Nie jesteś zalogowany.
Jako, że posucha na dobre anime straszliwa w tym sezonie i jak dotąd nie pojawiło się nic co by wyszło choćby jakością czy grafiki czy fabuły poza poziom zapychaczy naruto.
Nic dziwnego wzrok nieoczekiwanie przyciaga KimiKiss.
Po obejrzeniu 1 odcinka mogę powiedzieć, że nareszcie poziom kreski i animacji jest w miarę przyzwoity.
Jednak o ile lubię a nawet przepadam za gatunkiem szkoła-romans lecz niestety to anime jest adaptacją gry-randkowej ( co to znaczy można zobaczyć w Lovely Complex gdzie bohaterka odreagowuje stres miłosny grając po nocach w takie właśnie gry). A skoro wszytko sprowadza się do tego kto z kim i kiedy, nie robię sobie wielkich nadziei, że wyjdzie z tego coś dobrego.
No cóż zobaczymy.
Polecam to anime początkującym tłumaczom, zdania są proste i nieskomplikowane, nie ma ich chyba też za dużo. Sam na pewno nie będę tłumaczyć, jednak chętnie zobaczyłbym kilka odcinków aby sprawdzić jak się rozwinie akcja.
Aby pomóc złapać klimat przetłumaczyłem opening
a tu można sobie go zobaczyć KimiKiss Opening
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez mbell (2007-10-09 22:50:04)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja zabieram się za tłumaczenie:)
Muszę przyznać, że zdanka są naprawdę proste, wszystko idzie do rączek... mam nadzieję, że Yumiyoshi przyjmie mnie pod skrzydła korekty:P
Jutro powinien ukaże się pierwszy odcinek:)
Ja właśnie zasysam pierwszy epek ....lubie dosc gatunek school life, romance, comedy....mam nadzieje, ze będą tam jakies kawaii panienki
~turunks
Oprawą muzyczną(piosenkami):P zajmuje się Mbell, więc będzie na co rzucić okiem:D
Zdanka rzeczywiście łatwiutkie. Chyba pierwszy raz w życiu widzę anime, którego nawet z rawów większość rozumiem:D.
Subki będą jutro, bo pani korektor poszła - lulu:P
Rzeczywiście takich łatwych zdań to nawet w Naruto nie ma ;p, a anime jak na ten sezon to chyba jedno z ciekawszych, a przynajmniej normalnie wyglądające
z niecierpliwoscią czekam na napisy bo odcinek już mam na dysku ^-^
Napisy będą dziś, na 108%:)
Napisy będą dziś, na 108%:)
Hmm.. obietnica przedwyborcza? D:
edit.
zwracam honor
Ostatnio edytowany przez Rivlous (2007-10-11 23:15:26)
Jestem po obejrzeniu 4 epów i mogę wręcz stwierdzic ze bedzie to boskie anime . Reżyserią zajmuje się 'Kenichi Kasai', który wydał takie tytuły jak " Honey & Clover " czy tez " Nodame Cantabile ", a więc rozczarowania sie raczej nie bedziemy spodziewac.
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-11-03 02:51:00)
Jest taka sama Manga więc może jest na podstawie Mangi??
Ale dzięki za info że jest takie anime biorę się za ściąganie.
Info z AniDB :
[cytuj]Based on the game by Enterbrain.[/quote]
A wiec anime jest oparte na podstawie gry... tak bynajmniej wynika z AniDB. Możliwe ze manga rozni sie od anime
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-11-03 09:54:40)
Tak, w sumie to na youtube można trochę nagrań z gry zobaczyć.
Swoją drogą to link z pierwszego posta już nie działa ;>
Ostatnio edytowany przez Rivlous (2007-12-01 15:18:14)
Nie chcialem zakladac nowego topicu, a wiec pisze tutaj. Bylby ktos chetny do wyjecia i przesłania mi skryptow ass tego anime z dotychczas wydanych przez [BSS] subkow ? Sciagnalem juz rawy, ktore wygladaja identycznie jak ich wydanie i nie chce drugi raz tego sciagac tego samego dla samych skryptow.
Witam
Mam takie pytanie, czy ktoś będzie chętny do zrobienia napisów bo zatrzymały sie na 10 epku, nie dawno zacząłem oglądać te anime i bardzo mi sie spodobało z góry thx
Pozdrawiam
Czy ktoś będzie kontynuował robienie napisów bo jest 21 przetłumaczonych i sie zatrzymało a tylko pozostało 3 odcinki ????
O ile wiem to napisy do trzech ostatnich odcinków są w trakcie tłumaczenia przez ~trety USSJ więc prędzej czy później będą dostępne na stronce wystarczy poczekać.
Aha to fajnie .!
za jakieś trzy tygodnie lub miesiąc wrzucę napisy od ep10-24, jak coś po drodze nie wyskoczy;).