#941 2006-08-24 13:42:32

shinma
Użytkownik

Odp: NARUTO

Wanderer napisał:

Lol, a czy wszyscy narzekają z powodu braku kontunuacji Tenjou Tenge? Ja nie słyszę żadnego narzekania. Jakby nie było fillerów Naruto, tylko przerwa w nadawaniu, to nie byłoby narzekania na te fillery i nie byłoby narzekania na brak Naruto. Wg. mnie ci, którzy bronią fillerów, mają w nosie poziom fabuły, kreski, animacji i czego tam jeszcze. Im wystarczy mały smarkacz w pomarańczowym ubranku uczący się kręcić ramen i krzyczący dattebayo... To że poziom odcinków jest żałosny, to nic nie szkodzi. Ważne, że można się poślinić do monitora oglądając żółtowłosego głupka jedzącego curry życia.

hahahaha, trafiłeś w sedno oczkod

#942 2006-08-24 13:46:19

raziel4ever
Użytkownik

zgadzam sie z ~Wanderer    wystarczylo zrobic  zapychacze na poziomie  i nikt by nie mial pretensi  ,  najlepszym  wyjsciem bylo by zrobienie jakiejs jednej  dlugiej histori  ktora by wciagnela  (  tak jak to zrobili w bleachu fajna fabula  niezla akcja  ciekawe pomysly  i  fajnie zrobione walki  i nikt nie ma nic przeciwko zapychaczom  moga leciec w nieskonczonossc  jesli tylko beda reprezentowac poziom )

#943 2006-08-24 13:50:55

Feniks_Ognia
Użytkownik

Wandere 100% racji. Jak się z czegoś fajnego robi syf to już nie jest fajne! Pozatym manga już odskoczyła ciekawe na co czekają?

Już bym wolał by po wyprawie po robaczka (Bo to mi się akurat podobało, szczegulnie Hinata w tych odcinkach smile ) Mogli zakończyć serie i po okresie puł Roku puścić Naruto 2 - Next Generation i nikt by nie płakał.

Fillery jeśli już robić to tak by miały jakiś sens oczywiście trzeba uważać by nie skolidowac z mangą ale napewno mogły by być lepsze, a po za tym jak długo można je oglądać.

#944 2006-08-24 13:53:34

Aizen
Użytkownik

Wanderer napisał:

Lol, a czy wszyscy narzekają z powodu braku kontunuacji Tenjou Tenge? Ja nie słyszę żadnego narzekania. Jakby nie było fillerów Naruto, tylko przerwa w nadawaniu, to nie byłoby narzekania na te fillery i nie byłoby narzekania na brak Naruto. Wg. mnie ci, którzy bronią fillerów, mają w nosie poziom fabuły, kreski, animacji i czego tam jeszcze. Im wystarczy mały smarkacz w pomarańczowym ubranku uczący się kręcić ramen i krzyczący dattebayo... To że poziom odcinków jest żałosny, to nic nie szkodzi. Ważne, że można się poślinić do monitora oglądając żółtowłosego głupka jedzącego curry życia.

W fillerach fabuła jest świetna , kreska bajeczna , animacja zniewalająca ...odcinek o ramenie był pełen błyskotliwego humoru , poziom odcinków jest na wysokim poziomie , a jeśli ktoś uważa Naruto za żółtowłosego głupka i przeszkadza mu to wtedy mogę temu komuś udzielić dobrej rady : Nie oglądaj hehe
Jeszcze jakieś żale Wandererze ? hehe

#945 2006-08-24 13:59:17

Citizen
Użytkownik

Wanderer napisał:

To twój punkt widzenia.Mi się Tenjou Tenge podobało i nie jestem odosobniny na tym forum.Wystarczy że spojrzysz w archiwum. Co do poziomu Naruto to mogę ci przyznać rację  że niektóre fillery były mało ciekawe jednak większość mi się podobała. Co do smarkacza w pomarańczowym ubranku to właśnie taki charakter głównego bohatera przyciągnął fanów.Od zera do bohatera.Gdyby był super silny , inteligenty , to odrazu zrobili by go jouninem który łatwiłby każdego wroga to taki bohater by ci się podobał?Wtedy to anime miałoby max 20 pare odcinków.

Raziel , ja też nie mam nic przeciwko dłuższej historii będącej fillerem ale jak narazie większość w tym wanderer chcieliby natychmiast powrotu do mangi.Tylko nie pomyśleli co będzie gdy anime znów dogoni mange.I co , wtedy też będzie narzekał że nie ma nowych epków?

