Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
no dobra tak sie napalalem i sciagnalem sobie pewne anime (plik wazy ok 700 mb) - ale jak go odpalam to leci tylko 5 sek. i koniec...??? co jest z tym jak to naprawic..z bittorentem wszystko ok, niby sciagnal pełny pliczek ale jak startuje w obojetnie jakim playerze to klapa... wczytywalem go rpzez te virtual duby i jego odmiany ale zawsze mi wczyta te 5 sekund... co gorsza nieladuje mi calego pliku (proces wczytania jest bardzo szybki)... jest mozliwosc naprawy takiego pliku? HELP
propnuje poczytac komentarze pod torrentem i jesli tam pisze ze to jakis bubel to nic nie pomoze
Ostatnio edytowany przez raziel4ever (2006-09-05 18:41:58)
daj namiary na tego torrenta
Zrób tak jak radzą i podstawa - sprawdź CRC.
propnuje poczytac komentarze pod torrentem i jesli tam pisze ze to jakis bubel to nic nie pomoze
mylisz się
miałem takie problemy z jednym z odcinkow NGE. Pomógł ten program:
lynk
spróbuj.
Jeśli to wada pliku/błąd to bankowo pomoże. Jeśli to fake to niestety z pustego i Salomon nie naleje
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-09-05 19:09:59)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
jak sie moge mylis jak ja tylko powiedzialem zeby poczytal przeciez niczego nie wykluczylem tylko podalem pierwsze co mi na mysl przyszlo a mianowicie ze ktos wypuscil bubla ( fake ) i od tego powinien zaczac czyli sprawdzic czy u innych jest to samo a dopiero pozniej zajac sie sprawdzaniem u siebie bo po sprawdzaniu tym co ty masz moze wyjsc ze jest ok a nie bedzie bo to ktos specjlnie taki plik puscic na siec
ah no tak, niedoczytałem, mam nauczke na przyszłość.
ale i tak polecam program, który umieściłem, bo w wielu przypadkach może uratowąć komuś łącze
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
to co sciagalem to Aplessed(czy jakos tak-ponoc wypasne) chyba z jakiejs strony REctor cos tam(link z torrentem z google zassalem)... Cain sprawdze tym programem i jutro skrobne co i jak...z gory thx wszystkim za pomoc:)
to co sciagalem to Aplessed(czy jakos tak-ponoc wypasne) chyba z jakiejs strony REctor cos tam(link z torrentem z google zassalem)... Cain sprawdze tym programem i jutro skrobne co i jak...z gory thx wszystkim za pomoc:)
Dobra sprawdzilem go programami :
avimedic, divfix110, divxrepair 1.0.1, videofixer, avifixp
i dupa...
zawsze widze tylko 7 pierwszych sekund i koniec...chbya ktos mi kupe podlozyl i bede musial sciagac jeszcze raz:(
Mod Edit:
Edytuj swoje posty.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-09-06 18:17:29)
Strony 1