Nie jesteś zalogowany.
Oby nie
Wg. mnie, fillery są tym samym co fanowskie filmiki, fotomontaże i inne tego typu pierdoły. JAK MOZNA TAKIE COS OGLADAC?! Ja chce orginał ;((((( *crying* *begging* *crying* *please stop making fillers!!* aaaaaaaaaa
jak ogladalem samo anime to mi filfery nie przeszkadzaly byly rozne misje, wiecje bylo innych teamów, lecz kiedy zaczałem czytać mange chce zobaczyć to co tam było w mandze. Tak to jest więc: die fillfers!!!
Wiecie co może być gorsze od fillerów? Powrót do mangi. Wyobraźcie sobie tą wspaniałą kreskę, którą już tyle razy widzieliśmy w fillerach, te piękne karłowate postacie, ich szpetne twarze. Wtedy zatęsknimy za fillerami, bo zawsze moze być gorzej.
fillery i tak wroca pewnie autorzy beda chcieli dacw drugiej serri naruto. takie fillerki jak np.naruto uwalnia orke itp. no wiecie pokazac naruto z doroslejszej postaci i tak bedzie trwala seria hmmm moze tak oklolo 210 fillery end pozniej z 30 epo z fabule mangi pozniej 140 fillerow i znowu powrot do mangi z 30 ep i tak dalej i tak dalej az do piedziesiatki naruto {chodzi mi o jego wiek [ale mam chore mysli nie? (a moze mam racje )]}
i cos pod upada temat moze was nudza fillery juz nie chcecie o nich pisac? NIEEEEEEEEE>>>:P[placze][baka][deprecha]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-01 22:12:39)
[...]
i cos pod upada temat moze was nudza fillery juz nie chcecie o nich pisac? NIEEEEEEEEE>>>:P[placze][baka][deprecha]
No bo ile można narzekać na to samo? Bynajmniej mi już nie chce się komentować tych "ukochanych" zapychaczy.
Wiele osób ogląda z przyzwyczajenia Naruto, ale między czasie spogląda również na inne tytuły - o wiele ciekawszych .
lol wiem co masz na mysli o wiele ciekawszych tytulach ja np obejrzalem cala serie fullmetal alchemica plus kinowke i mi sie podoba a wlasnie jakie aniem sa dosyc ciekawe bo szukam cos na zastepstwo naruto bo czekac co tydzien na epek doprowadza czasamu czleka do deprechy
a w dodatku nie znam za duzo tytulow [deprecha][baka]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-01 22:23:11)
Bleach jest świetnym anime o walkach. I to o wiele lepszym niż Naruto.
Bleach jest beznadziejny (moim zdaniem ) To ja se ponarzekam teraz.. zapychaczy nie ogladam, ale powiem wam za najnudniejsze odcinki Naruto, to byly te w ktorych byl Jiraya i Naruto Nie lubie ich Tak jak Sakury i Misakiego (Miskai czyli Sasuke )[zezik]
Mi fillery nie przeszkadzją, ale chciałbym aby wrucili już do mangi. Jeszcze miesiącz i się przekonamy czy 204 odcinek bedzie fillerem czy też nie.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-01 23:16:01)
Mi fillery nie przeszkadzją, ale chciałbym aby wrucili już do mangi. Jeszcze miesiącz i się przekonamy czy 204 odcinek bedzie fillerem czy też nie.
Dwa miesiące i się przekonamy czy 208 będzie fillerem. A trzy miesiące i będziemy wiedzieć, czy 212 będzie. I tak w nieskończoność...
Co, nie skończyły się zapychacze w 200 odcinku? Hłehłehłe.
203 The Third Secret World War - Tytuł z AniDB, udzieliło im się chyba od ANN
Jin napisał:Mi fillery nie przeszkadzją, ale chciałbym aby wrucili już do mangi. Jeszcze miesiącz i się przekonamy czy 204 odcinek bedzie fillerem czy też nie.
Dwa miesiące i się przekonamy czy 208 będzie fillerem. A trzy miesiące i będziemy wiedzieć, czy 212 będzie. I tak w nieskończoność...
Trzeba mieć nadzieje
Citizen no no calkiem dobrze wyglada ta twarz ale nie jest w stylu rysunkow w anime twarz bardziej odpowiadalaby mi ta w bleachu a nie w naruto ale gosc wyglada niezle powiem
a tu macie fajnego linka mi sie podobacan`t you touch me
Hurraaa koleny ep juz za dwa dni Hurraaaaa now filler
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-05 16:02:14)
Nie było pytania[wstyd] Ale dowaliłem:)
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-09-07 10:13:31)
Co? A gdzie on jest?
[EDIT] Spoko
Ostatnio edytowany przez Citizen (2006-09-07 10:15:04)
a tu macie fajnego linka mi sie podobacan`t you touch me
orginal (family guy) lepszy:P
Oj, chyba nie ma w tym tygodniu epa ;p
DB wypuściło jakiś fake zatytułowany "[YHBT] Naruto 200 Kakashi Gaiden Special"... Ciekawe co to
Oj, chyba nie ma w tym tygodniu epa ;p
DB wypuściło jakiś fake zatytułowany "[YHBT] Naruto 200 Kakashi Gaiden Special"... Ciekawe co to
Tarnum, ale pic, jak zobaczyłem, temat NARUTO nie wierzchu, to już myślałem, że znowu jakiś lol panikuje bo nie ma naruto w tym tygodniu xD ale jednak nie, z czego zacieszam.
fake wypuścili, o to trzeba ściągnąć, bo ciekawe mają xD