Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Poszukuję wszystkich odcinków Dragon ball z , ważne aby były to DVDripy w jak najlepszej jakości. Roździelczość musi być 640x480, HD w ogóle nie wchodzi w grę. Wersja musi być bez hardsubów, mogą być softsuby albo rawy. Najbardziej interesuje mnie Direct Download. Proszę o pomoc
Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-05-10 11:41:42)
Luk4S w necie to prawie wszystko ma licencję , Shadow7 poszło pw.
Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa
Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Mam więc jedno pytanie z gdzie można kupić w Polsce odcinki jeśli ma ona licencje
Jak się chce obejrzeć w dobrej jakości w oryginalnej ścieżce dźwiękowej a nie ma się pieniędzy na wyjazd do Japonii to co zrobić ?
Pozdrawiam
Luk4S napisał:Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa
Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Mam więc jedno pytanie z gdzie można kupić w Polsce odcinki jeśli ma ona licencje
Jak się chce obejrzeć w dobrej jakości w oryginalnej ścieżce dźwiękowej a nie ma się pieniędzy na wyjazd do Japonii to co zrobić ?![]()
Pozdrawiam
No to uroki wykupionej licencji. Nie obejrzysz, bo na polskim rynku jest wersja spolszczona. Tak samo nie dostaniesz np. Gothic'a 3 po ang (tego oryginalnego) [No chyba że zamówisz np. na eBay'u], bo na polskim rynku jest wersja od CD Projektu która jest w języku polskim
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-05-10 13:47:19)
Strony 1