Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
jakim tlenie ?? Wal na gg do bankaiia albo na nasz kanał ircowy gdzie juz jeden się chętny zgłosił
hehehe w ogóle napisałam na całkiem inny longin XD
Ostatnio edytowany przez yuuki (2006-09-04 21:16:32)
hehehe w ogóle napisałam na całkiem inny longin XD
nice a co do problemów to też miałem xD
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-09-04 21:38:53)
powiem krótko. THANKS:D jak co to do mnie lub MuGena prosze zgłaszać propozycje.:D
a ja sie nie moge dostac na kanal xD
Nie możecie założyć swojej, bo GTW nie ma Poza tym geneza GTW jasno wskazuje, że kto inny tam majstruje
Powodzenia w zakładaniu teamu.
Moga dolaczyc do grupy premium jesli posiadaja lecha premium ;)A wtedy macie pierwszenstwo do sciagania nowych subow do naruto
Ostatnio edytowany przez AKUMA (2006-09-05 02:17:52)
no to, co jak gdzie kiedy?
yuuki jeĹli chodzi o doĹÄ
czenie to :
server irc.irchighway.net
kanal #apf
szukaj bankaii'a
a poza tym gratki, bo twĂłj post jest stutysiÄcznym :]
Ostatnio edytowany przez thomazo (2006-09-06 23:17:25)
Ja też się zgłaszam, w sumie to nawet w gimnazjum byłem szkolnym mistrzem ortografii Jakby co to się odezwijcie
"Skazany na zajebistość"
yuuki! Powiedz coś o sobie ;)Żartowałem (ot, taki zaczepny sarkazm). @Zjadacz. A ja w LO byłem tym szczęśliwcem, który zawsze dzielnie walczył o tróję z polaka. I szczerze mówiąc, byłem naprawdę szczęśliwcem. W odróżnieniu od dziewiątki osób, które miały nóż na gardle w postaci grożącej PAŁY. I pomyśleć, że dali taką żyłę dla mat-fizów . Chociaż kto wie. Z naszej klasy wyszło też full prawników i ekonomów (np. po UW i SGH). Dodam jako ciekawostkę, że jeszcze na pierwszym roku polibudy miałem koszmarne sny z tą jędzą, tzn. niewyżytą dziennikarzyną. Ponoć to kończyła. I te przebrzydłe recenzje, felietony to mi już bokiem wyłaziły.
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-09-07 01:50:01)
Spoko coraz więcej osób się zgłasza[yahoo]
yuuki! Powiedz coś o sobie ;)Żartowałem (ot, taki zaczepny sarkazm). @Zjadacz. A ja w LO byłem tym szczęśliwcem, który zawsze dzielnie walczył o tróję z polaka. I szczerze mówiąc, byłem naprawdę szczęśliwcem. W odróżnieniu od dziewiątki osób, które miały nóż na gardle w postaci grożącej PAŁY.
hehehe, ja generalnie byłam w tej niewielkiej grupie, która o piatkę z polskiego walczyła;), ale tylko w pierwszej kl. LO ją miałam o ile pamietam... stare dzieje
mam nadzieje że to koniec Offtopa dziękujemy z zgłoszenia i poszukujemy nadal kodera .Wszystkich chętnych zapraszamy na kanał irca lub gg moje albo bankaii.
nie mozna się dostac na kanał apf
hehe teraz szukam osoby do karaoke :p
mile widziane są osoby z doświadczeniem:D
Strony Poprzednia 1 2