Nie jesteś zalogowany.
Można się było tego spodziewać, oglądając zajawki ale rzeczywistość...
Dotychczas mieliśmy "Anime z elementami fanserice" teraz otrzymaliśmy "Fanservice z elementami anime" 
Widziałem, że będzie ostro ale żeby aż tak ?
Ciekaw jestem waszych opinii bo że będą opinie w to nie wątpię 
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja tylko czekam na suby i zacznę orgię w swoim pokoiku.
Gdybym tylko nie miał matury, tłumaczyłbym z racji tego, że spędziłem wiele godzin z Ikkitousen. Mam nadzieję, że ARMS jak zawsze dał czadu!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
. Mam nadzieję, że ARMS jak zawsze dał czadu!
Dał oj dał. Aż przyjemnie popatrzeć 
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
mbell napisał:"Fanservice z elementami anime"
Jestem na tak
. A tak na serio to jak wygląda kwestia cenzury?
Że też dożyłem czegoś takiego.
Jak jeszcze dodadzą elementy yuri , ( a pojawią się na pewno, bo jak na razie widać same panienki ) to może to grozić poważnymi zaburzeniami u co poniektórych . 
Ostatnio edytowany przez mbell (2009-04-02 14:41:56)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Określenie, którego użyłeś jest świetne, ale i tak jestem na nie 
Fabuła Akikana może była głupawa, ale to co się tutaj dzieje, to już pogwałcenie (nomen omen) inteligencji
Chociaż możliwe że obejrzę drugi odcinek, może będzie się z czego pośmiać.
Tak poza tym, czy ktoś mi może powiedzieć jak się nazywa ten niebieskowłosy aniołek? Czy ja dosłyszałem Anal?
(czyt. Anaru)

Moja opinia:
Zagrzebiście, można dodać do listy 'tego nie próbuj nawet oglądać'. Ściągnąłem, ale po minucie 'walki' i idiotyzmie całej sceny wywaliłem. Przy tym czymś to Ikkitousen zasługuje na miano animca z fabuła... ^^
obejrzałem zwiastun i wygląda to jak ekranizacja jakieś gry eroge O.o I graficznie jakoś mnie nie zachwyciło.
To jakieś nowe anime?
Eee... no, dosyć nowe, wedle moich danych epek w TV był jakieś 14-15 godzin temu xD.
Poczekam, aż się pojawi jakiś przekład, bo destrukcyjna laktacja należy do akcji typu "must see" xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA 
Poczekam, aż się pojawi jakiś przekład, bo destrukcyjna laktacja należy do akcji typu "must see" xD
A ta dziołcha, co tej 'techniki' używa nie jest człowiekiem, i szybko zniknie xDTam zdania są proste, więc nawet te speed grupy powinny sobie poradzić. 
Ostatnio edytowany przez ufix sama (2009-04-02 15:56:45)
Mam tylko nadzieję, że jedna z normalniejszych grup zajmie się tłumaczeniem tej serii, bo będzie mi ciężko przełożyć to na zrozumiały język, jeśli tym anime zajmie się [Chihiro, coal-guys, czy inny shit]
Mam tylko nadzieję, że jedna z normalniejszych grup zajmie się tłumaczeniem tej serii, bo będzie mi ciężko przełożyć to na zrozumiały język, jeśli tym anime zajmie się [Chihiro, coal-guys, czy inny shit]
Przy tej jakże inteligentnej serii z niewiarygodnie zawiłą fabułą nie liczyłbym na inne grupy, jak właśnie te pokroju chihiro czy coal-guys. 
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2009-04-02 16:01:04)
Po Waszych wrażeniach i trailerach śmiem twierdzić, że pojawiło się wielkie dzieło, które jest w stanie wstrząsnąć całym światem i przewyższyć w sprzedaży DVD nawet Strike Witches! Co jest naprawdę wielkim osiągnięciem.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Kilka screenów z 1 odcinka:
randomc.animeblogger.net
www.sankakucomplex.com
www.sankakucomplex.com

A chyba się skusze i obadam to anime.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
ale pierwszy ep do bani był...
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
W kategorii fanserwisu arcydzieło, a pozostałe i tak się nie liczą, nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał tego oglądać dla epickiej fabuły, wspaniałych postaci czy pięknej grafiki 
nawet jeśli chodzi o fanserwis, to widziałem dużo lepsze... no ale cóż, może się rozkręci...
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
nawet jeśli chodzi o fanserwis, to widziałem dużo lepsze... no ale cóż, może się rozkręci...
Tym lepszy fanserwis, im go więcej, a serii z większą ilością fanserwisu nie widziałem, może przykład?