#1 2004-03-01 14:15:55

RhinoRace
Użytkownik

Green Green TV

Bardzo fajne anime smile - tyle na poczatek
Jest to bardzo fajna komedia z duza liczba zabawnych sytuacji i dialogow smile
co do fabuly:
Sa sobie 2 szkoly: meska i damska. Zarzady obu szkol postanowily ze stana sie szkolami koedukacyjnymi, no ale jako ze nikt nie wie jak to ma wygladac, wiec postanowiono przetestowac ten pomysl. No i zdecydowano ze grupka dziewczyn pojedzie do szkoly meskiej. Oczywiscie wyobrazenia dziewczyn o chlopcach i vice-versa z leksza odbiegaja od rzeczywistosci jezor Faceci sa napaleni i probuja na wszelkie sposoby "zdobyc" dziewczyne - co nie za bardzo im wychodzi jezor, w tym wszystkim przoduje pewne trio: Bacchi-Gu, Tenjin i Ichibanboshi. Czasem zostaje do nich dolaczony w ramach przyjacielskiej pomocy Yu-Suke - najnormalniejszy ze wszystich smile_big Pomysly tria czasem sa naprawde dziwaczne, ale za to bardzo smieszne.
Jest tez watek romantyczny (jakis musi byc jezor): nieszczesliwa milosc Midori i Yu-Suke. Kiedys sie pokochali, ale nie mogli byc razem, wiec obiecali sobie ze spotkaja sie w nastepnym zyciu. No i rzeczywiscie rodza sie ponownie i spotykaja ... jest tylko male ale ... Yu-Suke nic nie pamieta.
To tyle jezeli chodzi o fabule, reszty musicie sie sami dowiedziec - nie bede psul wam zabawy, notabena bardzo dobrej. Jeszcze powiem tylko smiesznie jest gdzies do 10 odcinka, potem robi sie coraz powazniej - ale oczywiscie dalje sa smieszne scenki, tylko juz nie w takiej ilosci, jest tez wiecej powaznych rozmow smile
Zycze milego ogladania smile
Jakby ktos chcial to na osloskopie jest do sciagniecia przez eMule cala seria smile, a takze na forum jest info o FTP na ktorym ostatnio byla calosc smile, zycze wiec wysokich transferow i jeszcze raz milej zabawy smile

#2 2004-03-12 20:30:00

Matsu
Użytkownik

Odp: Green Green TV

Ja osobiście polubiłem tą serie z jednym wyjątkiem, a mianowićie ten badziewny głos Midori i jej zachowanie.Nie trawię tago, taka nachalna i nienaturalna postać wogule niepowinna istnieć.Takie jest moje odczycie co do tej seri.
Jeśli ktoś ma coś do dodania to zapraszam do rozmowy.

#3 2004-03-19 23:46:34

snow_wolf
Użytkownik

Hm.. a mi wręcz przeciwnie, bo Midori całkowicie przypasowała do tej hisotrii. Zresztą była ona tak zakręcona jak cała seria i była także motorem napędowym do różnych prześmiesznych sytuacji smile

#4 2004-03-22 19:57:25

Matsu
Użytkownik

Prześmieszne sytuacje to tworzyli głównie Bacchi-Gu, Tenjin i Ichibanboshi i to właściwie oni mi się najbardziej podobali -no może poza tą całą resztą dziewczyn (prócz Midori)

#5 2004-04-04 09:18:19

Bal
Użytkownik

Hehe typowe anime dla napalencow smile. Na duza uwage zasluguje szczegolnie opening serii z mila skoczna muzyczka i podskakujacymi w rytm...dydkami.

#6 2004-08-30 09:38:29

one_Noah
Użytkownik

ja te anime odkryłem całkiem przypadkiem smile
bardzo mi się spodobało, głównie z powodu dużej ilości humoru smile_big
na uwage również zasługuje zakończenie, bardzo ciekawe i smutne...

#7 2004-08-31 17:54:50

Kane
Administrator

Należy też dodać iż to Anime jest czasem lekko masakryczne ;D
Zainteresowanych odsyłam do odcinka szóstego oczkod

Imperare sibi maximum est imperium

#8 2011-05-05 23:52:54

Sado
Użytkownik

Oglądałem dawno temu, pamiętam, że było dużo cycków, ale chyba było śmieszne.

Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać. Dostanę łopatkę?

Edit. A tak się starałem.. szyt.

Ostatnio edytowany przez Sado (2011-05-05 23:54:09)

aaxbae.jpg

"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan

#9 2011-05-05 23:53:25

DUDi
Użytkownik

Nie.

#10 2011-05-06 00:29:09

Quithe
Użytkownik

Dzisiaj na zestaw kopacza zasługuje tylko jeden osobnik jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

Stopka forum

© Animesub.info 2024