A więc ja też się wypowiem. Oto osoby które według mnie może nie są najbardziej znane ale szanuję je za inteligencję postów lub (jak w przypadku nr1) za styl :
10pkt - Zgrzyt
9 - Kane
8 - Johny Lennon
7 - Kisiel
6 - Suchy
5 - Gracol
4 - MBell (dzięki za Anime za free)
3 - Skrzynia
2 - Wanderer
1 - Zeus
Styl:) hehe, jak mam to rozumiec:):D
Jubei, madrzy ludzie nie wypisuja takich glupot jak ja:) Ale zawsze to jakis komplement dla mej skromnej i zapomnianej przez masy osoby:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-08-23 17:29:29)
A wywalcie ten cały temat Zabawa może i fajna ale po namyśle też sam doszedłem do wniosku, że to jednak głupota. Bo ludzie, którzy często udzelają się na forum czesto mówią mniej mądrych rzeczy niż ci, którzy powiedzą coś raz na dwa tygodnie. DESTROY THIS SHIT!!!
No ja trzymam z GTW i Wandererem i resztą w tym temacie Nieługo będziemy mieli wątki "twój pierwszy raz", "który z użytkowników ANSI ma najwięcej włosów na prawym przedramieniu", "pokaż półpiętro w swoim bloku" itd
Darth Kane, do what must be done. Do not hesitate, show no mercy
01.Gracol
02.Kane
03.pa3cja
04.taipan
05.yang
06.wanderer
07.hatake
08.ard
09.kubik
10.Freeman
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Pewnie ten topic został stworzony po to, żeby utwierdzić większość użytkowników w przekonaniu, iż nie piszą wystarczającej ilości postów. Niemniej jednak uważam, że to avatar decyduje o tym, jak kogo zapamiętujemy. Tak samo jak niektórzy z was, uważam, że w temacie brakuje głębszego sensu. Każdy na forum jest równy (z wyjątkiem moderatorów, którzy posiadają większą władzę ). Zanim się coś napisze, należy pomyśleć ze dwa razy, bo później ponosimy konsekwencje.