Nie jesteś zalogowany.
Ktoś gdzieś może znalazł Mo Dao Zu Shi 2nd Season w jakości lepszej niż 200 MB na odcinek? Na nyaa.si sama pikseloza webrip.
Poszukuję BD-ripa Master Keaton lub jakiegoś żyjącego źródła tego torka, klik. Idzie tam jak krew z nosa (chyba że lepiej jest w godzinach, w których nie mogę pobierać, to tam nie wiem).
Może ja inaczej. Jeżeli ktoś poszukuje kontynuacji tych napisów: http://animesub.info/szukaj.php?ID=38919 to są dostępne u mnie. Autor nie pozwala na ich umieszczenie dopóki nie usunę go z creditsów (chyba się ich wstydzi, ale przy pozostałych 1-6 widać, kto jest autorem), więc nie będę udostępniał dla wszystkich, a dla tych, którzy by chcieli. W takim przypadku PW.
Jeżeli ktoś chciałby się zająć usunięciem autora z napisów i dodać suby na ANSI, także może dać znać.
Najwidoczniej autor wyzbywa się praw autorsakich.
Może ja inaczej. Jeżeli ktoś poszukuje kontynuacji tych napisów: http://animesub.info/szukaj.php?ID=38919 to są dostępne u mnie. Autor nie pozwala na ich umieszczenie dopóki nie usunę go z creditsów (chyba się ich wstydzi, ale przy pozostałych 1-6 widać, kto jest autorem), więc nie będę udostępniał dla wszystkich, a dla tych, którzy by chcieli. W takim przypadku PW.
Jeżeli ktoś chciałby się zająć usunięciem autora z napisów i dodać suby na ANSI, także może dać znać.
Najwidoczniej autor wyzbywa się praw autorsakich.
Rin-chan kiedyś dodawał suby do tego. Ba, nawet ja popełniłem 2 czy 3 napisy
Nie ma czegoś takiego jak wyzbycie się praw autorskich :v
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Mammoth napisał:Może ja inaczej. Jeżeli ktoś poszukuje kontynuacji tych napisów: http://animesub.info/szukaj.php?ID=38919 to są dostępne u mnie. Autor nie pozwala na ich umieszczenie dopóki nie usunę go z creditsów (chyba się ich wstydzi, ale przy pozostałych 1-6 widać, kto jest autorem), więc nie będę udostępniał dla wszystkich, a dla tych, którzy by chcieli. W takim przypadku PW.
Najwidoczniej autor wyzbywa się praw autorsakich.Rin-chan kiedyś dodawał suby do tego. Ba, nawet ja popełniłem 2 czy 3 napisy
Cóż, ja posiadam te od autora pozostałych. Z racji tego, że wstydzi się tej serii nie podam nicka (który można sprawdzić w batchu 1-6 )
Nie ma czegoś takiego jak wyzbycie się praw autorskich :v
Jak to nie ma? A na przykład ten utwór jakie ma prawa autorskie? https://www.youtube.com/watch?v=1qy6F8g1NQg. Muzyka tego/tych autora/autorów jest 'free to use' nawet w komercji. Jak nazwiesz ten typ praw autorskich?
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2020-05-06 16:38:15)
Lamarus napisał:Nie ma czegoś takiego jak wyzbycie się praw autorskich :v
Jak to nie ma? A na przykład ten utwór jakie ma prawa autorskie? https://www.youtube.com/watch?v=1qy6F8g1NQg. Muzyka tego/tych autora/autorów jest 'free to use' nawet w komercji. Jak nazwiesz ten typ praw autorskich?
Mylisz pojęcia. To co wysłałeś działa najprawdopodobniej na zasadzie licencji CC (Creative Commons). Autor pozwolił, na rozpowszechnianie utworu, kopiowanie, zmienianie, remixowanie itd. z zachowaniem kilku reguł, np. umieszczenia oryginalnego autora w tym wypadku (MK2) więc jeżeli byś umieścił ten utwór na swoim kanale i nie napisał, kto jest oryginalnym twórcą bądź co gorsza napisał, że to ty stworzyłeś - łamiesz zasady licencji. Tak samo nie możesz na tym utworze zarabiać, np. sprzedając go w iTunes. Więc autor nie zrzekł się praw autorskich (w myśl tego co napisał Lamarus, że nie można zrzec się praw autorskich - w czym ma racje), bo tego nie da się zrobić. On jedynie udostępnił utwór muzyczny na licencji CC.
