#1 2006-08-28 15:22:38

Arnimag
Użytkownik

Anime na www.youtube.com

YouTube <- strona, na której są zamieszczone różne filmiki może niektórzy ją zna, albo podobne, ale na tej stronie są również Anime czasem i nawet całe serie znalazłem.
Może i daremnej jakości oraz nie ma wszystkich to moim zdaniem to dobry pomysł na sprawdzenie czy te Anime będzie wam odpowiadać[respekt], bo, po co szukać torrenta, strony czy też programami takimi jak Emule jednego odcinka żeby zobaczyć czy będzie to właśnie to, czego poszukujecie, a gdy okaże się, że to nie jest to czego szukaliście straciliście czas na szukaniu i ściąganiu:(, a na YouTube możecie sobie zrobić podgląd od razu podając tylko nazwę, a poza tym możecie tam znaleźć inne śmieszne filmiki i oderwać się na moment od wspaniałego Anime.:D

przykłady:
2 EP Eureka Sevenrespekt
1EP Great Teacher Onizukaokej

P.S.
Nie każde Anime tam jest umieszczone, więc można nie znaleźć tego czego się szuka.

#2 2006-08-28 15:29:15

gracol
Użytkownik

Odp: Anime na www.youtube.com

Jakieś rozwiązanie to to jest, niemniej ludziom zazwyczaj wystarcza anidb i rmvb (bleee), aby sprawdzić czy coś im podpasuje. A jeśli już ktoś faktycznie będzie chciał skorzystać z zasobów youtoobe to na forum były już podawane przepisy jak z tego (i jemu podobnych) serwisu ściągać.

#3 2006-08-28 21:30:13

Arnimag
Użytkownik

gracol napisał:

A jeśli już ktoś faktycznie będzie chciał skorzystać z zasobów youtoobe to na forum były już podawane przepisy jak z tego (i jemu podobnych) serwisu ściągać.

Hmm widać tam nie zaglądałeś.. bo tam się ogląda od razu na Internecie, a nie ściąga.

A tak poza tym na forum niczego takiego nie widziałem chodź trochę czasu zajęło mi szukanie, jeśli gdzieś mi to umknęło to tylko przez przypadek, bo szukanie czegoś na tym forum jest bardzo trudne. Przydałaby się wyszukiwarka do tematów, chociażby taka prosta gdzie wystarczy wpisać słowo a on szuka tego w nazwach tematu i wyświetla.
Przynajmniej wtedy nie powstawałoby tak wiele powtarzających się tematów.

#4 2006-08-28 21:34:07

gracol
Użytkownik

Arnimag napisał:

Hmm widać tam nie zaglądałeś.. bo tam się ogląda od razu na Internecie, a nie ściąga.

Zaglądałem, zaglądałem... i to nie raz. I wiesz co? Można ściągać jezor

Arnimag napisał:

A tak poza tym na forum niczego takiego nie widziałem chodź trochę czasu zajęło mi szukanie, jeśli gdzieś mi to umknęło to tylko przez przypadek, bo szukanie czegoś na tym forum jest bardzo trudne. Przydałaby się wyszukiwarka do tematów, chociażby taka prosta gdzie wystarczy wpisać słowo a on szuka tego w nazwach tematu i wyświetla.
Przynajmniej wtedy nie powstawałoby tak wiele powtarzających się tematów.

A wyszukiwarka jest, prawy górny róg - tak dla ułatwienia.

#5 2006-08-28 21:34:59

Cain
Użytkownik

Arnimag:
1. z Youtube TEZ mozna sciągac, wiec widac ze to Ty nie wiesz "o co loto" a nie Gracol
2. Wyszukiwarka jest, prawy górny róg "szukaj na forum"

EDIT
ha, Gracol, ułamek sekundy szybszy jesteś smile_big

Ostatnio edytowany przez Cain (2006-08-28 21:35:34)

Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.

#6 2006-08-28 21:41:38

razell
Użytkownik

gracol napisał:
Arnimag napisał:

A można wiedzieć jak[wstyd]

#7 2006-08-28 22:02:58

Arnimag
Użytkownik

1. Heh mój błąd jest wyszukiwarka smile ale jakoś mało rzuca się w oczy:P

2. Tak wogóle to nie chodziło mi o ściaganie... tylko o obejrzenie "próbki" jakiegoś anime zanim zacznie się ściągnie.

#8 2006-08-28 22:04:29

gracol
Użytkownik

razell napisał:
gracol napisał:

A można wiedzieć jak[wstyd]

Był już temat na forum o tym, muszę znikać, ale powinieneś bez problemu znaleźć. Były chyba nawet podawane wtyczki do FF i przepisy na ściąganie także z innych tego typu serwisów.

Arnimag napisał:

2. Tak wogóle to nie chodziło mi o ściaganie... tylko o obejrzenie "próbki" jakiegoś anime zanim zacznie się ściągnie.

Ale przecież i tak ściąga ci to na dysk jezor

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-08-28 22:05:19)

#9 2006-08-28 22:08:29

Eragon
Użytkownik

Może on nie rozumie ze się ściąga.

#10 2006-08-28 22:11:18

No1
Użytkownik

Do ściągania jak pisał gracol wystarczy jedna mała wtyczka do Firefoxa, i już jest łątwo i przyjemnie.
Ale aby ściągac fanime w tej jakości to już trzeba byc chyba zdesperowanym.
Za to Youtube świetnie sprawdza się jeśli chcemy znaleźć różne ciekawe filmiki na temat danego anime.

#11 2006-08-28 22:35:19

Arnimag
Użytkownik

gracol napisał:
Arnimag napisał:

2. Tak w ogóle to nie chodziło mi o ściąganie... tylko o obejrzenie "próbki" jakiegoś anime zanim zacznie się ściągnie.

Ale przecież i tak ściąga ci to na dysk jezor

Ahh... Przecież nie mówiłem, że się nie da. Tylko ja na przykład lubię zobaczyć chociażby urywek epizodu, bo recenzje często są pisane przez fanów, którym się podoba to anime.

Wspominałem też, że jest słabej jakości, więc tak jak No1 stwierdził żeby ściągać z stamtąd trzeba być chyba zdesperowanym.
A na dodatek jak No1 powiedział można również zobaczyć różne ciekawe filmiki na temat danego anime, czego nie umieściłem w swojej wypowiedzi.

#12 2006-08-28 23:04:07

suzaku
Użytkownik

Keepvid.com - wklejasz link i po sprawie.

#13 2006-08-28 23:52:13

razell
Użytkownik

suzaku napisał:

Keepvid.com - wklejasz link i po sprawie.

O i to mi się podoba DANKE:D

Stopka forum

© Animesub.info 2024