Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem od jakiej AR, ale był "jesli sie nie myle" 2 i cos litra. Pokazywali zdjecia, przerobka była dosc "ogromnej"skali, ale ja bym wolał alfe niz Groszka z silnikiem Alfy
Jesli stare auto do przerobki to zaden tam kaszlak tylko Trabant!!!
Idealnie wchodzi od niego silnik z VW Golfa!
Wsadzisz taką 1.6 i przy tej masie pojazdu masz yakby-sportowe auto xD
(wazne - jasli masz zamiar jezdzic takim autem trzymaj swe oczy daleko od crash-testow xD)
pytanie : skad bierze sie ta nienawisc?
nieco zaskakujace słyszec takie cos z ust faceta ktory nie jezdzi na motorze
Odpowiedź: Po prostu nie lubię jazdy samochodem. Tak jak niektórzy nie lubią grać w piłkę. Tylko, że ja nie cierpię tego. Męczy mnie i nuży.
I ja jeżdżę. Może na motorze tylko kilka razy, ale samochodem jeżdżę, a że tego nie lubię, to nic nie poradzę.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Trabant jak trobant. A jak ja bym robił audio w samochodzie to bym pojechał do jakiejś firmy aby to ładnie i zgrabnie zrobili.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
jesli tylko kilka razy no to.. jakis przypadek byĹ
co do prowadzenia samochodu - mi to na reke xD Jesli dobrze zapĹacisz w przyszĹosci moge zostac twoim szoferem ^^
Zwierz -> Tylko upewnij sie ze 'firma' dobrze to zrobi.
Majac odpowiedni sprzet moznaby przetestowac przy ktorym zestawie otrzymuje sie najlepszy efekt ^^
Ostatnio edytowany przez Yaku (2006-09-01 00:54:20)
No własnie mi o to chodzi samo "wydaje mi się na ucho" nie wystarcza. Trzeba mieć odpowiedni sprzet aby sprawdzić który z zestawuw i ustawień jest najlepsze w danym aucie.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
jesli tylko kilka razy no to.. jakis przypadek był
co do prowadzenia samochodu - mi to na reke xD Jesli dobrze zapłacisz w przyszłosci moge zostac twoim szoferem ^^
Myślę, że uświadczenie czegoś kilka razy wystarczy, by człowieka wciągnąć, tudzież odepchnąć.
Na szofera nie masz szans. Nie pochodzę z bogatej rodziny, kariery pewnie też nie zrobię. Zresztą nie chciałbym, żeby ktoś mnie gdzieś woził. Wolę iść na pieszo lub skorzystać z kolei, czy też z autobusu.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
gdy znajdziesz prace w miejscu do ktorego ciezko dojechac jest szansa ze siła rzeczy zmienisz zdanie xD
Taki przynajmniej nie odleci gdy go tir bedzie mijac (a.. teges.. w maluszku nie zamontujesz turbo )
hehe, moj kumpel w 17 letnim maluchu wymienił tłoki na polerowane, władował jakis wydech, a do sliniczka sprężareczkę małą jakąś, ale kopa daje we czwórke z kumplami bralismy merasia e-klase jadąc tak pod 140km/h no z górki było, ale cóż niezła faza, mowie wam
KDE4 ssie
sie wszyscy śmieją z maluchów, a najbardziej ci którzy nigdy zadnego nie mieli.
Jakby nie było to fabryczny fiacik 126p posiada wystarczająco mocy do jazdy, jeśli ktoś potrafi jeździć. Wszyscy którzy się skarżą że zdycha pod górke powinni sie w końcu nauczyć jeździć.
Sam posiadam fiata 126p, ma tylko 2KM wiecej niz fabryczny i to przez przypadek wynikla ta modyfikacja i raczej jest ona z konieczności.
Poza tym istnieją fanatycy, którzy z silnika 652ccm potrafią wykrzesac 78KM, a to jest coś nie ? Są też drobniejsze modyfikacje typu wałek Świątka, odchudzanie koła zamachowego zmienianie dolotu itp.
Poza tym stuningujcie sobie auto a potem spróbujcie je sprzedać, powodzenia.
Ja sobie kiedyś sprowadzę AE86 z USA i zostawię w tyle te wasze chuchane golfiki i inne pseudo samochody. FF to nie samochód tylko coś w rodzaju bryczki (tylko ze teraz koń jej nie ciągnie).
i jeszcze filmik:
http://youtube.com/watch?v=dQH8jiCK-Bw& … ed&search=
Fiat 126p
pojemność: 1700ccm
moc: 140 KM
0-100: 6s
0-200: 18s
najlepsze są samochody niepozorne, chciałbym widziec waszą minę gdybym was wyprzedzał przy prędkosci 180km/h maluchem który z zewnątrz wygląda jak zwykla standartówka.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.