Nie jesteś zalogowany.
Rok temu to może i bym się skusił, ale jest tyle nowych serii. Cóż, przynajmniej dobrą serię odgrzeją. Ja tam bym wolał, jeżeli chodzi o ecchi "He is my master". Jak na razie No 1 na mojej liście ecchi
A może ktos wie jakie jeszcze bedą inne NOWE anime na Hyperze
hm... nareszcie cos sie dzieje z hyperem no i oczywiscie z napisami nie darował bym im dubingu ..
Kolejna nowinka, która niejednego pewnie doprowadzi do stanu podekscytowania... bądź też nie . Jak donosi serwis anime.com.pl, od 13 września o godz. 22:40 na Canal+ (i tu większość wysiada) będą emitować Samurai Champloo (Tajemniczy Samuraj na pl, no comment ). Rozpieszają nas co tu dużo mówić (same premierki od września ), już niedługo żadna petycja nie będzie nam potrzebna, jeśli tylko zainteresuje się nami telewizja publiczna...
Ostatnio edytowany przez kingston (2006-08-29 18:30:06)
na hyperze lecialo jeszcze kroniki wojny na lodos a co do samego hypera to jest na wielu kablowkach moja np oprocz hypera ma jeszcze HBO polsat sport + i 45 innych i to za 30 zl miesiecznie + net 1 mb za 90 zl
Co to Aster ? xD
Ja mam polsat to raczej nie oglądnę może będę chodził do kumpla mieszka 60 metrów od mnie ale nie wiem czy będę mogł bo teraz treningi się zaczęły zakończę post cytatem z filmu lecz trochę zmienionym "Czemu czemu czemu nie oglądam anime na Hyperze ?"
Kolejna nowinka, która niejednego pewnie doprowadzi do stanu podekscytowania... bądź też nie . Jak donosi serwis anime.com.pl, od 13 września o godz. 22:40 na Canal+ (i tu większość wysiada) będą emitować Samurai Champloo (Tajemniczy Samuraj na pl, no comment ). Rozpieszają nas co tu dużo mówić (same premierki od września ), już niedługo żadna petycja nie będzie nam potrzebna, jeśli tylko zainteresuje się nami telewizja publiczna...
O kur... samurai Champloo, nie no nie wierze , nie mogę uwierzyć, że puszczaja tak świetny tytuł, o nie, jak ja żaluje, że nie mam Canal + , jak zwykle najgorzej maja ci którzy nie mają cyfry +, eh... szkoda słów
to ja jeszcze dodam że na rtl2 będzie lecieć naruto :]
Jee!! Jest z napisami! A już myślałem że będę się nabijać kiedy lektor będzie mówił "chii":P.
a czy mógłby ktoś nagrywać a później ripa jakiegoś strzelić bo niestety nie posiadam c+
a znacie może jakieś progsu żeby odtwarzać c+ za free i bez karty sieciowej?? ja tylko mam na c+sport i to tylko ekstaklasę ogladam:P WIDZEW rlzzz
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-09-04 22:00:29)
fajnie że puścili coś nowego, ale i tak bym wolał coś co jest mniej znane np: one piece lub co jest bardzo popularne np: bleach
Tak z ciekawości działa wam normalnie strona hyeper.pl pod FireFoxem...
Znaczy czy działają linki do podstron itp... ?
Nie dzialaja...
One Piece mało znany buahaha chyba w Polsce
Mi zawsze dzialala strona Hypera, ale teraz nie dziala Sproboje przez Opere
fajnie że puścili coś nowego, ale i tak bym wolał coś co jest mniej znane np: one piece lub co jest bardzo popularne np: bleach
One Piece nie nawidzę, ale Bleach mogliby dać, choć jak na hypera czy c+ są to "trochę" za długie serie. Ja bym chciał aby dali Fate/Stay Night, jak dla mnie lepsze i od One Piece i od Bleach, a jest bardziej realne jeżeli chodzi o emisję.
moj brat do nich pisal i meczyl ich i zawracal im dupy (wybaczcie za slownictwo) by to puscili (a moze jest ktos jeszcze kto o to prosil? moze tez sie przyzna . mojemu bratu odpisali ze rozwaza to i widac sa skutki, ale to bylo zanim obejrzelismy wszystkie odcinki 3 razy . choc i tak jestem zadowolona, bo to mozna ogladac...