Nie jesteś zalogowany.
Siedzę na tym forum już od jakiegoś czasu i cały czas mnie to denerwuje. Po co taki dział skoro prawie zawsze ten który założy temat w takim dziale dostaje joby za to, że ów temat nie pasuje do forum.[fuj] Zacytuję tu pewne słowa:
[cytuj]Temat zdecydowanie nie na to forum.[/quote]Więc po co ten dział? Najlepiej pozbądzmy się go i będzię po problemie. Ułatwi to życie moderatorom i niektórym użytkownikom.
Jakby co chodzi o dział "o wszystkim i o niczym"
Jeżeli mam dostać warna za ten temat to trudno[cholera]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-08-27 20:05:53)
Widzać, że nie śledzisz uważnie forum. Już było to omawiane:
"Hydepark - o wszystkim i o niczym... czyli tematy o anime nie mieszczące się w ramach innych działów."
- konwenty,
- kino,
- japonia,
- itd, itp.
To jak tam ma być tylko tyle to po co cały dział. O konwetach pisze na anfo.pl. Albo można zrobić tylko dział np. Japonalia, wtedy będzie wiadomo, że piszemy tam o rzecach związanych z Japonią a nie byłby to Hydepark.
W tej sprawie akurat popieram ~B4RT3K'a. Jak nie wolno tam (Hydepark) pisać na dowolne tematy to dział jest do kasacji. Zresztą już pisałem w innym temacie (rządy twardej ręki czy jakoś tak) jakie działy powinno sie skasować w związku z wejściem nowego (starego) regulaminu. M.in. tam był wymieniony Hydepark.
A jeszcze - nazwa Hydepark wzięła się zapewnie od parku w Londynie gdzie każdy może wypowiadać swoje poglądy na każdy temat (podobno poza poglądami na temat królowej). Więc uogólniając HYDEPARK = WSZYSTKO.
Zgadzam się w 100% z przedmówcą ten temat o PSP był związany poniekąd z tematyką Forum i uważam że nie powinien zostać zamknięty coś za ostro sie ostatnio zrobiło
nie.. ja się nie zgadzam..
owszem ta nazwa się z tego wzięła, ale tu jest użyta raczej jako symboliczne, ogólne określenie, a nie jest jego wierną kopią.
Na stronie jest jasno i wyraźnie napisane, jakie posty w tym dziale powinny się znajdować, a jego nazwa nie ma nic do tego. Równie dobrze mógłby się nazywać "Czerwony kapturek". I co? wtedy by znaczyło, że tam tylko posty o C. K. nalezy pisać.
Moim zdaniem w tym diale powino sie pisać rurznr tematy. Tylko że sensowne a nie o jakiś pierdołach.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
[URL=http://img53.imageshack.us/my.php?image=beztytu322upk1.png][/URL]
Mam nadzieję, że każdy umie czytać:"dyskusja dowolna na każdy temat[cholera]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-08-27 21:01:47)
A to przepraszam! Jak tak jest napisane to trzeba pisać głupoty? A jednak sie z wami zgodze w tym dziale nie powino sie niczego zabraniać POTO JEST HIPERPAK!!
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2006-08-27 21:08:29)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Zganijcie, gdzie ten tekst znalazlem!
[cytuj]Witamy na forum tematycznym animesub.info. Można tu rozmawiać na wszystkie tematy związane z anime, mangą, Japonią oraz wszystkimi innymi pochodnymi.
MOĹťNA nie znaczy TRZEBA
Kolejny raz uwydatniasz swoją umiejętność czytania ze zrozumieniem!
Elvis1985 napisał:MOŻNA nie znaczy TRZEBA
A ciebie ktoś tu trzyma?
Elvis1985 napisał:Kolejny raz uwydatniasz swoją umiejętność czytania ze zrozumieniem!
Dziękuje za komplement.
Coś mi się zdaje Ard, że za bardzo chyba się tu rządzisz. Masz tu zerową władzę, a ostatnio urosłeś na największego krzykacza. Dobrze, że to forum nie jest Twoje, bo przy takim podejściu do użytkowników, to miałbys ich tylu, ze dałoby sie ich policzyć na palcach jednej ręki.
