Nie jesteś zalogowany.
Niewiem czy juz ktosotym pisal, wiec niemiejscie zazle w razie czego
Od 2 Pazdziernika na AXN pojawi sie serial anime Siedmiu samurajów
2 razy szło, brakuje tylko powtorek Aeon Flux i Sakura:Wojny ducha:P Dali by jakies nowe anime:P
Sakura akurat mnie nie przyciągneła. Z resztą S7 też nie. AeonFluxa bym obejrzał, bo nie widziałem.
Aeon Flux leciało też kiedyś na MTV
mi sie podobalo Samurai 7 o ile grafika mi sie nie podobola to postacie samurajow przytrzymaly mnie do konca tej serii
Ostatnio edytowany przez diesvindu (2006-09-03 22:36:56)
Tak to jest z anime w polskiej telewizji puszczają jedną serię po 10 razy
W ogóle w tv żadne anime nie przypadło mi do gustu. I właśnie w taki sposób zniechęcają innych do tegoż gatunku. Puszczają niewybredne anime dla dzieciarni. Może CHOBITS to zmieni, ale tę serię również traktuję archaicznie. Jest tyle nowych pięknych anime.
Może CHOBITS to zmieni, ale tę serię również traktuję archaicznie.
Jak ją traktujesz?
W ogóle w tv żadne anime nie przypadło mi do gustu.
LOL... to jaki jest twój gust?
Na pewno chcesz wiedzieć?
zadna seria Ci sie nie podobala? :| Cowboy Bebop rowniez ? :|
Akurat Kowboj Bidok nie spodobał się mi. Po jednym odcinku miałem serdecznie dosyć. Za to Szampansa, owszem, cenię.
moim zdaniem powinni puścić jakieś krwawe anime ^^ oczywiście z kwadracikiem i po 23
W ogóle w tv żadne anime nie przypadło mi do gustu. I właśnie w taki sposób zniechęcają innych do tegoż gatunku. Puszczają niewybredne anime dla dzieciarni. Może CHOBITS to zmieni, ale tę serię również traktuję archaicznie. Jest tyle nowych pięknych anime.
Chobits? moim zdaniem jest to zaje**ste anime, tak samo lecialo duzo juz takich anime jak GTO, NGE, CB i np. Last Exile ktory naprawde mi sie spodobal choc jakos mnie nie krecilo do tego gatunku. Moze chcesz naruto? bedzie kiedys pewnie na Fox Kids (Jetix to sie teraz nazywa?), z polskim dubbingiem i wycietymi krwawymi scenami (czyt. prawie wszystkie walki) potem bedziesz mogl zbierac tazo naruto karty z chio naruto i ch*j wie co jeszcze....
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Aeon Flux to NIE anime.
A poza tym od niedawna mam axn więc nie widziałem jeszcze siedmiu samurajów.
Ale mozna obejrzec dosc, dziwna produkcja:D
kurde mam od niedawna AXN i musieli zaCZąć W PONIEDZIAłEK GRRR
Akurat Kowboj Bidok nie spodobał się mi. Po jednym odcinku miałem serdecznie dosyć. Za to Szampansa, owszem, cenię.
lol każdego upominasz o zasdach pisowni i pierdołach czas na ciebie
nie pisze się MI tylko MNIE[szpan]
ps. złapałem go :P:P:P:P
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-09-04 10:44:50)
złapałem go :P:P:P:P
Skoro go złapałeś, to "baw się nim, ale do niego nie mów", że zacytuję niezapomniany film "Interkosmos".
nie pisze się MI tylko MNIE
Owszem, "mi" jest w tym przypadku jak najpoprawniej ("nie spodobał się mi" znaczy tu dokładnie to samo, co "nie spodobał mi się" - w języku polskim taka zmiana szyku zdania nie zmienia jego sensu).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-09-04 11:01:08)