Nie jesteś zalogowany.
chyba sobie nagram
o, a może ma ktos karte tv, to by zripowal to , bo cyfry + nie mam
no szkoda ze na Hyperze. Ale zawsze mozna skads pobrac kto wie moze jak nam sie uda petycja to bedzie w TVP jakies anime. Apropo kablowki i kanalu Hyper to tam byl Escaflon Gundam Cowboy Bepop i Grobowiec Swietlikow
piminolem jakies anime?? jak tak to prosze o przypomnienie bo dosc dlugo juz nie mam cyfry+
Na hyperze była jeszcze Princess Miyu, Candidat for Goddess, Last Exile, Gene Shaft, GTO... tyle narazie pamiętam :]
~Ichiro anime równie dobre jak manga, chociaż w tym pierwszym było trochę niedociągnięć
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-08-24 22:34:46)
Gunsliger Girl, niech żyje Gracol (może nas nie zabije za spam):], Gilgamesh i jeszcze takie jakieś związane z naturą cóś
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-08-24 22:37:42)
Gunsliger Girl, niech żyje Gracol (może nas nie zabije za spam):], Gilgamesh i jeszcze takie jakieś związane z naturą cóś
Arjuna: Córka Ziemi :]
O fajny news. Tak się właśnie zastanawiałam co tym razem poleci:)
A na Hyerze leciała jeszcze: Arjuna, Hellsing, Gunsling Girl, Crest of the Stars, NGE, Gilgamesh, Fushigi Yuugi, też narazie więcej nie pamiętam:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Oglądał ktoś na Hyperze właśnie Fushigi Yuugi, ale chyba OAVkę, bo miała jak dobrze pamiętam tylko 13 epków. Ta seria była puszczana przed tą normalną długą, a co najciekawsze leciała tylko raz. No chyba że coś mnie ominęło :]
Macie całą listę:]
- Arjuna
- Candidate for Goddess
- Cowboy Bebop
- Crest of the Stars
- Cybersix
- Fushigi Yugi
- Gilgamesh
- Grobowiec Świetlików
- Gene Shaft
- Gilgamesh
- GTO
- Gundam Wing
- Gundam Wing: Endless Waltz
- Gunslinger Girl
- Hellsing
- Iria
- Kronika Wojny Na Lodoss
- Last Exile
- Neon Genesis Evangelion
- Vampire Princess
- Vision of Escaflowne
- Wirtualna Lain
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-08-24 22:44:54)
ehehe post do usunięcia... ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-08-24 22:42:14)
zaczynam coraz bardziej zalowac ze juz nie mam cyfry +. A Hyper jest moze w normalnej kablowce??:D
Cała seria też leciała na Hyperze. OAV leciał też na Canale+ ale to było wieki temu:) A OAVka nie ma 13 epków:) Tak właściwie są 3 serie OAV 1 ma 3epki, 2 ma 6epków i 3 ma 4epki. W TV leciała 1 i 2:)
Fajnie, że poleci Chobits ale mnie ciekawi co następne poleci:)Mogilby dać jakieś pozycje do wyboru w jakiejś ankiecie na stronce czy coś:)
Dzięki ~thomazo za całą listę, skleroza nie boli:) Wychodzi na to, że tylko 7 anime z tej listy nie mam na VHS:D Ale niestety nie mam czasu tego zgrać:(
~ogi: leciała ale tylko 1 i 2 czyli w sumie 9 epków:)
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-08-24 22:47:21)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
zaczynam coraz bardziej zalowac ze juz nie mam cyfry +. A Hyper jest moze w normalnej kablowce??:D
Jak najbardziej :]
~lilith_ to co piszesz jest bardzo możliwe, ale wiem, że na hyperze takie coś jak OAVka leciało
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-08-24 22:46:36)
Super! Wszystkie werwsje jakie znajdowałem na necie w Direct Download nie były dopasowane do polskich napisów, które miałem, a teraz mam Chobits na Hyperze. Będę oglądał bankowo!
A Cowboy Bebop leciala tylko seria TV czy z filmem pelnometrazowym??
tylko TV
A Grobowiec Ĺwietlików i Vision of Escaflowne podobal wam sie z lektorem?? bo Cowboj bebop byl z napisami z tego co pamietam
Grobowiec Ĺwietlików - mi sie podobał, albo raczej nie mógł się nie spodobać, bo wtedy anime jeszcze nie oglądałem
Grobowiec to bylo drugie anime jakie obejrzalem i to wlasnie na Hyperze. Pierwszy byl Berserk ktory bedzie zawsze na pierwszym miejscu
U mnie w mieście jest kablówka z Hyperem, ale to syf i kicz - TA KABLĂWKA .Nic oprócz Hypera zupełnie nie ma. Nazywa się GAWEX i ma beznadziejny internet. Dlatego ja mam UPC. Też żałuję, że nie mam Hypera