Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam! Chociaż Jedi ze mnie marny, to chciałem zakomunikować, że właśnie wróciłem z "urlopu"*.
Zamierzam dalej tłumaczyć Bleacha i Zero no tsukaima więc się nie awanturujcie o to, że nie ma napisów.
Wszelkie pytania, sugestie i komentarze prosiłbym o wypisywanie w tym wątku (ewentualnie w moim PM) i uprzejmie proszę o nie robienie offtopów.
*"Urlop" - czasem zdarzy się taki okres, w którym padają wszystkie podzespoły w ikompie. Począwszy od płyty głównej na zasilaczu kończąc...
O bleacha ta czy siak bym się nie martwił bo napisy do tej serii wychodziłyby tak czy siak a jak nie to zawsze mozna ogladać bez bo bleach jest prosty jak....... Mimo wszystko bardzo cieszy mnie twój powrót. Poziom napisów napewno dzieki temu zwiększy.
Powrót Jeti? to nie ten film? P. Musiałowski tu nie gra? eee.. a Alfred wyżarł mi ostatnie fistaszki
a co do bleacha to brat mnie namawia abym to skombinował, to się przekonam wreszcie o jakości subów
At last, będę miał okazję dorwać się do kolejnych epków Zero no Tsukaima z chęcią mogę dorobić synchro do wersji l33t-raws, jeśli tylko zechcesz. Musze powiedzieć, że pod twoją nieobecność nazbierało się trochę tego materiału do tłumaczenia ale mam nadzieję, żę to Cię nie zniechęci do dalszej robocizny
Strony 1