Nie jesteś zalogowany.
W avatarze Jubei, nie pasuja mi kolory.
To teraz walnę pytanie retoryczne (a może nie tak do końca retoryczne ) a mianowicie, co myślicie o moim avatarze, który zrobiłem na szybko ze screena z anime "BECK" ??:D
Tylko pojedynczo odpisujcie, żebym nadążył czytać <lol>
wygląda jak nawalony kondon:P A tak na serio to jest śmieszny;)
Hiehie, nieprawdaż xD Zastanawiam się, czy by nie zmienić avka, ale jakoś tak nie mam serca, by go opuszczać <lol> Się przywiązałem i tyle
Cóż za ironia. Nie ma kogo pytać, tylko Psychopatę <lol>
Jubei avatar masz spoko. Mi kolory pasują. A co sądzicie o moim avatarze (niezbyt oryginalny ale ja lubie Cov. Bep.)
A co sądzicie o moim avatarze (niezbyt oryginalny ale ja lubie Cov. Bep.)
Dość fajnie wygląda. Chociaż ja zwykle staram się szukać postać, z którą chce mieć avatarek, w tapetkach. Tam można znaleźć świetne ujećia.
W ten sposób zrobiłem swojego avatarka ( jedynie podpis dodałem w Photoshopie.)
a Kisiel z jakiego anime masz avatar?
Gdzieś już to widziałem;). Ragnarok?.
To wyglada jak priest, albo high priest z RO
Dokładnie! To dla upamiętnienia mojej wędrówki przez świat Rune Midgardu.
A czemu on akurat? Priest/High Priest i Monk/Champion to najlepsze klasy w grze.
Obecny avatar mam zamiar pozostawić na zawsze
Dość fajnie wygląda. Chociaż ja zwykle staram się szukać postać, z którą chce mieć avatarek, w tapetkach. Tam można znaleźć świetne ujećia.
A skąd jest twój? Animowany Matrix? bo fajnie wygląda 9/10
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-08-24 19:23:37)
Zgadłem . To Ichigo z Bleach jakaś przeróbka fanów
A ja postanowiłem jednak zmienić mój avatarek i teraz mam taki i o Nie zmienię go już
Niezły klimat tapetki. Mogli by cos takiego nakręcić.
~Wishmaster <- moj faworyt seria finala RLZ!
Ktoś miał fajny pomysł na tepetke. ~GhostofOrion dobrze mówi.
zapomnialem dodać, że fajne avki mają jeszcze: Starfox, Anaka, m_jay.
Osobą, która najczęściej zmienia twarz jest: MistrzSztuki
HAHA!!! Zgadza się!!! Wreszcie zostałem zauważony.[kombinuje] Nie no żartuję. To dlatego, że nie potrafiłem ani coś wymyśleć fajniejszego, oraz nie mogłem się na nic zdecydować. ALE... ŻARÓWA!~!
Oto ostateczna wersja MNIE!:P
Oyashiro! Czemu to ma tak mało epów?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-27 02:03:41)
Yuuki ma fajny i jeszcze Kisiel ( tak zostaw go na stałe, bo jest oki ) i Anaka Jubei mial inny, ale obecny też ładny... Mistrz Stuki to przebiera w avatarkach, ale ogólnie wie co wybrać
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-08-27 02:13:32)
Kisiel napisał:zapomnialem dodać, że fajne avki mają jeszcze: Starfox, Anaka, m_jay.
Osobą, która najczęściej zmienia twarz jest: MistrzSztukiHAHA!!! Zgadza się!!! Wreszcie zostałem zauważony.[kombinuje] Nie no żartuję. To dlatego, że nie potrafiłem ani coś wymyśleć fajniejszego, oraz nie mogłem się na nic zdecydować. ALE... ŻARÓWA!~!
Oto ostateczna wersja MNIE!:P
Oyashiro! Czemu to ma tak mało epów?
Uwielbiam Dokuro-chan