Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zauważyłem, że nie ma takiego tematu, więc czas najwyższy go stworzyć
Miałem ostatnio przyjemność zrobić Cainowi korektę do hardsuba Gunsmith Cats. Kto jeszcze nie oglądał, a chce, to tutaj ma stronę projektu. Jeśli ktoś ma ochotę skomentować, to proszę bardzo. Smacznego
"Skazany na zajebistość"
lulz na anfo ludzie na anfo.
Czemu?
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-02-05 22:09:11)
"Skazany na zajebistość"
bo ja tak mówie
Jak ja to przegapiłem ?! Kurde bo anime FAJNEE
bo ja tak mówie
Lol?
Jak ja to przegapiłem ?! Kurde bo anime FAJNEE
A więc ściągaj. Mam nadzieję, że też ocenisz
"Skazany na zajebistość"
W takim razie ja coś szepnę.
Użyta czcionka - nic specjalnego.[los]
Samo tłumaczenie - fajowe, widać, że tłumacz wie, co robi.
Błędów chyba nie dało się zauważyć, bo ich nie było, I guess.
A co do samego anime, super sprawa, naprawdę polecam! Dawno nie widziałem czegoś tak dobrego. Niezła akcja, fajne postacie.
Taka akcja z jajem.:)
Noizy Tribe, czekam na inne tytuły z pod Wszego szyldu, pozdrowienia dla całej załogi i Zjadacza, który zajął się korektą.
Ostatnio edytowany przez dulu (2008-02-05 23:24:32)
po pierwszym odcinku mniam, ale zobaczę całość wtedy ocenie.
Mam pytanie seria TV You`re Under Arrest będzie tłumaczona (pierwsza OVA jest). Bo to genialne i jedyne w swoim rodzaju
Noizy Tribe, czekam na inne tytuły z pod Wszego szyldu, pozdrowienia dla całej załogi i Zjadacza, który zajął się korektą.
Ale ja jestem w KA, w tym projekcie byłem gościnnie Temat założyłem, bo nie było jeszcze takiego. W każdym razie z Cainem się fajnie robi i zaprosił mnie do pomocy przy jeszcze jednym tytule
"Skazany na zajebistość"
Zgrzyt, z You're Under Arrest jest 4 oavki i 2 epki TV przetłumaczone. Coś tam będę sobie powoli skrobał z tej serii, ale priorytety mam inne.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
dulu napisał:Noizy Tribe, czekam na inne tytuły z pod Wszego szyldu, pozdrowienia dla całej załogi i Zjadacza, który zajął się korektą.
Ale ja jestem w KA, w tym projekcie byłem gościnnie Temat założyłem, bo nie było jeszcze takiego. W każdym razie z Cainem się fajnie robi i zaprosił mnie do pomocy przy jeszcze jednym tytule
On tak specjalnie.
Zjadacz, si, lubię robić zamęt.:)
Ale to z pod nie było specjalnie.[baka]
Anyway, czekam na coś równie fajnego.:D
Nie wiem, jak sobie poradziło Noizy Tribe, przy Gunsach, ale za to wiem, że ~logan i ferajna się nie postarali, moim zdaniem. Chwilowo nie mam ochoty oglądać trzeci raz tej OAV-ki, ale mam przeczucie, że wam wyszło to lepiej
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie wiem, jak sobie poradziło Noizy Tribe, przy Gunsach, ale za to wiem, że ~logan i ferajna się nie postarali, moim zdaniem. Chwilowo nie mam ochoty oglądać trzeci raz tej OAV-ki, ale mam przeczucie, że wam wyszło to lepiej
No to jesteś odosobniony
Ja już ściągam ich wersję i mam zamiar się dobrze jej przyjrzeć. xD Co do relasu NT, sory chłopaki, ale nie mam zamiaru oglądać dwa razy tego samego anime. Wiem, że dobrze wam to wyszło, bo "Przecin Master" był na posterunku. Co do wydania KS, Logan kiedyś pisał, że nasze suby są słabe, więc teraz ja będę miał okazję sprawdzić ich.
Quithe napisał:Nie wiem, jak sobie poradziło Noizy Tribe, przy Gunsach, ale za to wiem, że ~logan i ferajna się nie postarali, moim zdaniem. Chwilowo nie mam ochoty oglądać trzeci raz tej OAV-ki, ale mam przeczucie, że wam wyszło to lepiej
No to jesteś odosobniony
Tak samo, jak jestem w mniejszości uważającej, że Calymore to shit W opinii towarzyszy mi jeszcze Hiki, więc zupełnie sam nie jestem I tak, nawet po looknięciu do tego wątku, uważam, że ATB jest złym pomysłem. Coś tam jeszcze w nim naskrobałem w tym temacie.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-06 13:01:16)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe >W kwestii ATB się z Tobą zgodzę (gdybym nie zobaczył tamtego tematu nigdy bym się nie dowiedział co to xD).. apropos przeczuć - również
Ktoś ma?
Strony 1