Nie jesteś zalogowany.
I kto to jest grecol? Wczoraj był garcol i taipen Ludzie co wy pijecie?
wszystko by chciał wiedziec xD
magiczne napoje - pamieci rozstroje xD
A seryjnie: dosc meczaca mam obecnie prace. Na sen zbyt niewiele czasu :/ Taki stan powala bardziej niz pół litra etanolu
Właśnie się zorientowałem że we wszystkich plikach wczoraj zamieszczonych jest literówka:)
"BAKURETSU TENSHI" a nie "Bakaretsu tenshi" najzabawniejsze że takie nazwy były w torrencie heh. mam nadzieje że mi wybaczycie ten mały error
Dziś zamieszcze Triguna odcinki są troche większe bo po 200+ mb więc troche to trwa ale powinien być cały do godziny 20.
Aha i jeszcze jedna mała zmiana. Z racji iż pierwszy post niedługo będzie strasznie długi zamiast tego dam link do pliku txt a info co jest zamieszczone będzie się znajdywało zaraz nad linkiem
"BAKURETSU TENSHI" a nie "Bakaretsu tenshi" najzabawniejsze że takie nazwy były w torrencie heh. mam nadzieje że mi wybaczycie ten mały error
Taki mały błąd był tak niewielki jakby go niebyło xD Nie ma co wybaczać.
Wrzuciłem 15 odcinków Fruit Basket Jutro powinna pojawić sie reszta
(najciekawsze jest to że posiadam łącze równoległe 1Mb/s a niektóre odcinki na rapidshare wysyłało 4Mb/s )
(najciekawsze jest to że posiadam łącze równoległe 1Mb/s a niektóre odcinki na rapidshare wysyłało 4Mb/s )
Farciaz... ja niesty ma nie równoległe, czyli asynchroniczne[cenzura]... damyt. Od kogo masz taki interney[slina] ???
Skąd wy macie takie łącza?
Macie może Love Hina w dobrej jakości grupy a4e lub AXP?
a ma tu ktoś może Hungry Wild Striker całą serię?? Bardzo podoba mi się to anime ale mam tylko 26 odcinków i nie mogę zdobyć reszty. Może ktoś pomoże i da upload do rapida czy coś innego. Albo chociaż jakieś namiary na działające linki lub dobrze seedowane torrenty. Wersja rmvb odpada
Bringer Of Peace
Macie może Love Hina w dobrej jakości grupy a4e lub AXP?
Przyłączam się do prośby o Love Hina w dobrej jakości
Pozdrawiam i podziwiam za Waszą działalność z umieszczaniem całych serii anime w internecie do prostego ściągnięcia
Sieć mam osiedlową.
Jak tylko dokończe Fruit Basket to wrzuce Love Hina [AXP]
Ostatnio edytowany przez Chaos (2006-08-23 22:43:33)
Sieć mam osiedlową.
Moge wrzucić Love Hina ale grupy [AnimeXPlosion] jagby ktoś chciał.
Będę wdzięczny za Love Hina jakiejkolwiek grupy jesli jest w ładnej jakości i najlepiej w formacie .avi , ale za każda wersję w ładnej jakości będę bardzo wdzięczny
Tak więc, jeśli da radę to uprzejmie proszę o wrzucenie serii Love Hina
JESTEŚCIE WIELCY !!!
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Saphronay (2006-08-23 22:41:48)
Sieć mam osiedlową.
Moge wrzucić Love Hina ale grupy [AnimeXPlosion] jagby ktoś chciał.
Jakbyś mógł ta serię wrzucic byłbym bardzo wdzięczny .[AnimeXPlosion] wydało Love Hine w b. dobrej jakości:D
Może DragonPK doda twoje linki do pierwszego postu zeby łatwo było je odszukać.
Ostatnio edytowany przez Wito (2006-08-23 22:50:44)
Ja nie wiem co wy w tej Love Hina widzicie. Raz można obejrzeć, ale odrazu zapomnieć.
Jakbyś mógł ta serię wrzucic byłbym bardzo wdzięczny .[AnimeXPlosion] wydało Love Hine w b. dobrej jakości:D
Ty chyba bardzo dobrej jakości w życiu nie widziałeś! Ściągnąłem pierwszy odcinek LH od [AXP] i już więcej nie chciałem tej grupy na oczy widzieć. Przecież gołym okiem tam piksele widać!
Nie ma ktoś może wersji od ZhentarimDivX? Podobno jest dużo lepsza od [AXP], ale z trackera ZX strasznie wolno ciągnie
Ostatnio edytowany przez Frozen (2006-08-24 01:39:28)
Wito napisał:Jakbyś mógł ta serię wrzucic byłbym bardzo wdzięczny .[AnimeXPlosion] wydało Love Hine w b. dobrej jakości:D
Ty chyba bardzo dobrej jakości w życiu nie widziałeś! Ściągnąłem pierwszy odcinek LH od [AXP] i już więcej nie chciałem tej grupy na oczy widzieć. Przecież gołym okiem tam piksele widać!
Nie ma ktoś może wersji od ZhentarimDivX? Podobno jest dużo lepsza od [AXP], ale z trackera ZX strasznie wolno ciągnie
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … 99&nonav=1
ZobacZ sobie jakość.To ma być słaba wersja?
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … 99&nonav=1
ZobacZ sobie jakość.To ma być słaba wersja?
Ja bym się tym nie sugerował. Różni ludzi to oceniają i nierzadko zdarza się, że "high" ma lepszą jakość niż "very high".
Swoją drogą: LH od [AXP] ma ocenę 7,98 (36 głosów), a od [ZX] ma ocenę 9,28 (44 głosy).
Wito napisał:http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … 99&nonav=1
ZobacZ sobie jakość.To ma być słaba wersja?Ja bym się tym nie sugerował. Różni ludzi to oceniają i nierzadko zdarza się, że "high" ma lepszą jakość niż "very high".
Swoją drogą: LH od [AXP] ma ocenę 7,98 (36 głosów), a od [ZX] ma ocenę 9,28 (44 głosy).
Możliwe że masz racje bo tych wersji nie widziałem , sugerowałem się tylko infem z anidb.To jak masz lepsza wersje to może ja wrzucisz?
Nie mówiłem, że ją mam - tylko że na nią poluję.
Na trackerze ZX torrent LH ma 1 seeda i 1 peera. Ĺciągnięcie całej serii z niego na chwilę obecną graniczy z cudem. Właśnie dlatego zależy mi na Direct Downloadzie.
Jeśli zależy wam na jakości to ssać LH od KAA. Ostatnio się postarali i całą serię wydali. Jak narazie brakuje tylko LHA.
Wow bomba ziom! Ja znam tylko z anime Dragon Ball, Naruto, PszczĂłĹka maja, Muminki, oraz bleach i Final Fantasy po trochu, wiÄc dopiero zaczynam przygode z anime. Czy mĂłgĹby ktoĹ zamieĹciÄ OAV'ki Naruto?? Nie wiem skÄ d ĹciÄ gnÄ Ä a torrenty nie dziaĹajÄ ...