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2020-05-06 17:17:35)
Dobra alternatywa, dzięki. Chociaż ten z torka wygląda minimalnie lepiej i cos zaczął mi się ściągać. Przy tym badziewnym remasterze każde "trochę lepiej" na wagę złota
Szukam jakiegoś dl do Kyoushirou to Towa no Sora (Synonimy: Kyoshiro to Towa no Sora / Shattered Angels / Kyoshiro and the Eternal Sky), najlepiej DVD, ale zadowolę się czymkolwiek.
Edit: Już znalazłem na irc, i to w formacie .mkv, ale jakby ktoś miał dl do specjali, to ło panie... Znalazłem do nich hardki z polskimi subami, ale wolałbym rawy/.mkv z angielskimi.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-05-07 04:10:09)
Moja lista anime: klik
Szukam jakiegoś dl do Kyoushirou to Towa no Sora (Synonimy: Kyoshiro to Towa no Sora / Shattered Angels / Kyoshiro and the Eternal Sky), najlepiej DVD, ale zadowolę się czymkolwiek.
Edit: Już znalazłem na irc, i to w formacie .mkv, ale jakby ktoś miał dl do specjali, to ło panie... Znalazłem do nich hardki z polskimi subami, ale wolałbym rawy/.mkv z angielskimi.
Dwie grupy wydały specjale po angielsku i znajdziesz je na nyaa.
Shodimaru23 napisał:Szukam jakiegoś dl do Kyoushirou to Towa no Sora (Synonimy: Kyoshiro to Towa no Sora / Shattered Angels / Kyoshiro and the Eternal Sky), najlepiej DVD, ale zadowolę się czymkolwiek.
Pokaż spoiler
Sprawdzałeś to?
Project-gxs nie ma na nyaa, przynajmniej nie widzę, a SHiN-gx nie jest seedowane.
Jedyna wersja to [Exiled-Destiny](tylko bez subów, a z dubem), które widzę, że teraz ma 1 seed(ale wciąż nie działa). Tę właśnie wersję pobrałem z irc.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-05-07 06:30:40)
matiasmovie napisał:Shodimaru23 napisał:Szukam jakiegoś dl do Kyoushirou to Towa no Sora (Synonimy: Kyoshiro to Towa no Sora / Shattered Angels / Kyoshiro and the Eternal Sky), najlepiej DVD, ale zadowolę się czymkolwiek.
Pokaż spoilerSprawdzałeś to?
Project-gxs nie ma na nyaa, przynajmniej nie widzę, a SHiN-gx nie jest seedowane.
Jedyna wersja to [Exiled-Destiny](tylko bez subów, a z dubem), które widzę, że teraz ma 1 seed(ale wciąż nie działa). Tę właśnie wersję pobrałem z irc.Pokaż spoilerTak na prawdę jestem już w domu, bo mam już to DVD [Exiled-Destiny], a specjale mam po polsku z chomika asg-across w postaci hardka z wtopionymi niestety subami, ale na dysku fajnie byłoby mieć w innym formacie bez subów/z angielskimi w .mkv.
No nie sprawdzałem xD
na discordzie dorwałem torka do project gxs i też się nie pobiera
widzę tylko na rutrackerze wersję Xvid z ruskimi softsubami i ona żyje
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2020-05-07 09:39:27)
Szukam:
[RAWS-DESU] Nijuu-Mensou no Musume (1440x1080 x264 AAC)
Może ktoś to jeszcze ma, bo torrenty dead.
No nie sprawdzałem xD
na discordzie dorwałem torka do project gxs i też się nie pobiera
widzę tylko na rutrackerze wersję Xvid z ruskimi softsubami i ona żyje
Okej, i tak dzięki za chwilę poświęconego czasu.
Tamte wersje co znalazłem mi starczyły.
Natomiast posiada ktoś jakieś polskie synchro pod Death Nota BD?
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-05-12 07:39:30)
Cześć, hm... sprawa jest taka... Człowiek dorasta, zakłada rodzine, nie ma czasu oglądać bajek i te czasy mijają, wydaje sie, bezpowrotnie... No właśnie... wydaje się :/ Z nostalgii jednak chciałem wrócić do Gintamy i ubawić się po pachy... dlatego takie pytanie, ma ktoś jakieś linki do hardów/softów dobrej jakości polskich napisów do Gintamy własnie? Od pierwszych odcinków. Te onlajnowe są takie sobie... wtedy z reszta chyba panowała wojna z onlajnem o ile dobrze pamietam, ktora zreszta popierałem stare dobre czasy Ktoś? Coś?
Cześć, znajdzie się osoba, która posiada kompletne napisy do Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex //Koukaku Kidoutai: Stand Alone Complex 2nd GIG?
Posiada ktoś w swoich zbiorach Kingdom s1 oraz s2?, i dałby radę wrzucić na jakimś host.
Dzięki.