Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Night Head Genesis - właśnie jestem po obejrzeniu 3 odcinka tego anime i powiem szczerze, że dawno nie widziałem tak schizowego anime. Klimatem przypomina Miasteczko Twin Peaks. Do tego ta muzyka - ciarki chodzą po plecach. Według mnie 3 odc. spokojnie zasługuje na kategorie wiekową +18. Dla mnie anime bomba. Miła odmiana po niezliczonych romansidłach. Widzę, że w Japonii coś się chyba zaczeło ruszać w kierunku bardziej ambitnych anime (Night Head Genesis, Ergo Proxy, Black Lagoon). POLECAM tym co lubią się trochę bać, a akcja dopiero się rozkręca.
Wogóle w tym roku wyszło baaaardzo dużo zarypiaszczych animców (wspomniane BL, EP, NHG, czy chociażby Blood+). Ale rok się jeszcze nie kończy:) Przed nami jeszcze parę porządnych tytułów. Między innymi: GITS SAC SSS(chyba nie trzeba przypominać:P), Death Note, czy chociażby Bleach The Movie. Najbardziej ciekaw jestem jak wypadnie Death Note, bo coś czuję że szykuje się kolejny hicior
NHG już się ściąga;)
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-08-31 11:29:23)
Rzeczywiście seria NHG zapowiada się bardzo ciekawie. Owszem można się przestraszayć podczas oglądania tej serii. Podczas pracy na napisami do 04 raz mi się tak zdarzyło ;D.
Chcialem, to samo napisac o tokko...
Satanael, dzieki za info, jutro sprwadze co to za anime.
Mam to na dysku ale jakoś sie nie pale do zobaczenia.
a ja sobie narazie nie obejrze bo mi nie pójdzie na PC, ale pliki zostawię:P
Już sie pokazał 5 odcinek w wersji HDTV.
a ską pobrać dajcie link czy co....
http://www.tokyotosho.com/ - oczywiście torrent
jeĹli chodzi o RAW'y to SM wydaĹ juz Night Head Genesis 06
wpadłam na NHG przypadkiem ale nie żałuje że zaczęłam oglądać, wciaga jak diabli:D
cięzkie do zniesienia dla animowców oglądających "cukierkowe" anime
dla mnie jednak bomba, co prawda dopiero 9 odc. za mną ale chyba się nie zawiode dalszymi co!?
Myślę o tej serii ale brak napisów zasmucił mnie i muszę czekać aż ktoś je przetłumaczy bo inaczej nie obejrzę
no wlasnie - czy ktos sie podejmie zrobienia napisow od 14 episodu ? wczesniej bylo nawet 4 tlumaczy a od maja nagle wszyscy zrezygnowali
a anime super - specyficzny klimat, troche inne spojrzenie na ludzi z roznymi mocami, poza Death Note to jedyne anime ktore teraz ogladam 3 odcinki poogladalem za jednym zamachem, takze w tym tempie szybko bede musial przerwac sesje
~hikikomori nie zrezygnowała. Po raz kolejny trzeba wam mówić, że tłumacze też mają inne obowiązki, takie jak praca? AG nie porzuca serii, zostanie dokończona, jednak trudno teraz określić termin wydania następnego epka i kolejnych.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Oglądałam to anime jakiś miesiąc temu i powiem szczerze ,że bardzo bardzo fajne:D Wreszcie dorwałam się do jakiegoś anime gdzie osoby z psycho mocami nie są magical girls czy bohaterami któzi są święci jak Ichigo z Bleach'a czy Naruto. Choć czasem muszę przyznać anime denerwowało ale mimo to i tak przez całą serię trzymało w napięciu:D
Strony 1