#946 2006-08-24 14:00:28

Wanderer
Użytkownik

Aizen napisał:

W fillerach fabuła jest świetna , kreska bajeczna , animacja zniewalająca ...odcinek o ramenie był pełen błyskotliwego humoru , poziom odcinków jest na wysokim poziomie ,

Dobry żart okej

Aizen napisał:

a jeśli ktoś uważa Naruto za żółtowłosego głupka i przeszkadza mu to wtedy mogę temu komuś udzielić dobrej rady : Nie oglądaj hehe

Nie oglądam... a przynajmniej fillerów. Powiedz, że postać Naruto nie preferuje do tytułu głupka smile

Aizen napisał:

Jeszcze jakieś żale Wandererze ? hehe

Ja się wcale nie żalę. Po prostu odpowiadałem na post Citizena smile

Citizen napisał:

To twój punkt widzenia.Mi się Tenjou Tenge podobało i nie jestem odosobniny na tym forum.

Mi się też podobało. Nie pisałem, że nie. Pisałem, że nie słychać narzekania na brak kontynuacji, a przynajmniej nie zakłąda się o tym tematów i nie żali się w nich co 2 post. Powód? Bo po prostu nie ma żadnych zjechanych fillerów, a więc nic o tym nie słychać. Jak nie słychać, to nie ma tematu.

Citizen napisał:

Co do smarkacza w pomarańczowym ubranku to właśnie taki charakter głównego bohatera przyciągnął fanów.Od zera do bohatera.Gdyby był super silny , inteligenty , to odrazu zrobili by go jouninem który łatwiłby każdego wroga to taki bohater by ci się podobał?Wtedy to anime miałoby max 20 pare odcinków.

Nazywając w ten sposób Naruto nie było moim zamiarem ośmieszenie tego anime. To że jest jaki jest, to dobrze. Wiem o tym.

Citizen napisał:

Raziel , ja też nie mam nic przeciwko dłuższej historii będącej fillerem ale jak narazie większość w tym wanderer chcieliby natychmiast powrotu do mangi.Tylko nie pomyśleli co będzie gdy anime znów dogoni mange.I co , wtedy też będzie narzekał że nie ma nowych epków?

Nic nie pisałem, że chcę natychamiast powrotu do mangi. Wolałbym, żeby wstrzymano się z emisją tych "super odcinków", które teraz lecą na dwa-trzy lata i powrócono do głównego wątku po tym czasie. Fillery psują tylko wizerunek tego anime, jak i skutecznie mogą odstraszyć od ponownego sięgnięcia po nie, gdy wróci na właściwy tor.

Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-24 14:07:36)

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#947 2006-08-24 14:02:23

Citizen
Użytkownik

Feniks_Ognia napisał:

Wandere 100% racji. Jak się z czegoś fajnego robi syf to już nie jest fajne! Pozatym manga już odskoczyła ciekawe na co czekają?

Już bym wolał by po wyprawie po robaczka (Bo to mi się akurat podobało, szczegulnie Hinata w tych odcinkach smile ) Mogli zakończyć serie i po okresie puł Roku puścić Naruto 2 - Next Generation i nikt by nie płakał.

O tak przerwą a po jakimś czasie powrócą. Tak jak do Gantza i Berserka rip

#948 2006-08-24 14:03:54

Aizen
Użytkownik

To nie był żart tylko moja opinia  , Naruto inteligencją nie grzeszył już od początku serii co jakoś nie przeszkodziło ludziom go polubić , a co do tego odpowiadania Citizenowi to mi to wyglądało na listę żalów do tych którym się zapychacze podobają hehe

#949 2006-08-24 14:09:39

Tzeentch
Użytkownik

Skoro nie oglądasz to skąd wiesz, że poziom jest żałosny? Jak dla mnie to duża część zapychaczy dała się spokojnie oglądać, choć trzeba przyznać, że przy niektórych epach siedziałem tylko przez chęć obejrzenia całości. Też bym chciał powrotu do mangi bo czytam ją na bierząco i bardzo bym chciał zobaczyć to wszyskto w anime, ale jak zauważył Citizen: wole teraz mieć długą przerwe, niż w międzyczasie parę, czy w ogóle zniknięcie anime z tv( większość osób po 3 miesiącach by zapomnieło że Naruto miało wrócić).

