Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Poszukuję wszystkich odcinków Dragon ball z , ważne aby były to DVDripy w jak najlepszej jakości. Roździelczość musi być 640x480, HD w ogóle nie wchodzi w grę. Wersja musi być bez hardsubów, mogą być softsuby albo rawy. Najbardziej interesuje mnie Direct Download. Proszę o pomoc
Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-05-10 11:41:42)
Luk4S w necie to prawie wszystko ma licencję , Shadow7 poszło pw.
Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Mam więc jedno pytanie z gdzie można kupić w Polsce odcinki jeśli ma ona licencje
Jak się chce obejrzeć w dobrej jakości w oryginalnej ścieżce dźwiękowej a nie ma się pieniędzy na wyjazd do Japonii to co zrobić ?
Pozdrawiam
Luk4S napisał:Dragon Ball Z, ma licencję w Polsce, która należy do RTL7, teraz to chyba tefaUen się nazywa Więc, go nie dostaniesz... Do więzienia ze złodziejem!!!!
Mam więc jedno pytanie z gdzie można kupić w Polsce odcinki jeśli ma ona licencje
Jak się chce obejrzeć w dobrej jakości w oryginalnej ścieżce dźwiękowej a nie ma się pieniędzy na wyjazd do Japonii to co zrobić ?Pozdrawiam
No to uroki wykupionej licencji. Nie obejrzysz, bo na polskim rynku jest wersja spolszczona. Tak samo nie dostaniesz np. Gothic'a 3 po ang (tego oryginalnego) [No chyba że zamówisz np. na eBay'u], bo na polskim rynku jest wersja od CD Projektu która jest w języku polskim
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-05-10 13:47:19)
Strony 1