Nie jesteś zalogowany.
Można się było tego spodziewać, oglądając zajawki ale rzeczywistość...
Dotychczas mieliśmy "Anime z elementami fanserice" teraz otrzymaliśmy "Fanservice z elementami anime"
Widziałem, że będzie ostro ale żeby aż tak ?
Ciekaw jestem waszych opinii bo że będą opinie w to nie wątpię
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja tylko czekam na suby i zacznę orgię w swoim pokoiku. Gdybym tylko nie miał matury, tłumaczyłbym z racji tego, że spędziłem wiele godzin z Ikkitousen. Mam nadzieję, że ARMS jak zawsze dał czadu!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
. Mam nadzieję, że ARMS jak zawsze dał czadu!
Dał oj dał. Aż przyjemnie popatrzeć
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
mbell napisał:"Fanservice z elementami anime"
Jestem na tak . A tak na serio to jak wygląda kwestia cenzury?
Że też dożyłem czegoś takiego. Jak jeszcze dodadzą elementy yuri , ( a pojawią się na pewno, bo jak na razie widać same panienki ) to może to grozić poważnymi zaburzeniami u co poniektórych .
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-04-02 14:41:56)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Określenie, którego użyłeś jest świetne, ale i tak jestem na nie
Fabuła Akikana może była głupawa, ale to co się tutaj dzieje, to już pogwałcenie (nomen omen) inteligencji Chociaż możliwe że obejrzę drugi odcinek, może będzie się z czego pośmiać.
Tak poza tym, czy ktoś mi może powiedzieć jak się nazywa ten niebieskowłosy aniołek? Czy ja dosłyszałem Anal? (czyt. Anaru)
Moja opinia:
Zagrzebiście, można dodać do listy 'tego nie próbuj nawet oglądać'. Ściągnąłem, ale po minucie 'walki' i idiotyzmie całej sceny wywaliłem. Przy tym czymś to Ikkitousen zasługuje na miano animca z fabuła... ^^
obejrzałem zwiastun i wygląda to jak ekranizacja jakieś gry eroge O.o I graficznie jakoś mnie nie zachwyciło.
To jakieś nowe anime?
Eee... no, dosyć nowe, wedle moich danych epek w TV był jakieś 14-15 godzin temu xD.
Poczekam, aż się pojawi jakiś przekład, bo destrukcyjna laktacja należy do akcji typu "must see" xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poczekam, aż się pojawi jakiś przekład, bo destrukcyjna laktacja należy do akcji typu "must see" xD
Tam zdania są proste, więc nawet te speed grupy powinny sobie poradzić.
Ostatnio edytowany przez ufix sama (2009-04-02 15:56:45)
Mam tylko nadzieję, że jedna z normalniejszych grup zajmie się tłumaczeniem tej serii, bo będzie mi ciężko przełożyć to na zrozumiały język, jeśli tym anime zajmie się [Chihiro, coal-guys, czy inny shit]
Mam tylko nadzieję, że jedna z normalniejszych grup zajmie się tłumaczeniem tej serii, bo będzie mi ciężko przełożyć to na zrozumiały język, jeśli tym anime zajmie się [Chihiro, coal-guys, czy inny shit]
Przy tej jakże inteligentnej serii z niewiarygodnie zawiłą fabułą nie liczyłbym na inne grupy, jak właśnie te pokroju chihiro czy coal-guys.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-04-02 16:01:04)
Po Waszych wrażeniach i trailerach śmiem twierdzić, że pojawiło się wielkie dzieło, które jest w stanie wstrząsnąć całym światem i przewyższyć w sprzedaży DVD nawet Strike Witches! Co jest naprawdę wielkim osiągnięciem.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Kilka screenów z 1 odcinka:
randomc.animeblogger.net
www.sankakucomplex.com
www.sankakucomplex.com
A chyba się skusze i obadam to anime.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
ale pierwszy ep do bani był...
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
W kategorii fanserwisu arcydzieło, a pozostałe i tak się nie liczą, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał tego oglądać dla epickiej fabuły, wspaniałych postaci czy pięknej grafiki
nawet jeśli chodzi o fanserwis, to widziałem dużo lepsze... no ale cóż, może się rozkręci...
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
nawet jeśli chodzi o fanserwis, to widziałem dużo lepsze... no ale cóż, może się rozkręci...
Tym lepszy fanserwis, im go więcej, a serii z większą ilością fanserwisu nie widziałem, może przykład?