Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Właśnie dzisiaj nastąpiło otwarcie nowej strony z coverami do Anime. Serwis nosi nazwę Anime Cover Station i znajduje się pod adresem http://animecovers.ovh.org/. Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia naszego serwisu, zapoznania się z jego zawartością i uploadowania własnych prac do naszej bazy. Wspólnie możemy stworzyć największy w Polsce serwis z okładkami do anime, potrzebujemy tylko Waszej pomocy.
Serdecznie zapraszamy!
Niektóre okładki prezentują się naprawde dobrze
nie działa:(
Panowie, jak to zwykle bywa serwer upada na chwilę, kiedy jest otwarcie nowej strony
Ale to po prostu zasługa naszego pecha, za chwilę wszystko powinno wrócić do normy.
"Awaria komputera wyczekuje cierpliwie na najbardziej niedogodny moment, aby bezlitośnie zaatakować." [Murphy 74]
Świetna stronka[okej].
Chyba zacznę przenosić moje anime z CD-slimuw do pudełek DVD. Zwłaszcza ze koszty kupna 10 packu płyt TDK w CD-slimach a kupna 10 packu płyt w cake + 10 pudelek DVD-box są prawie takie same. A nawet przy zakupie najtańszych pudełek DVD-box to wychodzi taniej.
PS: Wydaje mi się że okładki Hellsinga i Hellsinga Ultimate powinny być osobno albo przynajmniej powinno być napisane Hellsing/Hellsing Ultimate.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-08-22 14:36:30)
Tak strona działa w 100%. I dobrze:)
A Hellsingiem masz racej trzeba bedzie sie tym zajac:)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
nom chyba zaczne nagrywac na dvd(hyh u brata na kompie :]), okladki są spx tylko layout sredni(drazni mnie tlo w dzialach gdzie pokazywane sa okladki)
Stronka bardzo mi siÄ podoba. A kiedy moĹźnaby siÄ spodziewaÄ Slim Box'Ăłw ???
PS. Oby tak dalej !!!
(...) A kiedy możnaby się spodziewać Slim Box'ów ??? (...)
Slimboxy będą wstawiane, jak już dział Cover DVD się trochę zapełni plikami...
a to, że będą się pojawiać, masz jak w banku, bo sam zamierzam je też robić
PS. Jakby komuś avatary na stronie nie wchodziły, to nie panikować!
Serwer się czasami dławi plikami i trzeba poczekać pare godzinek i po kłopocie
a okladeczki do HGAME tez beda? i czy labelami do plytek tez sie zajmujecie ??
ladna strona, i niektore prace naprawde dająrade miejsmy nadzieje ze w przyszlosci dacie rade GL
a okladeczki do HGAME tez beda?
Jeśli będzie zainteresowanie to okładeczki też się znajdą,
właśnie dlatego powstał dział Requesty na naszej stronie
i czy labelami do plytek tez sie zajmujecie ??
Też się zajmujemy, ale na razie nie ma dużego wyboru (wcale
nie ma wyboru ), ale z czasem się pojawią
naklejki na plyty grupy KAA
okladki grupy KAA
razem ok. 100 MB (wiem bo sciagalem je teleport'em) okladek i naklejek na plyty
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-08-23 16:59:03)
naklejki na plyty grupy KAA
okladki grupy KAArazem ok. 100 MB (wiem bo sciagalem je teleport'em) okladek i naklejek na plyty
CzĹowieku, wielkie dziÄki!
Pierwsza i zasadnicza sprawa zmieńcie te punkty przymusowej rejestracji avatara, gg, podanie samego maila powinno wystarczyc zeby np. przeslac na niego kod aktywacyjny. Kontak z ludzmi to ja mam przez ANSI i w dodatku sygnaturke to chyba z lekka przesada. Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem na zadnej stronie.
Stronka spoko! Najładniejsze są chyba covery z FSN.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
O dzięki za pochwalenie okładek (chyba moje bo innych nie widziałem) przy okazji odswiezam temat i zapraszam na naszą strone
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-08-24 11:48:18)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Pomysł na stronę całkiem niezły, okładki też fajne, a grafika... no w niektórych miejscach trochę przedobrzona, ale też może być (chociaż usunąłbym te grube linie w newsach i albo całość zrobił w kolorach, albo całość w skali szarości + czerwony, tak jak jest główna część topu). Jedynym co naprawdę boli to kodowanie, brak nawet deklaracji kodowania, chociaż może to i lepiej w tej sytuacji O_o... w każdym bądź razie radziłbym nad tym poprawcować (no i trochę serwer mi nie pasuje, ale to już wasz wybór ^^).
Nom, to taka krótka ocenka ^^.