Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam takie pytanie w czym najlepiej oglądać pliki RMVB, bo mam z nimi problem. Prosze mi polecić jakiś dobry program i najlepij podać do niego link lub do jakichś kodeków.
Z góry dziękuje
Wpisz w google "Real Alternative". A oglądać można chyba w zwykłym Media Player Classic. Ale ja tam filmów w rmvb nie oglądam, więc się nie znam.
mając odpowiedni kodeki to chyba każdy player ci odpali ten format. ja przynajmniej nie miałem żadnych problemów a używałem bestplayera:P
mam MPC i nie zabardzo odtwarza a co do RMVB teżbym nie oglądał jak bym miał pliki w innym formacie
lb333 właśnie je pobieram i bede instalował wiec się okaże
Ostatnio edytowany przez Dragant (2006-05-15 19:19:31)
mam MPC i nie zabardzo odtwarza
A masz zainstalowane kodeki real alternative? Bo jeśli nie, to nie dziwne, że ci nie odtwarza.
Wystarczy kodek Real Alternative i chyba każdy player. Ja używam SubEdita.
Dziękuje już działa można dać OFFTOPIC
Z RMVB mam problem taki, że moge go ogladac gdzie chce, ale nie moge dodac napisów. Sub-Edit Player gdzie bym mogła dodac napisy nie odtwarza mi plików w RMVB, a inne programy np. Real Player nie pozwala na podłaczenie napisów. Tak więc... Pomocy! ;(
Ĺaduj napisy za pomocą DirectVobSuba.
Z RMVB mam problem taki, że moge go ogladac gdzie chce, ale nie moge dodac napisów. Sub-Edit Player gdzie bym mogła dodac napisy nie odtwarza mi plików w RMVB, a inne programy np. Real Player nie pozwala na podłaczenie napisów. Tak więc... Pomocy! ;(
Proste rozwiązanie = MPC + VSFilter 2.37
Najlepiej więc ściągnij kodeki CCCP lub jeżeli wolisz to każde z osobna.
~kira:
pakiet "Real Alternative" i odtwarzacz "SubEdit" =)
imo [EOT]
jeeeeee udalo się, bardzo dziękuję za pomoc!!
Strony 1