Nie jesteś zalogowany.
Ja miałem zaklepane, nawet prawie połowę przetłumaczoną, ale ostatnio straciłem chęci i czas (kolejność dowolna), także jak ktoś chce, niech tłumaczy
Ostatnio edytowany przez miriamel (2018-04-12 23:55:51)
W formie przypomnienia niestety to nie wszytko
Czytałem regulamin.
Ansatsu Kyoushitsu (2016) - Animesub Ep8/24 - 2016.04.08 Autor umarł.
Classroom Crisis - Animesub ep1 - 2015.07.10
Date a Live -- Date a Live - Director's cut (BD) Więcej dodatkowych scen.
Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi - Grupa która miała to tłumaczyć porzuciła projekt. 0/12
Ginga Kikoutai Majestic Prince
Hayate no Gotoku! Cuties - Animesub ost.9/12 epek - 2014.09.09
Kakumeiki Valvrave - Animesub ost.8/24 epek - 2014.09.25
K Return of Kings - 2 epki ktore były tylko na forum ansi ale przepadły - 2015-11-27
Luck and Logic - Animesub ep03 - 2016.01.27
Magi: The Kingdom of Magic - Animesub ost. 14/25 - 2015.03.21
Plastic Memories - Animesub ep1 / Xandros robił serie ale porzucił to na 8 epku.
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai - Animesub ep04 - 2015.12.21
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-04-17 05:11:52)
Nie pamiętam, czy tu o tym wspominałem, jednak jeśli nie, to podaję cytat z tematu moich projektów:
Kwestia dokończenia 4 sezonu Hayate no Gotoku:
Co prawda odzew poza postami powyżej w tej sprawie był znikomy, to jednak źle czułem się z tym, że projekt najpierw zapowiedziałem, po czym miałem zamiar go porzucić. Zdecydowałem się więc na to, by mimo wszystko projekt ten zrealizować, choć uprzedzam, że nie będzie miał on żadnych terminów. Kto wie, może zajmie mi to nawet rok? Nie jestem w stanie powiedzieć, ale prosiłbym, żeby się nagle nikt nie obudził i nie wylewał żalów, że np. wydaję to wolniej od swojej babci Będzie, kiedy będzie.
Co do "Classroom Crisis" sam chętnie bym to z napisami PL obejrzał. Ktoś to robił ( nie chce mi się szukać kto), nawet zapytanie do tej osoby kiedyś napisałem w sprawie tego projektu, ale odpowiedzi się nie doczekałem. Może i w wolnej chwili za to bym się zabrał, ale najpierw chciałbym wiedzieć jak sprawa projektu wygląda u tamtej osoby (kojarzę, że miał/miała wpisane na profilu, że tłumaczenie w ponad 90% było zrobione).
Widzę tu też kilka pozycji z nie najgorszym przekładem PL tyle, że "only onlajn" ( tak wiem, ciebie to nie interesuje).
Date a Live -- Date a Live - Director's cut (BD) Więcej dodatkowych scen.
Ale to już jest, klik.
XxBhaalxX napisał:Date a Live -- Date a Live - Director's cut (BD) Więcej dodatkowych scen.
Ale to już jest, klik.
Sorry za dubel, chociaż z innej strony nie wiem gdzie to będzie pasowało bardziej.
@ Dzięki za odpowiedz o Hayate, możesz podać mi link gdzie będzie info o wydanych napisach? , od razu dodał bym sobie do zakładki.
Co do Classroom Crisis też pisałem do autora, na chwile obecna cisza.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-04-16 21:41:22)
Hunter Killer napisał:XxBhaalxX napisał:Date a Live -- Date a Live - Director's cut (BD) Więcej dodatkowych scen.
Ale to już jest, klik.
Sorry za dubel, chociaż z innej strony nie wiem gdzie to będzie pasowało bardziej.
Ha? O co ci człowieku chodzi, bo już się całkiem pogubiłem. Podajesz listę rzeczy, które chcesz, czy żeby ich nie było? Bo już powoli mam wątpliwości. Do czego pasowało?
