Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Jejku, nie kłóćcie się
Szykowane są zmiany w dziale Hydepark, ale na razie Redakcja musi zwołać konferencję i to przedyskutować
Dobra panowie. Góra wkońcu sie odezwała, czyli teraz tylko muszą przedysukotwać wszsytkie nasz za i przeciw, pomysły itp.
Sądze ze zanim zmiany zostaną wprowadzone, zostanie nam to przedstawione co na ten temat sądzimy ( no chyba ze tu nie ma demokracji, tylko GTW :P:P)
A teraz pozostaje nam jedynie czekać co takiego ustalą.
ogi napisał:Ard nie rozumiem Cię człowieku. Piszesz, ze Hydepark jest nie potrzebny, i tematy nie związane z m&a na forum powinny być kasowane i karane. Więc czemu się udzielasz, skoro to temat nie związany w żaden sposób z m&a, japonią, a nawet azją?
Za to związany jest z ANSI, a wszystko co dotyczy działania serwisu jest tutaj omawiane. Ten temat wcale nie jest spamerski - jest wręcz potrzebny!
Ale nie sądzisz, że taka osoba, przeczy sama sobie?
Z resztą, idę spać... Narazie wam
Góra już nawet troszkę zareagowała. Ale Panowie koniec tematu. Trzeba iść spać, bo jutro trzeba wstać do pracy
ogi napisał:Ard nie rozumiem Cię człowieku. Piszesz, ze Hydepark jest nie potrzebny, i tematy nie związane z m&a na forum powinny być kasowane i karane. Więc czemu się udzielasz, skoro to temat nie związany w żaden sposób z m&a, japonią, a nawet azją?
Za to związany jest z ANSI, a wszystko co dotyczy działania serwisu jest tutaj omawiane. Ten temat wcale nie jest spamerski - jest wręcz potrzebny!
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów. Czyni to ~ard. Nic w tym dziwnego.
Chociaż czasami mógłby zamiast pisać w temacie, co o nim sądzi, zgłosić go do Redakcji, a do autora napisać PW, w którym zawarłby, co o owym temacie sądzi, gdyby mu na tym zależało. Mniejszy bałagan, ewentualnie Redakcja by miała trochę więcej pracy.
Mi jak cos nie pasuje to klikam "zgłoś Mod" i niech Oni decydują. I niech mnie nazywają szpiclem, czy jeszcze inaczej, ale chamstwa nie zniosę. Nie na ANSI.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A teraz pozostaje nam jedynie czekać co takiego ustalą.
EDIT:
Najprostszym rozwiązaniem byłoby zbanowanie wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli w związku ze sprzeciwieniem się moderatorom <lol>
Możliwe jednak, że te obawy to tylko moja wyobraźnia, a ja za dużo herbaty wypiłem.
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-08-28 01:02:54)
Według regulaminu, najprostszym rozwiązaniem byłoby zbanowanie wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli w związku ze sprzeciwieniem się moderatorom <lol>
Według którego regulaminu? Którego punktu? Bo w regulaminie ANSI nie widzę żadnego punktu, który by mówił, że za "sprzeciwianie się moderatorom", jak to ująłeś, grozi ban.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-28 00:28:38)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mr_Gregor napisał:A teraz pozostaje nam jedynie czekać co takiego ustalą.
Według regulaminu, najprostszym rozwiązaniem byłoby zbanowanie wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli w związku ze sprzeciwieniem się moderatorom <lol>
Możliwe jednak, że te obawy to tylko moja wyobraźnia, a ja za dużo herbaty wypiłem.
I widzisz. Dla mnie to napisałeś teraz głupotę. Bez obrazy oczywiście. Może nawet miał być to żart, ale czy konieczny?
Przecież jest temat to przedyskutowania, więc się dyskutuje. Po co jakieś głupawe wstawki, które mogą obrazić Redakcję sugerując jej niekompetencje.
Tak się rodzi nieciekawy OT.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
I niech mnie nazywają szpiclem, czy jeszcze inaczej, ale chamstwa nie zniosę. Nie na ANSI.
To chyba wina naszej obycia kulturowego - osoby pragnące sprawnej organizacji i przejrzystości nazywane są szpiclami, kapusiami, konfidentami tylko dlatego, iż zgłaszają problem do odpowiedzialnych organów. A wystarczy ruszyć się z naszej ojczyzny; cóz, pasuje mi tutaj powiedzenia: co kraj, to obyczaj
PS. Fakt-faktem ~Winged na futbolu się nie znasz :D:-D:D:-D
Nie tyle sprzeciwianie się, co wszczynanie kłótni. To był żarcik (po zdaniu wpisałem <lol> ), możliwie niekonieczny. To nie offtop, gdyż jedna osoba napisała już, że dla niektórych najprostszym sposobem byłby ban.
EDIT: Nie mam zamiaru NIKOGO obrażać :/ Ale nie będę pisał przy każdym poście hasło: "Ten post nie ma na celu obrażenia któregokolwiek z użytkowników. Po przeczytaniu skontaktuj się z moderatorem..."