A już całkiem abstrachując - Ard, a kto Ciebie tu trzyma??? Robisz za szpicla i kapusia?
ja powie tak
kategoria Hydepark największą pomyłką ANSI (co za tym idzie ich twórców)
bo jeśli pisze że można o wszystkim a jednak się okazuje że nie to po cholerę pisze że można o wszystkim.
niech ktoś napisze "wszystko o Japonii i A&M reszta się nie liczy", bo inaczej jest to tak jak powiedzieć alergikowi możesz jeść wszystko ale nie możesz jednak spożyć nabiału, pokarmów zbożowych itd. Zróbcie coś z tym .
PS. zabawne jak szlem spać wczoraj też o tym myślałem
Też jestem za tym aby zamknąć ten dział. Po co on komu jak nie można pisać o czym się chce. Taki dział jest nie potrzebny i narusza rególamin.
#Taipan będziesz musiał chyba rozważyć taką decyzję, bo coraz to więcej osób jest za zamknięciem Hydeparku.
Człowieku to nie wchodź na tematy z tego działu i po problemie. Wydaję mi się, że ty tylko siedzisz i czekasz aż "ktoś się potknie" i wytykasz błędy. Wyjdz na dwór, na powietrze. Przewietrz się...
Możliwe, że modkowie się pomylili, w końcu to tylko ludzie. Widać nie wszystko jest dostosowane do nowego, zaostrzonego regulaminu. Ja bym nie rozprawiał dalej na ten temat, bo się znów warny posypią.
Satanael napisał:[A już całkiem abstrachując - Ard, a kto Ciebie tu trzyma??? Robisz za szpicla i kapusia?
Jestem strasznie wredny i lubię wytykać błędy. A co do drugiego pytania. TAK!
To za takie podejście do userów należy Ci się drugi warn. Dosłownie szkoda na ciebie słów.
Ale faktem jest, że nie wszyscy siedzą na kilku forach, a np. tylko na jednym (ot chodźby ja). Po co specjalnie wchodzić na jakieś nowe forum, żeby pogadać sobie o jakiejś książce, filmie, problemie z kompem itd., skoro na tym jednym jest sporo osób i też chcą pogadać na różne tematy? Ja bym był za zwiększeniem zakresu tematów w hydeparku. Można zrobić też podział na 'pokoje' z filmami, muzyką, kompami, konsolami itp.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja jakoś do tego działu nie mam większych zastrzeżeń. Pare miesięcy temu założyłem temat o piłce nożnej, i ani admin, ani moderator nie usunęli tematu, ani nikumu nie dali warnów.
Zgadzam się w jednej kwestii z ~Quithe, że ludzie z tego forum chcieliby pogadać o czymś więcej niż tylko m&a.
Ja jakoś do tego działu nie mam większych zastrzeżeń. Pare miesięcy temu założyłem temat o piłce nożnej, i ani admin, ani moderator nie usunęli tematu, ani nikumu nie dali warnów.
Zgadzam się w jednej kwestii z ~Quithe, że ludzie z tego forum chcieliby pogadać o czymś więcej niż tylko m&a.
Jeszcze pare miesięcy temu też bym się nie bał Ale po zaostrzeniu regulaminu, boję się stworzyć JAKIKOLWIEK nowy temat.
czacha222 napisał:~czacha222 napisał(a):
Możliwe, że modkowie się pomylili, w końcu to tylko ludzie. Widać nie wszystko jest dostosowane do nowego, zaostrzonego regulaminu. Ja bym nie rozprawiał dalej na ten temat, bo się znów warny posypią.Przypomina mi się sytuacja z forum Dobrego Komiksu. Ktoś tam był? xD
Ja nie byłem, ale jestem ciekaw, jak to się skończyło ?:D
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-08-27 23:19:52)
Chciałem coś powiedzieć (napisać). Ludzie, nie raz już było tak, że twórca strony zamykał ją z powodu ludzi, którzy umieją docenić tego, że serwis jest dla nich i na wszystko narzekają. Mam nadzieję, że taka sytuacja nie zdaży się tutaj, chociaż to, co dzieje się ostatnio na stronie jest niepokojące.
Moderatorzy też powinni czasem odpuścić, bo to się może źle skończyć.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-08-27 23:19:15)
Też wolałbym aby hydepark zosta ł zawieszony. Ogi, mówisz że kilka miesięcy temu. Ale teraz jak wprowadzili nowy regulamin to hydepark jest bez sensu. Po co trzymać coś za co są potem warny. A najbatdziej na tym forum nie znoszę kapusiów ( chyba każdy wie o kogo mi chodzi ).