Nie jesteś zalogowany.
No to mnie zachęciłeś, podaj linka do torrenta
Weź mnie nie strasz czymś takim... ale niech ci będzie:
Pod tym adresem znajdziesz wszystkie epki:http://www.animesuki.com/series.php/829.html
OSTRZEĹťENIE: Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą.
OSTRZEĹťENIE2: Po użyciu spróbuj dodzwonić sie na numer 112, tam ci pomogą.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-08-25 13:29:26)
No to nie będę musiał tego szukać , dzięki za link bodziu
Do wszystkich, którzy przepadają za fillerami:
skoro lubujecie się w kiczu, bo uważacie obecne odcinki Naruto za "bardzo dobre gatunkowo", to może zainteresuje Was poniższe anime (już po samym wyglądzie i opisie) wnioskuje, że jest ono cudowne:
Powerpuff Girls ZPS. Dwa ostatnie epizody Naruto zapowiadają (oby!) coś lepszego od ostatnich kilkudziesięciu ochłapów
Przecież nie musisz oglądać fillerów.Potraktuj to tak jakby była przerwa w emisji. Gdy anime wróci do wątku z mangi wtedy powrócisz do oglądania.
BTW Amerykańska wersja jest nawet nawet Atomówki są spoko
pisze tu ze wole technike Naruto Rasengan to dla Jina info bo dopiero sie dowiedział ze to dwie inne techniki coz tak z jego posta mozna sugerowac
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-08-25 22:54:39)
Co ma wspólnego chidori z rasenganem? A tak na serio to są to dwie rórzne techniki. A kakashi nie umie rasengana.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-08-25 21:48:32)
Tu musze przyznać, że mi też się 2 ostatni odcinki podobały i były ciekawsze niż dotychczasowe.
powerpuff - to jest anime, nie wolno sie z tego śmiać i jest boskie, bede do tego suby robił. ten typ tak ma (czyli ja) albo najlepsze, albo najgorsze.
hey Jubei jak myślisz co bedzie ee w nastepnych zapychaczach ?
Powerpuff Girl Z LOL LOL LOL a pożniej bedzie GT LOLOLOLOL
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-08-25 22:10:08)
pewnie Naruto w kosmosie...
EDIT:
Jak możesz stawiać moje ukochane Powerpuff na równi z głupim Naruto...<joke>
Buchacha, wyobraźcie sobie, że ktoś nawet zrobił napisy do pierwszego epa. Ja w niewiedzy sciągnełem ep1 i obejrzałęm całe 30 sekund, po czym wywaliłem.[blee]
I tak długo wytrzymałeś Straszne ścierwo
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-25 22:22:30)
Jak to co, przez najbliższe 3 odcinki będzie ciągnięta to historia dalej. W nastepnym krótki epizod o naucze czytania przez naruto, potem kilka odcinków z misją w kraju ziół a potem to jeszcze się zastanowię. Wszak to ja im daje pomysły na fillery:)
edit: Ej to ja daje autorom pomysłu na fillery:)
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2006-08-25 22:12:57)
piter fajnie moze jakas ukryta wioska prozni kosmicznej piter ukradles Jubeiowi pomysl
ej jubei jaki kraj ziol? a jest tam ukryta wioska ninj? jak sie nazywa zrdadz tajemnice nie moge sie doczekac tego fillera
mam good plana moze podlece do autorow iiiii[kombinuje] powiem im twe pomysly
AAA zapomnialem pewnie masz wlasny kontakt z nimi
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-08-25 22:18:23)
No coz.. jestem ciekawy kiedy bedzie juz Kakashi Gaiden. W sumie wydaje mi sie, ze fillery trwaja juz chyba z dobry rok, mam racje?
1,5
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
JaDak swietnie to opisales ej w mandze sa chaptery jakl trenuje naruto przez cale 3 lata czy jak idze na ten trenig to nastepny chapter pisze 3 lata pozniej ?
edit thx piter za info
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-08-26 20:39:32)
SPOILER
Idzie i nagle wraca bo na następnej stronie (nie licząc Kakashi Gaiden) już jest o 2.5 roku starszy
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-26 20:38:18)
Gratuluje myślenia sebastianx ciekawe komu by sie chcialo rysowac 3 lata treningu xD W mangdze jest tak że po rozmowie z Jirayia, naruto idzie z nim na trening i wraca po 2,5 roku do konohy. W anime troche przerobili to i dali tak że Jirayia idzie jakies sprawy załatwic(3lata xD?) a naruto ma trenowac sobie(zapychacze :X :X :X :X) imo masakra, to anime.
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-08-27 12:20:32)
tak to już bywa z dobrze zapowiadającymi się animcami Ale trzeba czekać po za tym wychodza też inne animce które przez ten czas można obejżeć.