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-08-28 00:49:55)
Jesli zamkniecie, Hydepark, to ta strona zejdzie na psy, bo gadanie tylko o a&m znudzi ludzi, forum bedzie stawało sie nudne. Fakt niekore tematy sa bzdetne, ale skoro istnieje ten dzial to powinno sie moc tu pisac wszystko. Czy mozna pisac ciagle o a&m, to z czasem zanudzi, bo nie wierze, ze ktokolwiek z was spotykajac sie z innymi ludzmi z ansi w 4 oczy , gadałby non stop o anime. Nie, tak sie nie da. Ten dział musi zostac, ale powinno sie nad nim panowac, przydzielic 1 moderatora , aby dbał tylko o ten 1 dział, jak na innych forach, kazdy moderator dba o to aby jego dzial był czysty, przydałoby sie wiecej moderatorow i w dziale Hydepark dac nawet 2. Nie krytykowac innych tematow niz anime, bo dyskusja umilknie i mało kto bedzie tu zagladał....jest pozno a ja wypiłem kilka piw, wiec skoncze moj wywod. Niech taipan nad tym pomedrkuje, ale najlepiej zostawic ten dzial dajac tu oddzielnego moderatora.
Nie tyle sprzeciwianie się, co wszczynanie kłótni. To był żarcik (po zdaniu wpisałem <lol> ), możliwie niekonieczny. To nie offtop, gdyż jedna osoba napisała już, że dla niektórych najprostszym sposobem byłby ban.
EDIT: Nie mam zamiaru NIKOGO obrażać :/ Ale nie będę pisał przy każdym poście hasło: "Ten post nie ma na celu obrażenia któregokolwiek z użytkowników. Po przeczytaniu skontaktuj się z moderatorem..."
Hmm... trochę się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o to, że to, co napisałeś nigdy się nie zdarzy. I chciałem żebyś postawił się w sytuacji Redakcji, która czyta takie "żarciki". Mnie by to zdenerwowało.
LOL - kupa śmiechu - mogło zostać źle zinterpretowane przez zainteresowanych. Jako kupa śmiechu spowodowana postępowaniem Redakcji chociażby.
Co do OT. napisałem, że coś takiego go powoduje, co widać już w naszej rozmowie. Moim zdaniem zbędnej.
Spoko, rzeczywiście masz rację, że nie każdy ma poczucie humoru, w zależności od sytuacji. Nie miałem nic złego na myśli i liczę na to, że "Ministerstwo ANSI" upora się z problemem i że wyjdzie to na korzyść dla użytkowników. Do tego przecież wszystkie nasze rozmowy prowadzą. Tak więc pozostaje trzymać kciuki i się wyspać xD
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-08-28 01:14:35)
Ja z kolei mam takie zdanie na ten temat. HP powinien zostać. W sumie to jestem dość tolerancyjny i nie mam nic przeciwko różnym tematą tam powstającym. Jeśli jakiś mnie nie interesuje to po prostu go omijam i tyle. Nawet nie wchodzę do środka, gdy widzę nagłówek Na tym forum znajduje się wiele osób, które są młodsze ode mnie maja inne poglądy inne pogawędki itd. Jeśli w danej rozmowie nie ma chamstwa (widziałem już nawet groźby) i innych rzeczy obrażających kogoś, to uważam, że jest ok. Trudno też jest rozgraniczyć, które tematy są interesujące, a które nie (jak ja bym był modkiem to mogłoby sie zdażyć, że 3/4 tematów by poszlo do kosza ), tak więc tylko jasne określenie o czym można w tym dziale pisac rozwiąze problem (chyba, że zostanie jak jest i kazdy będzie pisal tak jak teraz o wszystkim i o niczym). Idac dalej, to mimo, że tak jak inni interesuje sie m-a, to nie lubie tylko o tym rozmawiac i ograniczac sie do jednego tematu, a z kolei patrzac na, niektore dotyczace wlasnie anime sa wedlug mnie kompletnie nieinteresujace (np. miss anime - sorry ale ja wysiadam przy takim temacie - jestem na to za stary poza tym co by powiedziała moja narzeczona gdyby dowiedziala sie, ze sie podniecam rysunkami :/ ). I teraz własnie kwestia tego co kogo interesuje. Nie raz pojawiajace sie watki na tym forum nie dotyczace anime sa bardziej interesujace niz jakies o nim. Z mojej strony wyglada to tak, ze nie interesuje mnie cos - nie zabieram glosu. Jak sie z czyms nie zgadzam lub cos mnie obraza, drazni - zglaszam moderatorom.
Satanael napisał:[A już całkiem abstrachując - Ard, a kto Ciebie tu trzyma??? Robisz za szpicla i kapusia?
Jestem strasznie wredny i lubię wytykać błędy. A co do drugiego pytania. TAK!
A to niespodziewajka. Miałem Arda za nieszkodliwego marudę, ale nie za skarżypytę.
Strony Poprzednia 1 2 3