Nie jesteś zalogowany.
~razell to ostatnie zdjęcie bardzo fajne... wygląda jakby ktoś was przyłapał cichaczem na tym piwku i zastygliście w bezruchu przez to
Pewnie nie mieli 18 lat
To aż się boję pytać kiedy to zdjęcie było robione jak jest napiszane że razell ma lat 23
Ej nie róbcie sobie jaj to z 2005 roku!!!
Nie no przepraszam Cie bardzo razell... Ale ta mina konspiracyjna na drugim zdjęciu mnie zmyliła
Razem z bodzio zniszczymy teraz całą elitę z ANSI hahaha nikt nie przeżyje wiec lepiej uważajcie w ciemnych zaułkach bo ja się tam zaczaję z kataną i was wykończę hahaha(szyderczy śmiech).A tak na marginesie to dodam swoją fotkę po tym jak ją znajdę w swoich zbiorach.
ale uważaj jeszcze "Bodzio" się pomyli i zacznie "niszczyć" wszystkich po kolei ( tych co dali fotki ) i z rozpędu nie zauważy i "zniszczy" Ciebie hehe, ale spoko ja mam super strój "smiecioludka" - w nim jestem bezpieczny ( albo dla zmyłki wezmę inny kolor )
żeby nie spamować jutro postaram się dodać jakąś fotkę ( jak znajdę
..........Miejsce na fotke .................
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-08-29 23:27:39)
Oczami Fana Blog ;]
Razem z bodzio zniszczymy teraz całą elitę z ANSI
Też se kompanię dobrałeś. Kim ty straszysz ludzi?
ronaldo23 napisał:Razem z bodzio zniszczymy teraz całą elitę z ANSI
Też se kompanię dobrałeś. Kim ty straszysz ludzi?
A co? Uważasz się za elitę?[hehe]
A co? Uważasz się za elitę?
Czyżbym gdzieś coś takiego napisał? Bo sobie nie przypominam.
Ci wszyscy doświadczeni na forum to elita ANSI chodzi mi o wszystkich nawet tych młodzszych jak i starszych.Obiwanshinobi narazie nie dałem swojej fotki więc "Bodzio" nie wie kim jestem "Jestem Timi tysiąca masek" potrafię sie podszyć pod każdego HaHa.
"Jestem Timi tysiąca masek" potrafię sie podszyć pod każdego HaHa.
Mucha Lucha:P
Razem z bodzio zniszczymy teraz całą elitę z ANSI hahaha nikt nie przeżyje wiec lepiej uważajcie w ciemnych zaułkach bo ja się tam zaczaję z kataną i was wykończę hahaha(szyderczy śmiech).
żałosne[beznadzieja]
ronaldo23 napisał:Razem z bodzio zniszczymy teraz całą elitę z ANSI hahaha nikt nie przeżyje wiec lepiej uważajcie w ciemnych zaułkach bo ja się tam zaczaję z kataną i was wykończę hahaha(szyderczy śmiech).
żałosne[beznadzieja]
Widać ktoś nie ma poczucia humoru:P
Tu ĹźeĹ chĹopie pokazaĹ na ciÄ (specjalnie z maĹej) staÄ... Przez takich jak ty (znowu specjalnie) to forum traci swĂłj charakter...
P.S Coraz mniej siÄ dziwie modkom, Ĺźe wprowadzili "nowy" regulamin
EDIT: Ĺťeby nie byĹo, post dotyczyĹ zdjÄcia razell'a, ktĂłre zostaĹo usniÄte przez moda.
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-08-30 18:25:25)
A ja myślałem, że ludzie w tym wieku wyrastają już z gówniarstwa...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A ty(specjalnie z małej) Chyba zgubiłeś "co"
Dzięki za uwagę. Szukanie rzeczy zgubionych idzie ci dobrze. Może spróbuj poszukać resztek swojej kultury...
o ja, jak sie razellowi nie podoba to niech najlepiej nie wchodzi na ansi xD