XxBhaalxX napisał:Hunter Killer napisał:Ale to już jest, klik.
Ha? O co ci człowieku chodzi, bo już się całkiem pogubiłem. Podajesz listę rzeczy, które chcesz, czy żeby ich nie było? Bo już powoli mam wątpliwości. Do czego pasowało?
Sorry za ten chaos, ostatnio pisałeś/pytałeś o tą serie w innym temacie, wiec z góry założyłem ze coś jest nie tak, a nie słyszałem żeby ktoś zrobił suby do DC. I tak chodzi mi o to aby powstały do tych serii napisy
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-04-16 21:50:17)
@ Dzięki za odpowiedz o Hayate, możesz podać mi link gdzie będzie info o wydanych napisach? , od razu dodał bym sobie do zakładki.
Co do Classroom Crisis też pisałem do autora, na chwile obecna cisza.
Jak to gdzie? W temacie z moimi tłumaczeniami:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260297
Informuję tam nie tylko o subkach wydanych, ale również o rozpoczęciu prac nad projektami, ich postępami, planowanymi terminami publikacji, a także o ewentualnych obsuwach.
Dodatkowo wystarczy na bieżąco ostatnio dodane napisy przeglądać. Prawdopodobnie jeśli już się za to zabiorę, to wydam w paczce
te brakujące subki.
Ostatnio edytowany przez Bufallo (2018-04-16 21:49:23)
XxBhaalxX napisał:@ Dzięki za odpowiedz o Hayate, możesz podać mi link gdzie będzie info o wydanych napisach? , od razu dodał bym sobie do zakładki.
Co do Classroom Crisis też pisałem do autora, na chwile obecna cisza.Jak to gdzie? W temacie z moimi tłumaczeniami:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260297Informuję tam nie tylko o subkach wydanych, ale również o rozpoczęciu prac nad projektami, ich postępami, planowanymi terminami publikacji, a także o ewentualnych obsuwach.
Dodatkowo wystarczy na bieżąco ostatnio dodane napisy przeglądać. Prawdopodobnie jeśli już się za to zabiorę, to wydam w paczce
te brakujące subki.
A widzisz, sorry nie zaglądałem tam jakieś 2 miechjuż.
Czy przetłumaczycie anime "Nil Admirari no Tenbin"?
witam czy będzie można się spodziewać tłumaczenia do [ReinForce] Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Reflection ??
Ostatnio edytowany przez Wilk9003 (2018-04-21 23:00:58)
Tutaj się pytamy "czy", a nie "kiedy".
Digimon Universe Appli Monsters
Witam. Czy ktoś przetłumaczy anime "IDOLiSH7"?
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Też bym chciała idolish7
W każdym razie jak przyszłam z zapytaniem: czy ktoś przetłumaczyłby filmy free? Free! Movie 1: Timeless Medley - Kizuna, Free! Movie 2: Timeless Medley - Yakusoku, Free!: Take Your Marks?
3 sezon rusza w lipcu, a filmów po polsku nie ma
Też bym chciała idolish7
W każdym razie jak przyszłam z zapytaniem: czy ktoś przetłumaczyłby filmy free? Free! Movie 1: Timeless Medley - Kizuna, Free! Movie 2: Timeless Medley - Yakusoku, Free!: Take Your Marks?
3 sezon rusza w lipcu, a filmów po polsku nie ma
A istnieją ENG napisy? Któryś już raz pytasz o jakieś napisy bez sprawdzenia takiej podstawowej rzeczy. Tłumaczących z oryginału jest tutaj... Lepiej nawet nie pisać.
Może ktoś się podejmie
https://nyaa.si/view/933260
Moja lista anime: klik
Może ktoś się podejmie
https://nyaa.si/view/933260
Przecież są napisy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ja tam bym napisał jeszcze w jednym temacie.
Shodimaru23 napisał:Może ktoś się podejmie
https://nyaa.si/view/933260Przecież są napisy
Tak, napisałem już w innym temacie, że przepraszam za niedopatrzenie.
Tutaj także przepraszam.
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 76#p492576
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2018-05-20 20:21:04)
Moja lista anime: klik