Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
czy istnieje takie cos jak dragon ball FT slyszalem ze tak ale nigdzie nie umie znalesc
Oczywiście że tak.
[Spoiler]
Akcja dzieje się po dragon ballu GT. Goku wraca na ziemie, wszyskie znane nam do tej pory postacie oprócz Pan i Goku Jr. już nie żyją. Songo jest zmartwiony zaistniałą sytuacją więc postanawia po raz kolejny zebrać smocze kule i za ich pomocą spróbować "cofnąć czas" by móc spotkać się z bliskimi mu osobami. Goku, Goku Jr. i Pan ruszają na wyprawę w poszukiwaniu tytułowych Dragon Ball'i. Tak rozpoczyna się ta historia...
[/Spoiler]
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-09-06 03:34:35)
ty Piter to nawet ma sens a co do torrenta nie ma jest tylko dostepne na platnej stronce www.dragonballftbiglol.com ale jest cholernie drogo koszt sciagniecia odcinka to cos kolo 1.000.000 yenów z przed II wojny cesarstwa Pong
Ps: A skad ty się dziecko wziales z choinki czy jak ??
Niestety to info co tutaj przedstawiłem też nie było tanie ale czego się nie robi dla fanów DB
EDIT:
~huanbator: widzę że to twój pierwszy topic/post i od razu pokazałeś klasę samą w sobie
EDIT2:
Ale fuks, już miałem iść spać a tu się okazało że moja wiedza na temat DB FT się przydała. Rano już pewnie nikogo nie mógł bym oświecić bo istnieje spora szansa, że przez przypadek ktoś skasuje ten temat, albo co gorsze - zamknie go - bardzo bym nad tym ubolewał...
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-09-06 04:06:04)
czy istnieje takie cos jak dragon ball FT slyszalem ze tak ale nigdzie nie umie znalesc
o w mordę za takie coś to od razu wyrzucanie z forum powinno być
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-09-06 07:31:22)
Czy to przypadkiem nie nazywało sie DB AF? Czy to jeszcze cos innego?
BTW I tak ktorys z modkow wykasuje ten temat
za takie coś to od razu wyrzucanie z forum powinno być
Myślałby kto, że Tobie nie zdarzało się wieśniaczyć.
dragon ball AF istnieje (sklada sie z kilku odcinkow ktore zazwyczaj maja calkowicie inna fabule i zostaly stworzone przez fanow DB, lecz ich jakosc (nie chodzi mi o to ze mala rozdzielczosc czy cos takiego) jest mizerna np:wstep do gry DB na PS przerobiono na odcinek DB AF)
lecz oficjialna seria dragon ball AF nie istnieje, a te klka odcinkow ktore sa do sciagniecia z roznych fanowskich stron tylko mieszaja w glowach fanow DB
(dopiero teraz przeczytalem ze pytal sie o FT, szczeze mowiac nie wiem czy ta seria istnieje, pierwszy raz o niej slysze)
Ostatnio edytowany przez skam123 (2006-09-06 11:17:10)
Jakoś mam dziwne wrażenie że to prowokacja...
cieslak napisał:za takie coś to od razu wyrzucanie z forum powinno być
Myślałby kto, że Tobie nie zdarzało się wieśniaczyć.
Wyjątkowo i pierwszy raz sie z tobą zgodzę
(a myślałem, że tego nie dożyję)
Jeśli huanbator'owi chodziło o AF to niech wejdzie na anime-tanuki. Była tam jakiś czas temu niezła recenzja
ludzie wy jetsescie kopnieci temat juz dawno powinien pojsc do zamkniecia a wy jeszcze miedzy soba sie klocicie boze wstyd straszny
uświadamiamy założyciela tematu tylko...
jak wstyd to co tu robisz Rekid?
sorry za offtop - nie ja zacząłem
Strony 1