Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Bardzo fajne anime - tyle na poczatek
Jest to bardzo fajna komedia z duza liczba zabawnych sytuacji i dialogow
co do fabuly:
Sa sobie 2 szkoly: meska i damska. Zarzady obu szkol postanowily ze stana sie szkolami koedukacyjnymi, no ale jako ze nikt nie wie jak to ma wygladac, wiec postanowiono przetestowac ten pomysl. No i zdecydowano ze grupka dziewczyn pojedzie do szkoly meskiej. Oczywiscie wyobrazenia dziewczyn o chlopcach i vice-versa z leksza odbiegaja od rzeczywistosci Faceci sa napaleni i probuja na wszelkie sposoby "zdobyc" dziewczyne - co nie za bardzo im wychodzi , w tym wszystkim przoduje pewne trio: Bacchi-Gu, Tenjin i Ichibanboshi. Czasem zostaje do nich dolaczony w ramach przyjacielskiej pomocy Yu-Suke - najnormalniejszy ze wszystich Pomysly tria czasem sa naprawde dziwaczne, ale za to bardzo smieszne.
Jest tez watek romantyczny (jakis musi byc ): nieszczesliwa milosc Midori i Yu-Suke. Kiedys sie pokochali, ale nie mogli byc razem, wiec obiecali sobie ze spotkaja sie w nastepnym zyciu. No i rzeczywiscie rodza sie ponownie i spotykaja ... jest tylko male ale ... Yu-Suke nic nie pamieta.
To tyle jezeli chodzi o fabule, reszty musicie sie sami dowiedziec - nie bede psul wam zabawy, notabena bardzo dobrej. Jeszcze powiem tylko smiesznie jest gdzies do 10 odcinka, potem robi sie coraz powazniej - ale oczywiscie dalje sa smieszne scenki, tylko juz nie w takiej ilosci, jest tez wiecej powaznych rozmow
Zycze milego ogladania
Jakby ktos chcial to na osloskopie jest do sciagniecia przez eMule cala seria , a takze na forum jest info o FTP na ktorym ostatnio byla calosc , zycze wiec wysokich transferow i jeszcze raz milej zabawy
Ja osobiście polubiłem tą serie z jednym wyjątkiem, a mianowićie ten badziewny głos Midori i jej zachowanie.Nie trawię tago, taka nachalna i nienaturalna postać wogule niepowinna istnieć.Takie jest moje odczycie co do tej seri.
Jeśli ktoś ma coś do dodania to zapraszam do rozmowy.
Hm.. a mi wręcz przeciwnie, bo Midori całkowicie przypasowała do tej hisotrii. Zresztą była ona tak zakręcona jak cała seria i była także motorem napędowym do różnych prześmiesznych sytuacji
Prześmieszne sytuacje to tworzyli głównie Bacchi-Gu, Tenjin i Ichibanboshi i to właściwie oni mi się najbardziej podobali -no może poza tą całą resztą dziewczyn (prócz Midori)
Hehe typowe anime dla napalencow . Na duza uwage zasluguje szczegolnie opening serii z mila skoczna muzyczka i podskakujacymi w rytm...dydkami.
ja te anime odkryłem całkiem przypadkiem
bardzo mi się spodobało, głównie z powodu dużej ilości humoru
na uwage również zasługuje zakończenie, bardzo ciekawe i smutne...
Należy też dodać iż to Anime jest czasem lekko masakryczne ;D
Zainteresowanych odsyłam do odcinka szóstego
Imperare sibi maximum est imperium
Oglądałem dawno temu, pamiętam, że było dużo cycków, ale chyba było śmieszne.
Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać. Dostanę łopatkę?
Edit. A tak się starałem.. szyt.
Ostatnio edytowany przez Sado (2011-05-05 23:54:09)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie.
Dzisiaj na zestaw kopacza zasługuje tylko jeden osobnik
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1