#950 2006-08-24 14:13:19

Kisiel
Użytkownik

Wanderer napisał:

hahahah smile_lol a kto znał odpowiedzi na pytania z grupy ANBU na Doji? szpan Fakt fatem, że z całej tej chmary siedzących ludzi na tym konkursie tylko kilku oglądało fillery. Wiadomo jednak jakby emisja Naruto zostałą wstrzymana to firmy potraciłyby grube pieniądze na tym. Animacja w zapychaczach jest co najmniej gorsza - to widać na pierwszy rzut oka. Ostatnio widziałem Movie 2 i widać iż tam jest bardzo podobna do odcinków 130-136. Taka inna - jeśli rozumiecie o co mi chodzi.ogólnie fillery sux. Ja jużprawie zapomniałem jak się oglądało kiedys Naruto po 10 odcinków i chciało jeszcze smutny

10721827ve.gif

#951 2006-08-24 14:19:19

Hatake
Użytkownik

Kisiel napisał:
Wanderer napisał:

hahahah smile_lol a kto znał odpowiedzi na pytania z grupy ANBU na Doji? szpan Fakt fatem, że z całej tej chmary siedzących ludzi na tym konkursie tylko kilku oglądało fillery. Wiadomo jednak jakby emisja Naruto zostałą wstrzymana to firmy potraciłyby grube pieniądze na tym. Animacja w zapychaczach jest co najmniej gorsza - to widać na pierwszy rzut oka. Ostatnio widziałem Movie 2 i widać iż tam jest bardzo podobna do odcinków 130-136. Taka inna - jeśli rozumiecie o co mi chodzi.ogólnie fillery sux. Ja jużprawie zapomniałem jak się oglądało kiedys Naruto po 10 odcinków i chciało jeszcze smutny

inna to znaczy taka Narutowa nie?:D wiem wiem też za nią tęksnię:P

#952 2006-08-24 14:19:33

Wanderer
Użytkownik

Kisiel napisał:

hahahah smile_lol a kto znał odpowiedzi na pytania z grupy ANBU na Doji?

Eee... to chyba nie ja los A może gwizdze Hmm... Zapychacze oglądałem do 160 odcinka może[zezik]. Poza tym czytam mangę cały czas.

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#953 2006-08-24 15:03:12

Shinuta
Użytkownik

Jak nie lubicie tych fillerów to ich nie oglądajcie. Oni mają w nosie czy kilk/kilkanaście/kilkaset osób przestanie oglądać naruto dopuki inni oglądają.

FILLERS FOREVER!!!

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-08-24 15:06:08)

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#954 2006-08-24 15:25:40

Aizen
Użytkownik

Jubei napisał:

FILLERS FOREVER!!!

Nic dodać , nic ująć okej

#955 2006-08-24 15:31:54

Tzeentch
Użytkownik

[cytuj]~Jubei napisał(a):

FILLERS FOREVER!!![/quote]
No może bez przesady jezor Fajnie by było jakby ostatnie odcinki anime pokryły się z ostatnimi mangi^^

#956 2006-08-24 20:45:02

Jin
Użytkownik

Jubei Rulez A może to ty podsówasz im pomysły na następne odcinki?:)

#957 2006-08-25 13:05:33

Beavis
Zbanowany

Do wszystkich, którzy przepadają za fillerami:
skoro lubujecie się w kiczu, bo uważacie obecne odcinki Naruto za "bardzo dobre gatunkowo", to może zainteresuje Was poniższe anime (już po samym wyglądzie i opisie) wnioskuje, że jest ono cudowne:
powerpuffgirlsz.jpg
Powerpuff Girls Z

PS. Dwa ostatnie epizody Naruto zapowiadają (oby!) coś lepszego od ostatnich kilkudziesięciu ochłapów oczkod

papa

Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-08-25 13:06:24)

#958 2006-08-25 13:08:36

Jin
Użytkownik

jak to dwa? 3 a nie 2. A po tych trzech będą następne.

#959 2006-08-25 13:13:52

Aizen
Użytkownik

Beavis napisał:

Do wszystkich, którzy przepadają za fillerami:
skoro lubujecie się w kiczu, bo uważacie obecne odcinki Naruto za "bardzo dobre gatunkowo", to może zainteresuje Was poniższe anime (już po samym wyglądzie i opisie) wnioskuje, że jest ono cudowne:
powerpuffgirlsz.jpg
Powerpuff Girls Z

PS. Dwa ostatnie epizody Naruto zapowiadają (oby!) coś lepszego od ostatnich kilkudziesięciu ochłapów oczkod

papa

Wygląda zabawnie hehe Może to i obejrzę ale najpierw dokończę Fate Stay Night i Basiliska hehe

#960 2006-08-25 13:19:15

bodzio
Użytkownik

Jak możesz stawiać moje ukochane Powerpuff na równi z głupim Naruto...<joke>
Buchacha, wyobraźcie sobie, że ktoś nawet zrobił napisy do pierwszego epa. Ja w niewiedzy sciągnełem ep1 i obejrzałęm całe 30 sekund, po czym wywaliłem.[blee]

Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-08-25 13:20:11)

wladza1.png

Stopka forum

© Animesub.info 2024